Любими вещи

• 3 708
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • Mars Hotel
Хайде сега, тонът на първия пост е шеговит и написан с очевидна ирония към себе си, в духа на теми, които редовно имаше тук преди 10+ години. Чак пък призиви да се прегледа...

Аз също си откраднах чаша едно време от стария Строеж в Студентски град. Много от приятелите ми също са си тръгвали я с чаша, я с пепелник от някое заведение. Може да сезирате Прокуратурата.

# 61
  • Glasgow
Като служител на обекти, от които клиентите много често си прибират вещи - по семинари винаги са ни казвали, че това е защото клиентите имат хубави преживявания на това място и искат да вземат нещо за спомен 🤪 малко като "ние не крадем, ние берем тухли"😅

# 62
  • София
Това променя нещата, добре, че се включи да кажеш, че и ти и приятелите ти сте крали посуда от заведения. Сега вече не го смятам за девиантно.

# 63
  • Димитровград
Аз пък работя в заведение. Постоянно изчезват вилици, ножове, на върха на айсберга са лъжичките за кафе и солниците- крадат и сол само и цели солници.
Примерно посуда може и по грешка да се изхвърли, но солнички- няма как.
Удържа се "чупливост" на всички при инвентаризация. Също често изчезват купички и щипки за лед.
Ние на работата си имаме лични чаши за кафе и вода, не пием от тези за клиенти. И са различни, за да си ги познаваме.
Не знам дали си ги прибират заради спомени, по скоро не знаят, че не са толкова скъпи и могат да си ги купят за без пари.
Салфетки също често виждам как си " берат" за вкъщи...
Изчезват и рула тоалетна хартия и няколко пъти ароматизатори от тоалетните чинии.

# 64
Хахах, представям си да съм пристрастена към дадена марка тоалетна хартия и да ходя специално в дадено заведение до тоалетна, за да си крада от нея. Яко!

# 65
  • Другата България
Скрит текст:
Аз пък работя в заведение. Постоянно изчезват вилици, ножове, на върха на айсберга са лъжичките за кафе и солниците- крадат и сол само и цели солници.
Примерно посуда може и по грешка да се изхвърли, но солнички- няма как.
Удържа се "чупливост" на всички при инвентаризация. Също често изчезват купички и щипки за лед.
Ние на работата си имаме лични чаши за кафе и вода, не пием от тези за клиенти. И са различни, за да си ги познаваме.
Не знам дали си ги прибират заради спомени, по скоро не знаят, че не са толкова скъпи и могат да си ги купят за без пари.
Салфетки също често виждам как си " берат" за вкъщи...
Изчезват и рула тоалетна хартия и няколко пъти ароматизатори от тоалетните чинии.
Ето това вече е трагично.
Смятай докъде сме я докарали.

# 66
  • До хладилника, който обичам
O, Catcher, благодаря за диагнозата. Отивам да ме заведат на учет веднага.

Светлица, няма смисъл Grinning живи и здрави.

# 67
И аз мсиля че е за спомен. Аз забелязах напоследък на няколко събития се подаряваха спец. някакви сувенирчета на всеки. Така ще си има спомен .

# 68
Що за манталитет, ей така да си вземат нещо. Аз например дори, като ми подаряват разни рекламни неща, въобще ги отказвам, веднага гледам да се отърва от такива неща. Бях на някакво изложение ще се пребият да събират разни рекламни боклуци. Редовно оглеждам вкъщи и изхвърлям.

Общи условия

Активация на акаунт