Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 41 993
  • 273
  •   3
Отговори
# 270
  • Street of Dreams
Точно тя е, изпреварили за ме докато снимам новата опаковка

# 271
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ще си я запиша в тефтера. От темата тук си водя записки и когато ходя в Бг купувам по ваши препоръки.
При мен избелването в кабинет е невъзможно. 5 пъти пробвах на различни машини и нямам нерви вече.
Такива зверски болки изпитвам,че разчитам на пасти за зъби и лентички.

Имам мангото на Кокосолис,още не съм го отваряла. Евентуално след 3г ще се включа с мнение. Laughing

1. L'oreal Air Volume mega mascara - спирала за обем и дължина,която дъщеря ми препоръча. Пък на нея я препоръчали приятелки от училище.
Много добра,наистина прави страхотно издължени мигли.За съжаление последните пъти,когато ходя до хипермаркета,не я намирам.

2. Tarte TarteGuard spf 30 - Застояла слънцезащита,която изхвърлям на половина празна. Имах още една опаковка,която навярно съм изразходила.

3. CeraVe Hydrating Mineral sunscreen spf 50 - друга слънцезащита на моя харесвана марка,която обаче въобще не харесах. Ужасна е. Oставя бял филм,не се измива, гъст крем,лепнещ... Блякк.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 00:29 от Adoralova

# 272
  • При децата ми

1. Balea Пяна за бръснене с авокадо и витамин Е - Нищо особено за мен, но дъщеря ми я хареса.
2. Рол-оните на Nivea са ми сред любимите. Основно тези без алуминий ползвам. Сега реших да разнообразя.
3. Essence спирала за екстремно обемни мигли I Love Extreme Crazy Volume Mascara - Много хубава, бюджетна спирала! Купувам я по препоръка на дъщеря ми. Извити, подредени и обемни мигли. Дъщеря ми не остава без нея. Ще продължавам да я купувам.
4. Essence iпирала за извиване и дължина Lash like a boss - Купих спиралата на намаление и за тези пари върши много добра работа! В сравнение с другата на Essence тази не ми хареса толкова, но за тези пари е супер.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 23:37 от Hrispa76

# 273
  • на последния етаж
- този серум озарява, хидратира сравнително добре, но не всички частици от перлите попиват добре винаги. Това ме дразни и няма да купя отново.

Общи условия

Активация на акаунт