Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 378
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Видях рекламата за предаването и съм възмутена от поведението на водещия.Пред него са хора с достойнство и той няма право да ги унижава.Момчето,  което беше залято с храна и след това обиждано по просташки начин може да съди водещия, чието поведение е гнусно и нечовешко!

# 151
Бяха споменали мисля че в предния сезон,че са подписали договор и нямат право да отговарят,да се карат с шефа най - вероятно и той може да се държи както си иска с тях или всичко е просто цирк

# 152
Пари на всяка цена! Не трябва обаче да бъде за сметка на  интелигентноста на една нация!

# 153
  • София / Пловдив
Момчето много добре знае в какъв формат влиза и какво се случва в предаването. Не може да осъди никого, имат си железни договори.

Здравейте! Видях рекламата за предаването и съм възмутена от поведението на водещия.Пред него са хора с достойнство и той няма право да ги унижава.Момчето,  което беше залято с храна и след това обиждано по просташки начин може да съди водещия, чието поведение е гнусно и нечовешко!

# 154
Здравейте! Видях рекламата за предаването и съм възмутена от поведението на водещия.Пред него са хора с достойнство и той няма право да ги унижава.Момчето,  което беше залято с храна и след това обиждано по просташки начин може да съди водещия, чието поведение е гнусно и нечовешко!

Едно и също всяка година. Вече 7 години поред. Така ли не сте гледали форматът с Гордън Рамзи!? В САЩ вече сигурно има снимани 20 сезона и всяка година Рамзи се държи все по ужасно с тях за сметка на това ги прави топ готвачи.
Мога да Ви кажа, че Виктор Ангелов с перце ги гали, в сравнение с оргиналният формат.
Това, което дават е НОРМАЛНО да се случва в предаването. Такъв е форматът! Предаването няма да се промени. Нямат право продуцентите да сменят правила и стил, защото ще им отнемат правата за излъчване.
Така ли никой това нещо не го разбира и вече 7 години е едно мрънкане как ги били унижавали и прочие глупости и пак за там желаещи много.

# 155
  • Телиш/Плевен
Пари на всяка цена! Не трябва обаче да бъде за сметка на  интелигентноста на една нация!
Е, никого не задължават да участва насила. Гледането на предаването също е по желание...

# 156
  • Другата България
А, аз съм се отказала да го пиша, щото наистина коя - седма година ли е, едно и също.
Едно и също се обяснява, и едно и също отново.
Първо, че форматът е такъв, от всички участници е гледан и те много добре знаят къде влизат и на какво ще са подложени.
И второ - това всичко е за шоу, нито някой реално мрази или обижда друг, нито има намерение да го прави.

# 157
А, аз съм се отказала да го пиша, щото наистина коя - седма година ли е, едно и също.
Едно и също се обяснява, и едно и също отново.
Първо, че форматът е такъв, от всички участници е гледан и те много добре знаят къде влизат и на какво ще са подложени.
И второ - това всичко е за шоу, нито някой реално мрази или обижда друг, нито има намерение да го прави.

Какво няма да се откажеш!? Вместо да мрънкат да погледнат какво става в Кухнята на Рамзи... Клипове от предаването му колкото искаш в мрежата. Grinning
Ама нали е по-лесно да се мрънка, вместо да се прочете и погледне. Grinning

# 158
Гордън Рамзи в Американския формат ги унижава и обижда в пъти повече отколкото в Българския, храна се хвърля по тях постоянно, там дори и участниците се държат много нагло и му отговарят

# 159

Интелигентността на една нация се определя от много по-важни неща. Да се мине покрай всяко едно училище и да се види какво става в дворът и околностите му, което е много по-голям фактор отколкото едно предаване за готвене по телевизията...

# 160
Зрителя иска сеир и те му го дават!

# 161
Извинявайте, не гледам и не съм гледала и двата формата,  гледайки рекламата ми стана много неприятно, а след коментарите  разбрах, че  няма и да го гледам. Приятна вечер!

# 162
  • Буркина Фасо
Зрителя иска сеир и те му го дават!
червенокосото врескало  ще ви даде такъв сеир, че ще се наложи да изключите телевизора Smiley

# 163
Много предавания в ефира са за сметка на достойнството на участниците. По БТВ сега ще се завъртят “Ергенът” и новото предаване “Живот на кантар”, което очаквам да е също толкова унизително.
Обаче никой не ги кара! А хората, които се явяват на кастинг са страшно много. Щом за измисленото предаване на Неделчо “Диви и красиви”, което се излъчваше в ютуб е имало 10 000 човека на кастинг, то какво остава за “Ергенът”, “Хелс китчън”, “Игри на волята” и всичко останало.

# 164
Да, да. Мен ми е ясна идеята. Просто съм изгледала няколко часа епизоди само с Рамзи, където ги псува меко казано здраво Grinning Но не съм попадала на изхвърляне на храна затова ми стана интересно дали се практикува.

Но формати от други държави не съм гледала.

Иначе формата ми е интересен Simple Smile
(Просто се надявам храната ако не се дарява за хранене, то да се преработва за тор. Има такава практика от продукти.)

Общи условия

Активация на акаунт