Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз затова, такива на прах, избягвам. В Лидл има белен шамфастък, вземам, врътвам го на чопъра, чиста работа.
Цапащите пасти са от серията MaxWhite. Има червена, лилава и черна. Не искам да си спомням за тях.

# 391
Лилавата и черната наистина цапат много. Имам от синята в момента ( bye bye нещо си ) и не оставя следи 🤔

# 392
За пръв път в живота си попадам на "ТОПЛА" паста за зъби - още с първата секунда от разтъркването по зъбите имаш чувството, че е била нагрявана в тубата. В годност, не парлива, не лютива, топла бе.
 Colgate Max White Expert original

# 393
Аз като цяло отказах се от всичките пасти на Colgate, за мен за нищо не стават. Винаги имам една опаковка на Sensodyne и паралелно тествам другите марки

# 394
Не съм доволна и аз от пастите за зъби на Colgate. Един път използвах тази паста преди години и ми се изприщи езика.

# 395
Аз като цяло отказах се от всичките пасти на Colgate, за мен за нищо не стават. Винаги имам една опаковка на Sensodyne и паралелно тествам другите марки
Ооо, Sensodyne имат една Rapid relief, наистина много ми облекчава болка от чувствителност, ама всички други пускат на промоция, нея скоро не са. 😁 Колгейт са ми на нивото на Астера, Аквафреш. Все същата работа.

# 396
Сенсодин само в БГ е скъпа. Навсякъде из Европа е около 3 лв. Последно взех за 1.70 лв.

# 397
Абе то в БГ всичко е скъпо.. Близките, когато се връщат от Европа за почивка, изпадат в шок от цените

# 398
За мен Астера са много над Колгейт.

# 399
При мен усещането за почистени зъби , идва само с Колгейт. И винаги като е на промоция , гледам да се запася 😆😆😆

# 400
  • гр.Пловдив
Колгейт и Аквафреш бяха с топ качество преди 30г ,когато се появиха на БГ пазара,оттогава нямат нищо общо за жалост..

# 401
Поморин е с най-високо качество. Говоря сериозно. С поморийска луга. Останалите са нещо,което на нищо не прилича.

# 402
Поморин е с най-високо качество. Говоря сериозно. С поморийска луга. Останалите са нещо,което на нищо не прилича.
Точно тази е една от следващите пасти за зъби, която съм набелязала да пробвам.
Слагам в скрит текст, че изброените за мен са за другата тема:
Скрит текст:
Аз съм доволна от Поморин Anti-parodontit, Аквафреш Mild & Minty, a на Колгейт харесвам Tripple Action, Propolis и една с билки. На Астера също харесвам някои пасти за зъби.
За мен усещането за чисти зъби идва от комбинацията между използваната паста за зъби, движенията на изчеткване с четката за зъби (като значение имат и техниката на изчеткване, и използването на подходящата четка за зъби), правилното използване на конец за зъби или интердентални четки (или и двете, аз лично редувам) и евентуално и използване на вода за уста или зъбен душ (не използвам вода за уста или зъбен душ след всяко миене на зъбите). Също така, редувам използване на обикновена четка за зъби и електрическа ултразвукова. Пастата за зъби ми е важно да не ми е неприятна на вкус. Не че я ям, но все пак се усеща, докато се мият зъбите.😃 Най-голямата разлика за мен лично се усеща след използване на конец за зъби/интердентални четки след миенето с четка. Невероятно е какви остатъци от храна могат да се извадят с тях, дори след едно хубаво измиване на зъбите...☺️

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 23:31 от dolce miele

# 403
С поморийска луга на БАН пастата е много хубава, по-хубаво от Поморин, но на мен ми идва скъпа. Първите 1-2 миения е доста неприятна на вкус, после свикнах.

# 404
Запазена марка на Поморин е да се лекичко тръпчиви,за да напомнят че миенето на зъби не е някакво си удоволствие,а люта битка с кариеса. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт