За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 113

• 23 163
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, мами 🍀 Не знам дали съм в правилната тема, но не намерих друга..
Дъщеря ми е на 7месеца, а е захранена на 5. Хапваше си много добре пюретата, но от 1-2-3седмици спря да иска пюрета..затваря си устата и клати глава..опитах различни видове пюрета, смяна на лъжици, топли и студени, но не иска.. има ли някоя мама, която да се е сблъсквала с това? Всякакви съвети ще са ми от полза.. Благодаря предварително! 🌷

# 751
Опитай ЗВБ. Може би иска да яде сама.

# 752
Възможно ли е да й избиват зъбки ?
Моята дъщеря седмица-две преди появата на ново зъбче категорично отказва да яде каквото и да било с лъжица, даже неща, които много обича.

# 753
  • София
Моля някой да пусне нова тема.

# 754
Възможно ли е да й избиват зъбки ?
Моята дъщеря седмица-две преди появата на ново зъбче категорично отказва да яде каквото и да било с лъжица, даже неща, които много обича.

Амиии доста си я мъчат зъбите, но няма никаква промяна, няма нито зъб, нищо..вече и аз не знам..

# 755
Здравейте, мами 🍀 Не знам дали съм в правилната тема, но не намерих друга..
Дъщеря ми е на 7месеца, а е захранена на 5. Хапваше си много добре пюретата, но от 1-2-3седмици спря да иска пюрета..затваря си устата и клати глава..опитах различни видове пюрета, смяна на лъжици, топли и студени, но не иска.. има ли някоя мама, която да се е сблъсквала с това? Всякакви съвети ще са ми от полза.. Благодаря предварително! 🌷
Има много хубава тема за захранването, момичетата там са мега яки, ако искаш се включи в нея Simple Smile
На мен се случи същото, от зъбите е. Вече месец синът ми отказва да яде каквато и да е бебешка храна, даваме му парченца храна.
https:/

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:20 от Анонимен

# 756
Този сайт за мен е фалшив. Има много червени лампички - ниски цени, странно не закръглени, няма форма на контакт, като избереш социалните мрежи и не те прехвърля към конкретна страница, а просто към фейсбук (там цъкнах). Кой Ви каза, че в официалния им? Аз намирам този за официален - https://little-dutch.com

# 757
Здравейте! Бебчо 4ти ден не се е изхождал, на 2 месеца е, педиатърката каза да му вземем глицеринови свещички, мм е взел изилакс. Но никъде не прочетох да се ползват за бебета.  Имате ли опит с тези свещички при толкова малко бебче?

Сменихме млеката,  беше на прематур, преминаха към НА на фризолак и от тогава почна да ги разрежда. С АМ дохранвам. А от миналия петък след консултация при Ася, минах изцяло на кърмене..90% може би. Да не би да му е малко и хапването, макар че го меря и цоцкане +сонда каквото съм изцедила между 80 и 110 си хапва?

Здравей! Нямам опит със свещички, но при изцяло кърмени бебета могат да усвояват пълноценно кърмата. За памперсите, които казвате, че има е напълно нормлано. Важно е да има поне обилно напишкани памперси. И моето не е от най-редовните - прескачало е и 5 дни, 4, 3, различно. Ако бебето е гладно изобщо няма да стои мирно-постоянно ще плаче и ще иска да яде.

# 758
Благодаря на всички за споделения опит!

Не всички са обилно мокри, дори синята лента е наполовина жълта на 2-3 от 6 например. Какво ще рече това?

Здравейте! Бебчо 4ти ден не се е изхождал, на 2 месеца е, педиатърката каза да му вземем глицеринови свещички, мм е взел изилакс. Но никъде не прочетох да се ползват за бебета.  Имате ли опит с тези свещички при толкова малко бебче?

Сменихме млеката,  беше на прематур, преминаха към НА на фризолак и от тогава почна да ги разрежда. С АМ дохранвам. А от миналия петък след консултация при Ася, минах изцяло на кърмене..90% може би. Да не би да му е малко и хапването, макар че го меря и цоцкане +сонда каквото съм изцедила между 80 и 110 си хапва?

Здравей! Нямам опит със свещички, но при изцяло кърмени бебета могат да усвояват пълноценно кърмата. За памперсите, които казвате, че има е напълно нормлано. Важно е да има поне обилно напишкани памперси. И моето не е от най-редовните - прескачало е и 5 дни, 4, 3, различно. Ако бебето е гладно изобщо няма да стои мирно-постоянно ще плаче и ще иска да яде.

# 759
Този сайт за мен е фалшив. Има много червени лампички - ниски цени, странно не закръглени, няма форма на контакт, като избереш социалните мрежи и не те прехвърля към конкретна страница, а просто към фейсбук (там цъкнах). Кой Ви каза, че в официалния им? Аз намирам този за официален - https://little-dutch.com

Да, наистина е фалшив, от банката ми потвърдиха, че не изглежда читав

# 760

Отхвърлиха ти превода ли?

# 761
Цитат на: Lenni link=topic=1732758.msg49518481#msg49518481 date=17431527
[quote author=VaniaK link=topic=1732758.msg49518253#msg49518253 date=1743150426

[/quote]

Да, блокираха картата

# 762
Цитат на: Lenni link=topic=1732758.msg49518481#msg49518481 date=17431527
[quote author=VaniaK link=topic=1732758.msg49518253#msg49518253 date=1743150426

Да, блокираха картата
[/quote]

Ееее как? Поръчвала съм от него? Сега проверявам с моята банка...

# 763
Добре, че са ти блокирали превода. Аз плащам с Револют и там щеше да мине. За това много внимавам.

PB88, сигурна ли си за сайта? Да не би да бъркаш? Потърси ордера в имейла си.

# 764
Добре, че са ти блокирали превода. Аз плащам с Револют и там щеше да мине. За това много внимавам.

PB88, сигурна ли си за сайта? Да не би да бъркаш? Потърси ордера в имейла си.

Блокираха и моята карта. Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт