Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 729
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
При повече от час печене прегарят и се ронят 🤨

# 451

Въпреки че мина доста време, продължава да ме е яд, че го купих. Къде ми е бил умът, само веднъж се измих и не ми хареса.

# 452
  • Пловдив
Ползвай го като сапун за ръце.

# 453
Скрит текст:
Въпреки че мина доста време, продължава да ме е яд, че го купих. Къде ми е бил умът, само веднъж се измих и не ми хареса.
Можеш да си переш пуловерите и шаловете с него. Аз така процедирам с несполучливи покупки на шампоани и балсами.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 19:17 от Sysly

# 454
И несполучливи кремове за лице да отиват на краката.
По темата - същият коментиран млян шам фъстък замина в коша.

# 455
  • оттам, откъдето започва България
Приемам съвети за ползване на несполучлив изсушаващ течен сапун (не по предназначение)?

# 456
Приемам съвети за ползване на несполучлив изсушаващ течен сапун (не по предназначение)?
Добавяш глицерин и така сапунът ,ще хидратира кожата на ръцете.
Независимо каква марка сапун за ръце купувам ,добавям задължително глицерин.

# 457
Какво количество глицерин за 100 мл сапун (примерно)?
Аз не бих купила антибактериален сапун за ръце за домашна употреба. За съжаление, от време на време вкъщи попада такъв по погрешка (ако не видя добре какво пише на опаковката) или пък някой друг член на домакинството купува...
Не бих купила и зеленото веро от Лидъл. Както и почти всички подобни продукти в прозрачно тъмнозелен цвят. Почти винаги ми изсушават прекомерно кожата на ръцете (а мия съдовете без ръкавици).

# 458
На 500 мл. слагам една или две супени лъжици глицерин. Пак си преценяш колко изсушава самият сапун.
И повече да сложиш изобщо не пречи.
Но пък усещаш ръцете си хидратирани и по-гладки и не се напукват.

Другото ,което правя е вечер си мажа ръцете с един мехлем с вазелин и арника за проблемни стави. Не знам колко помага за ставите ,но за кожата този вазелин е благодат.
Толкова много свикнах с него ,че мажа вече всяка вечер.
Да мазно е ,не попива бързо ,но сутрин ръцете са като бебешка кожа.

# 459
На била бананите тая седмица са ужасни. Поне в нашия филиал. Ябълките пък(Гала) нямат много вид, но са вкусни.

# 460
От Била досега не съм попадала на вкусни банани. Досега съм купувала на промоции, за другите с редовни цени не знам.

# 461
От всички вериги съм купувала и хубави, и лоши банани. При това и в два последователни дни.

# 462
Според мен, дори в една верига, в зависимост от кашоните, можеш да купиш и хубави, и лоши банани.

# 463
mavina1380, кой е този мехлем?

# 464
  • София
При повече от час печене прегарят и се ронят 🤨

Скрит текст:
Същата история преди време, но с друга марка. Писала съм назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт