📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 260
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Някой дали знае какво имаше в адвент календара на Чарли за 8-ми март?
Беше ми интересен, но заради коледния се въздържах.

В тик ток ми беше излезнало клипче , а Ралица призоваваше на сторита ,да не разкриват съдържанието / напълно нормално , след като под клипа бяха само коментари от сорта на "оо няма да го взема , направо го връщам и тн, това не е за жена , а за дете на 5-6г "/
Скрит текст:
Имаше -
1. Обявената чаша - /единственото хубаво нещо според мен/
2.Шнола за коса / под формата на розова панделка/
3.Дневник на благодарностите Rolling Eyes
4.Малка свещ цветенце
5. Книгата е на Ралица - Нагоре към себе си / стихове/
6.Ключодържател - панделка от плат
7. Пакетче зелен чай
8. Розова платнена чанта тип торба

от Сиела - из книгата

Подарете на любимите си хора красивите думи на Ралица Генчева с това луксозно издание с поезия
НАГОРЕ
Винаги откриваш Бог,
ако търсиш
в себе си.

* * *

ЗВЕЗДИТЕ МОГА ДА СИ СВАЛЯ И САМА
Да обичаш,
е повече от лесно:
да я гледаш в сърцето,
да ѝ пазиш света.

ЦЯЛ
В любовта
половинките
не правят цяло -
трябва да си цял,
за да обичаш.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:05 от paranoir

# 211
Някой поръча ли новата кутия Guapa Box, да я покаже? ГБ е днес имам мейл, но май няма да успея да я взема днес.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 19:10 от melissa n

# 212
Някой дали знае какво имаше в адвент календара на Чарли за 8-ми март?
Беше ми интересен, но заради коледния се въздържах.
Аз току що взех моята. Честно казано съм със смесени чувства. Слагам в скрит текст, да не разваля изненадата на някой друг. Въпреки старателното опаковане и хубавата кутия/хартия, не мисля че цената е оправдана. Аз я взех с отстъпка, но ако знаех какво е съдържанието предварително, надали бих я поръчала.

Скрит текст:
Нещата, които ми допадат са чашата с поставка, соевата свещ и малката розова чанта, която мисля да я ползвам носене на храна/обяд в нея. Не е термо, но изглежда малка и удобна за тази цел.

Висулката/ключодържателя под формата на панделка, напитката и шнолата няма да ми влязат в употреба.

Книгата вече ми я бяха подарили, така че тази най-вероятно или ще я разменя, или ще я подаря.

Дневникът на благодарността изглежда интересен, ще го ползвам.

Имаше и един малък екстра подарък - книгоразделител.

Скрит текст:

# 213
Радвам се, че не съм го взела. Благодаря ви!

Скрит текст:
Чайчето и свещта са напълно пълнежни, както и панделката. Жалко.

Миналата година беше много добра кутията за 8-ми март, поне според мен. От коледния календар насам и месечните кутии са ми странни. Джунджурии без мисъл за цялост и да се използват пълноценно.Като диспенсъра за сапун от последната 😒

Иска ми се книжна кутия с артикули за големи хора.

# 214
  • София
Абсолютно точно казано , за големи хора. Ясно е ,че се изчерпват опциите им за пължените на кутиите  .. но определено не ми хареса съдържанието на мартенската / не ,че не го знаех ,но четка за коса за 1лв и силно сладникав диспенсър за сапун .. /
Стискам палци за силна априлска кутия.
Поне от книгите не мога да се оплача , освен януарската / Хей, Рали ( минимализма и е крайно оксиморомен ) / ,всички останали съм си ги прочела и много ми харесаха.

# 215
Някой получил ли е Гуудбокс днес? Simple Smile

# 216
  • Wonderland
Good Box м. Март
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:

# 217
От бг бокс изпратиха нови 2 продукта-липсващия и нова флорална вода. Страхотни са бг бокс, оставам си техен редовен клиент ❤️ 

# 218
  • София
Ако някой си поръча кутията на Good Box - Marine Collage и не му допадне серума да ми пише, аз много го харесвам и бих го закупила. Вече поръчах една кутия и не ми се поръчва втора само за още един серум.

# 219
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Адвент календара на Чарли са пълни боклуци. Не знам колко струва,но не бих дала и 20лв за тези китайски дреболийки.

# 220
Адвент календара на Чарли са пълни боклуци. Не знам колко струва,но не бих дала и 20лв за тези китайски дреболийки.
Тя уж минималист, но кутиите са пълни с боклуци за пълнежа..

# 221
Аз се натоварвам с всичките тези опаковки, фльонги и нарязани конфетни цветни хартийки, кутийки, а съм далеч от минималист. Как го преживява това разточителство на хартии Ралица, не ми е ясно, но е като училищен подарък на 6- класнички.

# 222
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,тя по модата е минималист.
Като онези веганките, глутеново нетолерантните (нищо,че до вчера са мазали филии с лютеница), лакотозо нетолератните и всякакви такива социални тенденции.

# 223
  • София
Аз се прецаках с коледния адвент на Чарли - 70лв за блутут колонка, глупава книга (ама с хубави порезки), платнена торбичка, грозни чорапи, евтинджос колие и брошка (не matching, разбира се), свещ и някаква модерна хрускалка беше, не помня какво точно, ама щом и децата не поискаха да го изядат, смятайте 😀 Та вече адвенти от нея - НЕ!
Месечната кутия обаче си я харесвам, с изключение на Минимализма й от януари, дето специално им писах, че не искам да получавам, и все пак ми изпратиха, та я взех и продадох книгата веднага (все пак явно някакви хора се интересуват от тая модерна вълна с малкото вещи и вдъхновяващите изречения). Кефи ме, че книгите идват с хубави порезки, иначе като съдържание не са уау и надали бих ги купила на редовна цена..

# 224
Оф аз като видя поезия тип “натискам ентъра след всяко дума” и настръхвам. А стиховете пращят и те от смисъл… всеки иска да е Бог и да гледа “себе си, себе си, себе си…”  Няма да си я взема, че Чарлито не би искала да ми прочете рецензията после 😂

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 01:01 от Lygia

Общи условия

Активация на акаунт