Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 772
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Хавлиените кърпи на Панагюрище. Разнищиха се всички още на първото пране, уж 100% памук, а не попиват добре.  Препочитам турски или от Пепко, всичко друго ми изглежда фалшиво като състав.

# 511
Кренвирши БОНИ не бих купила повече ! Имат вкус на пилешки , а цената е като за свински !

# 512
  • гр.Пловдив
Кренвирши БОНИ не бих купила повече ! Имат вкус на пилешки , а цената е като за свински !

Интересно е,че на Попов и на Тандем са със същия вкус/никакъв/ бели и малко черен пипер са им ръснали,но всъщност аз вече нямам идея какъв трябва да е вкуса на истинския кренвирш и има ли той изобщо почва у нас?Thinking Тези марки са по 16-17лв /кг ,купувам,понеже децата и ММ много ги обичат ,но на Кен ,Деликатес 2 и Леки им миришели на пушек и не ги искат ..

# 513
Кренвирши купувам само детските в Лидл. Кой ги знае и тях какви са....

# 514
Прясно мляко в тетрапак. Случвало ми се е да се развали млякото, защото отворено, ползвам го само за закуска на детето по малко (по една чаша за макарони примерно) и поради придобих навика да го пробвам, преди да го сложа, защото се е случвало да съсипя вече почти готово ястие заради развалено мляко. Ами, нито едно няма, на което да му личи видимо, че е развалено - пресечено и пр. Видимо млякото си е с нормална консистенция, обаче става горчиво. Не знам какво им слагат на тия млека и колко мляко изобщо има в тях.

# 515
И аз имам носталгия към кренвирши и доскоро купувах на Тандем, но с марката Стара планина. Бяха си съвсем добри.

http://tandem.e-card.bg/products/article102.html

# 516
И аз, подлъгах се наскоро по цената им, че въобще не са от евтините, ама вкус на кашон. Та те на Браво са на половин цена(ако са на промоция) и с подобен вкус. И наденица КЕН, много ми я хвалеха и тя има вкус на картон.

# 517
  • гр.Пловдив
И аз, подлъгах се наскоро по цената им, че въобще не са от евтините, ама вкус на кашон. Та те на Браво са на половин цена(ако са на промоция) и с подобен вкус. И наденица КЕН, много ми я хвалеха и тя има вкус на картон.

Адски мазни са македонките на кен и Житница ,направо тече лой на парти грила и едната бройка вече е стигнала 3лв Rage

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 09:29 от teddynm

# 518
  • Deutschland
Течна ванилия на любимия "Йоткер". Бухнах две в тестото за козунак и аромат няма. Миналата година правих със същата течна ванилия, ами цялата къща ухаеше. Сега все едно нищо не съм сложила.

# 519
Непрекъснато ги хвалят тия ванилии.  Аз си купувам пръчки ванилия отвреме навреме и ги слагам в кутията, в която държа захарта и захарта ми придобива ванилов аромат. Отделно в сладкиши слагам и по 1-2 пакетчета най-обикновен български ванилин, ароматизира добре, по-доволна съм отколкото от есенцията.

# 520
Прясно мляко в тетрапак. Случвало ми се е да се развали млякото, защото отворено, ползвам го само за закуска на детето по малко (по една чаша за макарони примерно) и поради придобих навика да го пробвам, преди да го сложа, защото се е случвало да съсипя вече почти готово ястие заради развалено мляко. Ами, нито едно няма, на което да му личи видимо, че е развалено - пресечено и пр. Видимо млякото си е с нормална консистенция, обаче става горчиво. Не знам какво им слагат на тия млека и колко мляко изобщо има в тях.
Тези млека и аз ги спрях. Отварям го и на следващия ден - отврат ! Интересното е , че не се пресича като го топля, а другите в бутилки се, ако са развалени. И после първата глътка кафе ме убива 🤢🤢🤢. Бях купила на Саяна мляко, отварям и вкиснато. Общо взето , все боклуци продават вече.
За кренвиршите - купувам предимно на Житница и Кен, но нещо в мен се пробужда 🤯 като видя червен етикет и се подлъгах жестоко с тези на Бони...

# 521
Точно влизам да се оплача и аз от прясно мляко,но на Верея,преди години само него пиехме,а сега няма абсолютно никакъв вкус.Вие попадате ли на хубаво мляко в магазинната мрежа?

# 522
  • Mediterraneo
Само кутии мляко се купува вкъщи, лидълско, но, разбира се, при нас са с друг производител, вероятно. Също и мляко не се случва да престои повече от 2-3 дни в хладилника, че да проверя дали се разваля.

# 523
  • Deutschland
Мляко прясно само от млекомат. 1, 10 € е литъра. Страхотно е. От магазин рядко вземам, откак открих фермите в района. Мляко и яйца само от тях.

# 524
И аз да се включа за прясното мляко. Единственото до сега , което ми се е развалило точно на деня след посочения срок на годност на бутилката е това на Алфатар. Като цяло и срокът му на годност е по-кратък от на масовите. За кафето вече ползвам растително мляко - много по ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт