Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 273
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Точно на Петя Бу се е ядосала Мегз. Това се върти още преди старта на предаването.

# 601
Как мазно се смее,уж добричка пък е способна да изкара всеки извън нереи

# 602
И двете не са на център. Но Петя е на години и няма за кога да се променя. Но готви супер. А Мегз също я хапе кучето. Но ми събра очите онзи ден, супер си приготви онзи десерт.

# 603
Такива хора като Боюклиева са цял живот с фантазии, на старини със спомена от тях и никога не мирясват. При нея плюс, че е галеница, не и се е налагало реално да се поти за нищо.

Очаквам Мегз да и покаже отпор, като представител на другото поколение, което не му пука за авторитети

# 604
Между Мегз и Петя Бу с две ръце подкрепям Мегз.

# 605
Тя ли пееше за баба и фаталната жена?

# 606
Същата. Сега пее за шеф на всички времена...

# 607
Е тя друга песен има ли,тази песен е на 300 години
Иначе самочувствие има,ама май без покритие

# 608
Аз не знам други песни на Буюклиева освен тази за бабата. Тя се има за по-голямо величие от Лили Иванова.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 22:42 от Margarita1976

# 609
  • София
Пинко,
Вадиш ми думите от контекста в някакъв безсмислен спор.
Ангелов я харесва и толкоз. Той намеси майка си. Това е важното. Знам на колко години е шеф Ангелов и това няма нищо общо.

# 610
Те си го имат отдавна записан и сглобен, просто го слагат в плейлистата ден по-рано, хахаха. Готови са за всички варианти Grinning
Няма как, борба за рейтинг, съответно за рекламодатели и пари.
Ако беше във времето без интернет, да, щеше да има значение. Но сега с тази интерактивна тв и с интернет, всеки може да гледа двете предавания едно след друго без проблем.

Ако е предвиден за много по-късно наши трябва да влизат нови участници и да изхвърлят от старите.Как ще го замажат.За следващата седмица си е бил предвиден епизода.Нали всяка седмица ходят някъде.

# 611
  • София
Те си го имат отдавна записан и сглобен, просто го слагат в плейлистата ден по-рано, хахаха. Готови са за всички варианти Grinning
Няма как, борба за рейтинг, съответно за рекламодатели и пари.
Ако беше във времето без интернет, да, щеше да има значение. Но сега с тази интерактивна тв и с интернет, всеки може да гледа двете предавания едно след друго без проблем.
Ако е предвиден за много по-късно наши трябва да влизат нови участници и да изхвърлят от старите.Как ще го замажат.За следващата седмица си е бил предвиден епизода.Нали всяка седмица ходят някъде.
Според мен вторнишкия епизод ще го преформатират на два епизока по час и половина сма малко по увеличено време на рекламата.

# 612
Много ми стана гнусно като гледах звездите как готвят. С токчета, коси мятат, нокти. Светлана с някаква рокля, дето от ръкава и се точеха  израстъци, представях си как цопват в яденето или някой маникюр се отлепя, или мигли.
Направо да ти секнат апетита.

# 613
  • Другата България
Скрит текст:
Пинко,
Вадиш ми думите от контекста в някакъв безсмислен спор.
Ангелов я харесва и толкоз.
Скрит текст:
Той намеси майка си. Това е важното. Знам на колко години е шеф Ангелов и това няма нищо общо.
Дано си прав.
Въпреки, че и той е участник като нея, знаеш кой командва “парада“. Blush

Някой назад писа за Клавдия.
Да, тя остана повече, но беше влязла в двойка, със сина си.
Който не се задържа. Blush
Няма/ше/ как да оставят и двамата до последно, или да ги изгонят и двамата рано-рано.
А от двамата тя явно е била по-предпочитания персонаж за шоуто.
Може и да не съм права, разбира се, но аз го гледам от страната на продуцентИтИ - който прави шООл, той стои във формата.

# 614
Васил напусна след Клаудия, а не преди него.

Общи условия

Активация на акаунт