Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 341
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Вече нямам очаквания дори да науча нещо за готвене. Това предаване съвсем промени облика си.

# 121
  • София
Вече нямам очаквания дори да науча нещо за готвене. Това предаване съвсем промени облика си.
Търсенето определя предлагането.
Аз ще си спестя времето тази година.

# 122
Интриги и любовни истории...

# 123
От тези звезди, ще стискам палци на Златка. От всички тя е що горе поносима от останалите.

# 124
  • София
Явно масово ще се стиска палци за Златка, което ме навежда на мисълта, че със сигурност няма тя да спечели плакета или там каквото даваха. 😐
Абе защо не им дават златен черпак? 😀

# 125
Аз пък знам кой НЕ искам да спечели и това е Петя! Рядко антипатично същество- нахална,злобна и завистлива. За нещастие се засичаме понякога. Тази жена няма реална представа за себе си. Мисли си,че я канят в предавания защото е фактор,а не защото е като розов слон в хладилник...

# 126
Аз съм я гледала по телевизията,доста неприятна самозабравила се лелка

# 127
Явно масово ще се стиска палци за Златка, което ме навежда на мисълта, че със сигурност няма тя да спечели плакета или там каквото даваха. 😐
Абе защо не им дават златен черпак? 😀
И аз мисля,че няма да е тя Grinning те за победител все слагат най-НЕможещият да готви, а Златка съм останала с впечатление, че може Grinning

# 128
Видях рекламата за новият сезон и бързам да заема място преди традиционните коментари в понеделник "Ама как може да излива соса върху главата на човека и да хвърля храна така.. Какъв срам.. " Laughing Laughing

# 129
Срам,срам ама ще се избият да са там! Wink

# 130
  • Костинброд
Хайде и аз тук при вас. Стига съм следила темата инкогнито. Гледала съм всички сезони на предаването, както и оригиналният формат. Но тук нещата са- нито готвачите са професоиналисти, нито звездите са звездни. Дано не сватосват отново някого, че съвсем размиват концепцията на предаването.

# 131
  • София
Нареждам се и аз, ще гледам сезона.

# 132
От последния сезон излязоха три двойки влюбени Simple Smile

# 133
  • Другата България
Кои са тези три двойки?

# 134
Симона+Димитър
Чоткин+Камелия
Полина+Славейко