Какво повече НЯМА да купя - 27

• 80 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Somewhere far away
Аз вече предпочитам миене на зъби с паста която всъщност ми е приятна. Особено след като зъболекарката ми каза че  от пастите за венци няма  никакъв ефект /а аз такива ползвах с години! /,  почнах спокойно да си ползвам други.

# 406

Майка ми го купи, пробвах го, нещо не ми допада и не ми се струва, че има някакви особени свойства. Не бих си го купила. Такива изчанчени не са за мен.

# 407
  • Пеликания
Вие какво очаквате от кристала? Ако очаквате да не се потите, той не е с такава цел, а само да предотвратя миризмата.

# 408
Запазена марка на Поморин е да се лекичко тръпчиви,за да напомнят че миенето на зъби не е някакво си удоволствие,а люта битка с кариеса. Laughing
😂
Пастата им Anti-parodontit в началото ми беше доста странна като вкус. Обаче пък наистина се отразява доста добре на възпален венец.🙂
С поморийска луга на БАН пастата е много хубава, по-хубаво от Поморин, но на мен ми идва скъпа. Първите 1-2 миения е доста неприятна на вкус, после свикнах.
Може ли снимка/линк как изглежда и откъде я купуваш?
По темата: няма да купя сусамово олио на Балчо от Кауфланд. Не че му има нещо на сусамовото олио на Балчо, обаче в Кауфланд са му лепнали цена 17,99, което е с доста левове надценка.😅 В сайта на Балчо е на доста по-ниска цена.😊

# 409
Запазена марка на Поморин е да се лекичко тръпчиви,за да напомнят че миенето на зъби не е някакво си удоволствие,а люта битка с кариеса. Laughing
😂
Пастата им Anti-parodontit в началото ми беше доста странна като вкус. Обаче пък наистина се отразява доста добре на възпален венец.🙂
С поморийска луга на БАН пастата е много хубава, по-хубаво от Поморин, но на мен ми идва скъпа. Първите 1-2 миения е доста неприятна на вкус, после свикнах.
Може ли снимка/линк как изглежда и откъде я купуваш?
https://seastarsshop.bg/produkt/%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%BF%D0%B0% … 8-75%D0%BC%D0%BB/

Ето това е, аз от аптека я бях купила, където беше малко по-скъпа. Вкусът е солено-горчив, честно казано нищо общо с Поморин или друга паста, която съм ползвала, но дава усещане за страхотна чистота.

# 410
Като заговорихте за пасти за зъби, доволна съм от Пародонтакс, комплийт протекшън 8 нещо си... Странна на вкус, но е единствената, която ми заздравява венците и няма кървене, като почне зъболекарят да ми ръчка зъбите. Преди беше изпитание, пломба трудно ми правеше, защото много кървяха.

# 411
  • оттам, откъдето започва България
Този дезодорант за тоалетна оставя трайна жълта линия върху тоалетната чиния. Закупен от Лидл.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 412
Всъщност, бързо разбрах, че кристалният дезодорант не ми върши работа. Дори след намокряне, както пише да се направи, не усещам разлика. Не е моето нещо просто.

# 413
И аз съм на същото мнение за кристалите, въобще не ни допадат.

# 414
  • софия
Отдавна разбрах, че кристалите не са моето. Това е единственият продукт, който ми е причинявал екзема. Не искам да чуя за кристали.

# 415
И аз съм против прехвалените кристали.
Ужасни са и миризмата на пот не само ,че не я махат ами я и засилва.
Купих го ,пробвах го и отиде в кофата за боклук. Всички повтарят ,че трябвало да се търка хубаво на мокра кожа. Търкала съм като луда и пак нищо.
Категорично не са моето нещо.

# 416
Този дезодорант за тоалетна оставя трайна жълта линия върху тоалетната чиния. Закупен от Лидл.

Скрит текст:

Скрит текст:
Отказах се да ползвам този тип дезодоранти за тоалетна. Поне при мен, по някакъв начин водата не тече добре и не може да отнесе дори тоалетна хартия. Отначало не можах да разбера откъде идва проблема, когато махнах дезодоранта всичко беше наред. Горе долу излиза, че когато го ползвам, трябва да наливам вода с кофа.

# 417
  • оттам, откъдето започва България
Силна е водата у дома, не е това проблемът.
Аз два дезодоранта съм наредила, но другият пуска синьо, което не боядисва.

# 418

Не очаквах да е уау, но чак такава безвкусица не допусках😐

# 419

Не очаквах да е уау, но чак такава безвкусица не допусках😐
Абсолютно същата безвкусица е и същият продукт, но с червена леща.
Не бих повторила.

Общи условия

Активация на акаунт