Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 353
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Полина и Славейко заедно ли са още?
А за Мони Бамбони и Митко за мен си беше чиста рекламна стратегия, толкова изсмукано беше това тяхното, толкова нелепо, от километри си личеше, че Симона играе театър.
Затова и сега не е никаква изненада, че са се разделили.
За мен Димитър беше поредния употребен участник.
Симона само спечели от всичко, сега с новия нос е виден инфлуенсър и реклами, реклами....

# 136
  • София
Полина и Славейко?
Дори не е имало нещо сериозно.
Не са заедно в момента или поне аз не съм виждал никакви общи снимки.

Само Чоткин и Ками излезе сериозно.

# 137
Митко и Симона снощи на вечерята се държаха доста сковано...нищо любовно не виждах между тях
Славейко и Полина, доколкото знам, нещата между тях са се случили след формата,но и аз незнам дали са все още заедно. Знам само че Полина гради някаква кариера на чалга певица,вчера я потърсих в ютуб и намерих някакъв клип с участието на симона

# 138
Между Полина и Славейко всичко също беше фалш покрай първия ѝ чалга клип. Имаше снимки как се прегръщат в инстаграм, които използваха в клипа. Наскоро тя спомена в някакво стори, че е сама. Славейко го виждам редовно, работи в Kabbo. Тя си е в Пловдив.

# 139
Довечера тя ще готви,ама си личи че трите дами са си коалиция,а чоткин все още не се харесва с никой

# 140
Еднап двойка излезе от предаването, другото бяха нагласени глупости. Мисля, че вече идва твърде пресолено да вкарват и любовна линия в предаване за готвене.
Най-добре би било просто да направят два отбора сини (мъже) и червени (жени), да махнат златния отбор и да гледаме реално готвене, а не простотия до шия.

# 141
И аз ще го гледам със сигурност, защото ми е интересно.
Само тези моменти със хвърлянето, мятането на храна и чупенето от време на време, маааалко ми идва в повече. Както и хвърлянето им, изливането им по "героите".

Някой знае ли дали из другите държави, където се излъчва, се практикуват такива действия?

# 142

Някой знае ли дали из другите държави, където се излъчва, се практикуват такива действия?

Виктор Ангелов нищо не прави. Даже е много мил с тях. Вижте Гордън Рамзи в оргиналния формат какво ги прави.

# 143
Е да де ама е грозно....

# 144
Единствено ме яд за хвърлянето на храна в огромни количества ако се сбърка поръчката.

# 145
Е някой път ги кара да си я ядат

# 146
По-добре е да ги кара да си изядат несполучливите манджи, отколкото да хвърлят храната. Още повече, че там не готвят боб и леща, а скариди и стекове.

# 147
така е , но са шоуто ще продължи разхищението на храна.

# 148
Доколкото знам хвърлят храна 1-3 пъти на епизод. Може и изобщо да няма. Такъв е форматът и трябва да го има. Отделно има и монтаж.

# 149
Понякога заносват доста скъпа храна....

Общи условия

Активация на акаунт