📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 240
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Доставките на месечната кутия ЮЛИ.

🎁Точно на 1ви юли очаквайте прелестната кутийка за месец юли. В нея ще откриете една неочаквана изненада - бонус 6ти продукт, с който ще получите защита за цялото лято!

🆕Освен това-много скоро /още в първите дни на юли/ ще ви представим новото издание. В него ще имаме дебют на две нови марки, които участват в бюти кутии за първи път изобщо. Очаквайте луксозна грижа за лице и специално внимание към косата и скалпа. Но за това по-късно...

📫Бъдете на линия, защото скоро ще има вълнувящи новини!

💟Екип BgBox

# 721
  • В морето
Не е ли вакса за вежди?

Става въпрос за втория продукт от бранда, че може би ще е четка...

# 722
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доволни ли сте от продуктите на Cocosolis?
Искам да си взема нещо тяхно,но не знам какво. Сякаш ги мернах в ДМ?

По-късно ще направя тема.

# 723
Има ги в ДМ сега, да. Имам купон за намаление за тях, ако на някой му трябва. Simple Smile

# 724
Аз съм ползвала спрей за коса и олио за стрии, когато бях бременна. От спрея за коса не видях ефект. Аромата му беше нещо подобно на дъвки Турбо от детството ми, разбирай 80-90г 😀 През бременността изхабих 3 опаковки от маслото против стрии. Нямам никакви нови стрии от бременността. Не знам дали има значение, но аз качих само 6,5кг и корема ми не беше особено голям.

# 725
  • Пловдив
Спрея за коса съм ползвала и аз, но не останах впечатлена.
Против стрии ако някой търси нещо, препоръчвам So simple. Бременна с близнаци бях, + 20 кг и нито една стрия.

# 726
  • Бургас
Имам 3 продукта на Cocosolis

CHOCO Suntan & Body Oil
Приятен аромат, няма SPF за съжаление, дали е за по-бърз тен не мога да кажа, тъмна съм и бързо почернявам. Харесвам го, но няма да повторя, нямам необходимост от такъв продукт

COOL After Sun Oil
Приятен аромат и той като горния продукт е от типа сухо олио, за съжаление не го усещам разхлаждащ и предпочитам отново по-течни и хидратиращи формули. Харесвам, ползвам с удоволствие, но няма да повторя.
Просто и двата продукта не са за моя тип кожа или нужди иначе никак не са лоши.

GROW Hair Growth Serum Spray

Спрей серум за бърз растеж на косата. Намалява косопада. За видимо по-гъста и силна коса.

Сега ако ви напиша, че съм с дълга до кръста, сравнително гъста коса ...............Laughing
Обаче ми допада аромата, харесва ми, че не утежнява косата, не я сплъстява........ Доволна съм, бих повторила и много искам да пробвам балсама.

Не зная каква е офертата в ДМ, аз съм поръчвала от сайта. Правят добри пормоции.... 2=3... намаление на комплекти. Можете да се комбинирате с някой /дъщеря, колежка. Харесвам ги и бих пробвала и други продукти.

# 727
Ползвала съм и маслото на  So Simple за стрии по време на бременност, но по-бавно попиваше на моята кожа в сравнение с този на Cocosolis.

За коса за момента предпочитам Керастаз. От кутийките продукти Sachajuan.

# 728
  • В морето

Аз ги харесвам, ползвам серията Skin - антицелулитен в лилаво и колаген бустера в червено със супер плодове.
Слънцезащитните съм ползвала, 30-ти фактор миналата година, за тази - сега отвориих една опаковка с 50-ти фактор - и при двата едно и също мазно бяло лепкаво усещане, което става розово по тялото, чакам 10 минути горе-долу да попие, обаче пазят добре и ми харесват ароматите им. Общо взето си ги ползвам най-вече като съм сама заради това мазно и лепкаво нещо, което става кожата.
Живея на морето и често съм по бански от април до октомври, като добрата защита не е маловажна, че иначе много се изгаря. Но не съм открила само един продукт или бранд, който да ползвам постоянно, сменям ги - от някои съм доволна, от други - не толкова.

# 729
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Серума за коса ми е в кошницата,но след вашите ревюта,ще го махна.А и честно казано,въобще не ми е необходим.
Ще си взема едно олио за по-бърз тен,нищо,че стоя на сянка:)

🍸Новата тема е готова:  https://www.bg-mamma.com/?topic=1789515

Общи условия

Активация на акаунт