Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 625
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
.........

Е, питам аз...от какъв зор да се поема риск, като може да си спокоен и да пазаруваш и без риск.

Обикновено от подобни сайтове се пазарува когато дадена стока е трудно или невъзможно да се открие в лицензиран магазин.
Ниската цена не винаги е показател за измама. Има хора, които не оценяват това което не им е нужно и решават, че е по-добре да му вземат някой лев, отколкото просто да го изхвърлят. Но определено се изисква доза търговски нюх при подобни сделки и стриктно спазване на правилата за безопасност при този вид търговия.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 10:18 от Sysly

# 91
Аз не схванах - как разбрахте, че в опаковката има веро, а не препарат за пране? Подложихте го на химичен анализ или гледахте на карти Таро? После на опаковтака трябва да има: състав..., производител..., вносител...

Дайте малко повече информация....

# 92
Доколкото разбрах, цветът бил различен и оттам - предположението, че не е препаратът за пране, който познава. Затова предложих да провери другаде същия препарат да не е с различен цвят вече, а и е възможно даден производител за различни пазари да произвежда различен цвят, много продукти имат вариации според пазара, за който се произвеждат. Т.е. за мен не е ясно какво точно представлява течността, нито дали е пробвана за пране и как се държи.   

# 93
Не бих купила никога повече кафе на зърна бяла Gimoka.

По-отвратително кафе не сме пили.
Принципно купуваме черна Gimoka, но нямаше и рискувахме с бялата, но... греда.

# 94
Аз съм така с дъбовите кафета. Последно ми подариха някаква селекция "шоколад" - отвратителен киселяк, направо няма преглъщане за нас.

# 95
  • Deutschland
Мъжът ми беше купил някакво с мед, не помня марка. Отвратителен вкус. Предпочитам си стандартни кафета, без екстри.

# 96
Това мляното кафе ме отказа от кафемашини с ръкохватка,всеки път различен вкус. Купуваме едно харесва ни другият път е друго и така многократно. И минахме на сенсео машина

# 97
Аз съм купувала Дъбов, но казах, че не искам силно, а ароматно и не обичам кисело кафе. И ми намериха като за моя вкус, даже дегустирах преди да купя. Много ценители пък обичат киселяците и затова има за всеки вкус.

# 98
Това мляното кафе ме отказа от кафемашини с ръкохватка,всеки път различен вкус. Купуваме едно харесва ни другият път е друго и така многократно. И минахме на сенсео машина

Кое е то това?

Аз си пия само една марка и изненади няма! Експерименти не правя. Кисело кафе не обичам.

# 99
MG18 предполагам опита всички възможни видове предлагани в магазинната мрежа преди да достигнеш до това крайно изказване?!
В повечето !От години не купувам български.Лежа си взимам от Гърция
А боб домашен от комшийката на село

# 100
Абсолютно съшият проблем имах с предишната опаковка дневен melabel. Преди имах проблем с помпата на пяната. Бях им писала, даже реагираха тогава с подарък - компенсация. Преди време си купих нов дневен крем - няма проблем. Но явно не оцелват добри опаковки за някои партиди. Харесвам им продуктите, но трябва да се гледа, защото редовно променят състава и етикетите.
Аз идвам с едно странно оплакване от продукт - крем за лице на любимите ми "Biotrade" в шишенце с помпичка. Кремът е супер, но помпата най-редовно засича и когато натисна по-силно, изстрелва фонтан от крем - цяла шепа, разпиляна по дрехи, огледало и под. Направо съм бясна - недоумявам кой гений на опаковките е измислил контейнера, но съм на път да се откажа и от крема.

