Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
И аз я разбрах веднага.
Първосигнално не е хубаво да се надсмиваме на хора.

Да, не съм разбрала явно и все още не разбирам, честно казано.

# 436
Доколкото разбрах,да се "пести" вода е нелепо...

# 437

Аз поне не помирисвам нищо😁
 Ние също вече не можем да пускаме хартиите в тоалетната, ние сме на четвъртия етаж и започна да връща от канала на съседите от първия етаж. И понеже от нашата страна сме само ние и те , решиха , че това е проблемът и наистина вече повече от година нямат проблем. Но и на мен ми е много неприятно да имам кош и да хвърлям такива боклуци🥹

# 438
А защо си хвърляте хартията в тоалетната чиния 🤔.
Защото е предвидено при изграждането на канализацията.

По-скоро е предвидено при производството на хартията - тя е направена да се разлага във вода. И по този случай да напомня, че за разлика от тоалетната хартия, домакинската такава не се разлага лесно и не бива да се хвърля в тоалетната (например при чистене).

# 439
  • софия
А защо си хвърляте хартията в тоалетната чиния 🤔.
Защото е предвидено при изграждането на канализацията.
По-скоро е предвидено при производството на хартията - тя е направена да се разлага във вода. И по този случай да напомня, че за разлика от тоалетната хартия, домакинската такава не се разлага лесно и не бива да се хвърля в тоалетната (например при чистене).
Същата хартия е препоръчително да не се изхвърля в определени тоалетни. Напр. тези със септични ями.
В някои държави също почти навсякъде е написано да не си изхвърля в канализацията.
Хартията е една и съща, канализацията - различна.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 16:02 от zvаnchе

# 440
Така е, зависи и от канализацията, но това е частният, а не масовият случай, който имаме в градовете.

# 441
Има населени места в България, където водата не достига и се налага да се пести (за съжаление).

Това с харченето на вода по малка нужда ме уби. Сетих се за онова старо предаване по TLC.

# 442
Да ви отвлека вниманието малко от тоалетните неволи Joy, вчера "подлъгана" от суперлативите във форума, а и от колежка, купих този сос:
Скрит текст:

Ами, не знам, може в мен да е проблема, но той е адски сладък и нищо друго не усещам - ни пушен аромат, ни подправки, ни чесън, нищо, само сладко, сладко, сладко. А колежка ми сподели, че у тях е много любим и детето и много го харесва. Тцъ, не е моето туй чудо. В интерес на истината обичам друг сладък "бълвоч" - сладък чили сос с манго, но и той от известно време ми идва твърде, твърде сладък, та може и моя вкус да се е променил, но все пак, ако някой се интересува - показания сос е много сладък.

# 443
+1 за този сос, и мен въобще не ме впечатли. Аз да не е зян, запържих малко пилешко месо, гъби, лук и моркови и накрая сложих половината от този сос с малко водичка, сол,черен пипер и се получи нещо като китайското пиле в сладко-кисел сос.
И да съм по темата, повече никога няма да купя маслини Каламата от Лидъл, ужасно горчиви и въобще не стават за ядене. Също така и новите бисквити Траяна с ягода. Няма такава гняс, тънки чаени бисквити потопени в розова блудкава глазура.

# 444
Andji, супер идея, благодаря. Ще го вложа в някое ястие, че много мразя да хвърлям продукти.

# 445
Нямаме място за кошче за боклук до проблемната тоалетна чиния. Нямам проблем с хвърлянето на тоалетна хартия в тоалетната чиния, проблемът е след ходенето по голяма нужда, че не всичко отива към канала...😂 Та тогава трябва повече вода. Но и ние на този етап няма да сменяме тоалетната чиния. За щастие, поне нямаме воден режим или недостиг на вода, както е в някои населени места!
Този барбекю сос не съм го опитвала, но само по грамажа на въглехидратите реших, че ще ни дойде много сладък. Благодаря, че казахте!

# 446
  • София
Да ви отвлека вниманието малко от тоалетните неволи Joy, вчера "подлъгана" от суперлативите във форума, а и от колежка, купих този сос:
Скрит текст:

Ами, не знам, може в мен да е проблема, но той е адски сладък и нищо друго не усещам - ни пушен аромат, ни подправки, ни чесън, нищо, само сладко, сладко, сладко. А колежка ми сподели, че у тях е много любим и детето и много го харесва. Тцъ, не е моето туй чудо. В интерес на истината обичам друг сладък "бълвоч" - сладък чили сос с манго, но и той от известно време ми идва твърде, твърде сладък, та може и моя вкус да се е променил, но все пак, ако някой се интересува - показания сос е много сладък.
Аз самата марка не харесвам "Kania".

# 447
Веднъж взехме киви от Кауфланд. Беше отвратително на вкус. И цветът му беше някак си неестествен - със жълт отенък. Оттогава не купувам киви от Кауфланд.

# 448
Да не сте си взели киви голд? То е друг сорт, жълтеникаво отвътре. По едно време имаше доста такова киви заредено в близкия ни магазин.

# 449
Да не сте си взели киви голд? То е друг сорт, жълтеникаво отвътре. По едно време имаше доста такова киви заредено в близкия ни магазин.
Да,възможно е. Иначе много обичам киви,но това не се ядеше.

Общи условия

Активация на акаунт