Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 432
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Скоро в Черешката, беше ужасна както си е постоянно. 😁

# 361
Токсик, тъкмо идвах да кажа, че за първи път видях Аръков във "Фамилията", беше толкова хубав млад мъж, а сега на какво прилича...

# 362
  • София
Златният отбор е напълно излишен. Златка, Гущерова, Джулиана са абсолютно обезобразени.

# 363
  • Mediterraneo
Токсик, тъкмо идвах да кажа, че за първи път видях Аръков във "Фамилията", беше толкова хубав млад мъж, а сега на какво прилича...

Маймуняк. Много го харесвах навремето.

# 364
Май само на мен джулката ми е по-противна от Петя 🫣

# 365
  • София
.
Явно семейният живот така му се отразява.. Видях го във Ф-ко преди няколко месеца, буташе в количката  много сладко русо момченце, явно му е син, много приличаше на него.

# 366
Светлана се е докарала на Стефка Костадинова в лице. Не е комплимент и за двете.

# 367
.
Явно семейният живот така му се отразява.. Видях го във Ф-ко преди няколко месеца, буташе в количката  много сладко русо момченце, явно му се син, много приличаше на него.
Дада, има бебенце. Май няма годинка и с жена му са си заедно, мисля.

# 368
Тези са някакъв хаос лол. Каканашева засега не ми е толкова зле, колкото си я спомням.

# 369
Защо се излага на стари години, коси, нокти, не знам... Боюклиева, голяма е аларма

# 370
Гущерова била героят в чинията Joy

# 371
Петя Бу отново започна да се държи като принцеса: "Дайте ми вода! Искам я студена! Вие сте ми пуснали котлоните! Къде ми е белия пипер! Дай!"Rolling Eyes
Що не каже направо "я ми сгответе!"

# 372
Участвала в 6 риалитита доня Петя. Радвам се, че нямам толкова време за телевизия, защото наистина съм я виждал само във Вип Брадър Laughing

# 373
Ох, Петя... Sad

# 374
някой от психодиспансера търси петя б в момента...

Общи условия

Активация на акаунт