# 101
Аз повече няма да пазарувам от доставчика на Емаг- Евомаг/evomag/Получих повреден вентилатор от тях,който не мога да върна почти 1 месец.Доставката е 11.99лв/?/Разиграват ме с връщането,отменят ми заявката за връщане.По принцип избягвам да пазарувам от Емаг.Техника в никакъв случай,особено след тази грешка.Сега и за куриерска  фирма Sameday да кажа.Заявката им за връщане/защото работят с Емаг,което научих случайно,иначе нямаше как да знам на кои куриери да се обадя/виси от 23.01 при тях.Пуснах втора-на 28.01.Обаждах се вчера и днес 2 пъти на Sameday и научих номерата на товарителниците от момичетата.Написах мейл до тях с номерата на товарителниците и о!Чудо!Днес към 17 ч ми се обади куриер,който беше  от братята ни в махлата/по говора/ и каза,че ще дойде да вземе кашона утре.А дано!Кръстя се.Написала съм писмо и на румънски с превод от гугълдо евомаг,в което искам да ми възстановят и сумата по доставката и връщането.Ще го изпратя по имейл когато ми вземат пратката.Ако не ми възстановят тези суми в писмото предупреждавам,че ще сезирам румънкият съюз на потребителите и този на ЕС със седалище в България.
Исках да напиша в отделен пост ,че на 13.02.2025г-ЧЕТВЪРТЪК в България се организира ПРОТЕСТ-БОЙКОТ срещу високите картелни  цени на хранителните вериги.Призовавам всички българки и българи да бъдем ЕДИННИ и да пазаруваме /поне аз така ще направя/цялата следваща седмица само  в квартални магазинчета.
И понеже пиша за пръв път тук тази година-Честита новата 2025г на всички с пожелания за Здраве,много Любов и добър Късмет!☺

# 102
Скоро и аз попаднах на много кисело кафе арабика. Купих едно кафе Коста, което за моя вкус е много горчиво и го размесих с киселяка. Стана кафе за чудо и приказ, пак ще купя от киселото при случай.

# 103
Аз повече няма да пазарувам от доставчика на Емаг- Евомаг/evomag/Получих повреден вентилатор от тях,който не мога да върна почти 1 месец.Доставката е 11.99лв/?/Разиграват ме с връщането,отменят ми заявката за връщане.По принцип избягвам да пазарувам от Емаг.Техника в никакъв случай,особено след тази грешка.Сега и за куриерска  фирма Sameday да кажа.Заявката им за връщане/защото работят с Емаг,което научих случайно,иначе нямаше как да знам на кои куриери да се обадя/виси от 23.01 при тях.Пуснах втора-на 28.01.Обаждах се вчера и днес 2 пъти на Sameday и научих номерата на товарителниците от момичетата.Написах мейл до тях с номерата на товарителниците и о!Чудо!Днес към 17 ч ми се обади куриер,който беше  от братята ни в махлата/по говора/ и каза,че ще дойде да вземе кашона утре.А дано!Кръстя се.Написала съм писмо и на румънски с превод от гугълдо евомаг,в което искам да ми възстановят и сумата по доставката и връщането.Ще го изпратя по имейл когато ми вземат пратката.Ако не ми възстановят тези суми в писмото предупреждавам,че ще сезирам румънкият съюз на потребителите и този на ЕС със седалище в България.
Исках да напиша в отделен пост ,че на 13.02.2025г-ЧЕТВЪРТЪК в България се организира ПРОТЕСТ-БОЙКОТ срещу високите картелни  цени на хранителните вериги.Призовавам всички българки и българи да бъдем ЕДИННИ и да пазаруваме /поне аз така ще направя/цялата следваща седмица само  в квартални магазинчета.
И понеже пиша за пръв път тук тази година-Честита новата 2025г на всички с пожелания за Здраве,много Любов и добър Късмет!☺
Аз бях поръчала един накрайник за прахосмукачка дълъг 60 см ,и го получих в box и като отварям вътре нагънат и счупен . Писах им и още на другия ден куриер дойде и го взе и до 4-5 дни ми върнаха парите

# 104
Жълт фасул Каликонс ,по принцип не купуваме често зеленчуци в буркани и не съм много запозната,но ми се стори,че има доста твърди дръжки,които не трябва да са там Grinning Случвало ми се е и в кауфландски грах в буркан(но май не бяха толкова твърди и по скоро бяха части от шушулки Grinning ),даже имаше парче стебло..

Общи условия

Активация на акаунт