Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 745
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Ранобудна,
Скрит текст:
аз от Лидъл харесвам гел дисковете, които се шприцоват в тоалетната чиния. Пускат ги в акции, около 5 кв/12 дози, преди години ги имаше в ПА. 
По някаква причина и вкъщи в едната тоалетна водата само се върти, върти, а хартиите по-трудно отиват надолу. Еднакво тече водата и в двете тоалетни, не знам защо се случва. Може да зависи от формата на самата тоалетна чиния (нашите са различни).
Замислям се за дезодорант кристал, защото имам тийнка и потта и' от известно време доста мирише.🤔 Поне миризмата, ако може да неутрализира...

# 421
На всякакви храни тръгнаха да слагат етикет "протеинов" или "високопротеинов", а като прочетеш състава отзад и ти призлява.

# 422
Ранобудна,
Скрит текст:
аз от Лидъл харесвам гел дисковете, които се шприцоват в тоалетната чиния. Пускат ги в акции, около 5 кв/12 дози, преди години ги имаше в ПА. 
По някаква причина и вкъщи в едната тоалетна водата само се върти, върти, а хартиите по-трудно отиват надолу. Еднакво тече водата и в двете тоалетни, не знам защо се случва. Може да зависи от формата на самата тоалетна чиния (нашите са различни).
Замислям се за дезодорант кристал, защото имам тийнка и потта и' от известно време доста мирише.🤔 Поне миризмата, ако може да неутрализира...

Никога не съм имала проблем с потта, сега имам от едната подмишница и направо полудявам. Това, което ми помага е ролон на Юсерин. Не е евтин, но е много ефикасен.

# 423
  • Пеликания
Всъщност, бързо разбрах, че кристалният дезодорант не ми върши работа. Дори след намокряне, както пише да се направи, не усещам разлика. Не е моето нещо просто.

Щом сте го направили както е описано и не ви хареса добре. Просто има хора, които си мислят, че е като обикновен рол он и не им върши работа. Нормално е да има доволни и недоволни както за всеки един продукт. При мен работи и ми допада. Няма никаква миризма нито кристала нито аз и мога да си сложа парфюм и да ме се бият ароматите ако си сложа нещо друго.

# 424
Няма да купя повече кори за баница Bella!
Първите рула станаха що годе,но след това не бяха кори,а дантели!Накрая хвърлих 2,разпадаха се!

# 425
Ранобудна,
Скрит текст:
При мене, когато се ходи по голяма нужда и съответните хартии, има едно гърне в банята и хвърлям вода в тоалетната със сила, като пускам от кранчето водата. Иначе имаме край тоалетната кофа за боклук и като ходя да пишкам и за друго нещо, ги хвърлям там. Не мога да наливам гърнета с вода при всяко ходене да пишкам и да изхарча сумата и вода.
Относно какво няма да купя- Маги инстантни спагети. Отвратителни са.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 22:20 от Анонимен_7

# 426
Това с харченето на вода по малка нужда ме уби. Сетих се за онова старо предаване по TLC.

# 427
Aз я разбрах какво иска да каже.🙂

# 428
И аз я разбрах веднага.
Първосигнално не е хубаво да се надсмиваме на хора.

# 429
В контекста на темата нещата се свеждат до "няма повече да купувам такава тоалетна чиния". Измиването не зависи от налягането, защото то идва от напълненото казанче. От там нататък лошият дизайн на чинията е виновен и за трудното "преглъщане" на хартии и фекалии, както и за неприятния "цоп ефект". А лошата повърхност носи вина за замърсяването и трудното чистене. Аз, ако имах такава чиния, щях да я сменя и да не се мъча.

# 430
Е, то много ясно че, ако човек знае предварително коя каква ще излезе, би купил друга.😃 От друга страна, това не е предмет като чашка за четки за зъби или сапунерка, та да го смениш веднага. И от трета, кое гарантира, че и следващата няма да се окаже същата...😂

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 00:05 от dolce miele

# 431
  • Пловдив
А защо си хвърляте хартията в тоалетната чиния 🤔

Аз пък харесвам колгейта, където оцветява в синьо. В тийнейджърските години ми попадна Поморин в устата 🤮 няма такава гняс.

# 432
А защо си хвърляте хартията в тоалетната чиния 🤔

Защото се разтваря! Знам го от еколог работещ във ВИК.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 14:20 от Anonimen :)

# 433
За мен е много по-хигиенично да я хвърлям в тоалетната чиния, отколкото да я събирам и изхвърлям. Явно и канализацията го позволява. На някои места заради канализацията не може да се хвърля хартия в тоалетната и ми се струва доста неприятно.
Наистина, че зависи от чинията. Нашата се счупи,когато правехме ремонт, разбира се в събота вечерта. Едвам намерихме работещ магазин, нямаше голям избор и май не улучихме перфектен модел, но не ми се занимава да я сменям в момента.

# 434
  • софия
А защо си хвърляте хартията в тоалетната чиния 🤔.
Защото е предвидено при изграждането на канализацията.

Общи условия

Активация на акаунт