Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 36 270
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Митко и Симона са се разделили. Тя свалила пръстена и двамата поели по различни пътища.

# 31
  • Другата България
Каква "изненада".

# 32
Беше въпрос на време и реклама

# 33
  • софия
За сметка на това Чоткин и Камелия май още са заедно, даже показваха ново общо жилище.

# 34
Изненадана съм и за двете двойки. Митко и Симона очаквах, че ще се разделят веднага след края на излъчването на предаването. Чоткин и Камелия мислех, че ще се разделят, след като похарчат наградата.

# 35
Изненадана съм и за двете двойки. Митко и Симона очаквах, че ще се разделят веднага след края на излъчването на предаването. Чоткин и Камелия мислех, че ще се разделят, след като похарчат наградата.

Всички мислеха, че е рекламен трик, но не е и не беше.

# 36
Има ли вече изтекла информация за новите участници?

# 37
  • Телиш/Плевен
И аз си мислех същото. На Симона си ѝ личеше, че няма много голям интерес към Митко, но може би след предаването нещо се е променило и е решила да даде шанс. Камелия си я спомням как каза на онази вечеря, която беше само за нея и Чоткин, че не ѝ се работи (или нещо в тази връзка беше). И точно си помислих, че е с него, защото се надява да спечели наградата и тя да се облажи. Което впоследствие и стана, но чудно, че още са заедно. Да видим какво ще стане занапред. Satisfied

Едва ли, иначе все някой щеше да сподели тук или в темата за спойлерите. Чакаме все още. Simple Smile

# 38
И аз смятах,че Камелия е с чоткин заради наградата.
Отначало когато вечеряха,той още не беше спечелил,мислех че просто си прави реклама и се показва по телевизията а след финала бях сигурна че е заради парите
Пожелавам им да са щастливи!

# 39
  • Варна
И аз си мислех същото. На Симона си ѝ личеше, че няма много голям интерес към Митко, но може би след предаването нещо се е променило и е решила да даде шанс. Камелия си я спомням как каза на онази вечеря, която беше само за нея и Чоткин, че не ѝ се работи (или нещо в тази връзка беше). И точно си помислих, че е с него, защото се надява да спечели наградата и тя да се облажи. Което впоследствие и стана, но чудно, че още са заедно. Да видим какво ще стане занапред. Satisfied

Едва ли, иначе все някой щеше да сподели тук или в темата за спойлерите. Чакаме все още. Simple Smile

Имам подозрения за мой комшия. Тази година няма да има МШ нали?

# 40

Имам подозрения за мой комшия. Тази година няма да има МШ нали?
В спойлерната тема има снимки от днес. Виж дали може да го познаеш там Simple Smile

# 41
  • Варна
Няма го.

# 42
  • Другата България
Е, може да е отпаднал вече.

# 43
  • Варна
Е, може да е отпаднал вече.

Възможно е.

# 44
  • Телиш/Плевен
Попадна ми пост във Фейсбук:

"На 1 февруари местността „Свети Трифон“ в Асеновград ще стане сцена на незабравимо кулинарно шоу!
След традиционните пехливански борби, около 14:00 часа, екипът на Hell’s Kitchen, воден от шеф Виктор Ангелов, ще разпали кулинарните страсти!

Участниците от новия сезон на любимото риалити ще влязат в напрегнат двубой, изпълнен с вкусни предизвикателства и непредвидени обрати. Шеф Ангелов ще постави задачите, а асеновградчани и гости ще имат възможността да наблюдават отблизо оспорваната отборна надпревара и да се потопят в атмосферата на шоуто.

Елате, за да подкрепите своите фаворити, да се срещнете с екипа на Hell’s Kitchen и да се насладите на кулинарни изкушения! Очакват ви много смях, вкусни моменти и незабравими емоции сред красивата природа на „Свети Трифон“.

Не пропускайте възможността да сте част от това уникално събитие – кулинарни битки, традиции и доброто настроение ви очакват!

Заповядайте!"

Общи условия

Активация на акаунт