Банята - тема 48

• 28 120
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да споделя и аз, че съм доволна от Триано, Русе. Техни шкафове се държаха безупречно в нашата баня почти 15 години Wink Когато ги сменяхме,решихме да изпробваме нов производител и взехме от Висота, Благоевград. Шкафовете са ок, но огледалото започна да ръждясва по ъглите, а го сложихме само  преди 3 години. А на Триано огледалото си беше като ново отначало до края. (Но все пак е купувано много отдавна). Това сега ме е яд да го гледам и ще го сменям естествено!
Някой има ли подобен проблем с огледалото? То вярно, че нещата вече  ги правят да издържат по-кратко и да се сменят, ама все пак поне 9-10 години  би трябвало да е ок.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 09:50 от .♥.Петя.♥.

# 691
Аз имам Висота в баните. Нищо им няма, но ги намирам за грозни😆 ПВЦ повече никогаШ.

# 692
Аз имам едно обикновено огледало, без рамка. Не помня от къде го купувах, май от вивре, но също е тръгнало в единия ъгъл.

# 693
За мивката , мен ако питаш си избери удобна такава. По малко внимание отделяй на чекмеджето и шкафа . Ще събереш две неща повече , но с неудобна мивка , ще береш ядове всеки ден

# 694
То реално те трябва да се изрежат за да се монтира каквато и да е мивка. Затова е въпроса за оттичането, защото иначе ще станат напълно безполезни. А мен плотчето много ме кефи така. Изобщо.. никак не си падам по такива мебели и стари неща, но това е 🥰

# 695

Мивка която може би отговаря на търсенето за асиметрично разположено оттичане, цената се преглъща, но не е от най-приятните.
Имаше и модел на интеркерамик ли бяха, но мисля беше с лека мраморна шарка.

Дописвам, ето тази  е втората, която ми е попадала.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 16:32 от 4bld

# 696
  • София
Мн плитки...

# 697
Angel, тези от моите линкове ли? Отговарят на критерия за разположението на сифона, на 100 други вероятно не.
Това, че са плитки ме подсети, 2006 обикаляме магазини за бани, ще обзавеждаме първото си жилище с ММ и аз се влюбвам в една мивка, която е просто красива, на 20+ не мисля за практичност, ама изобщо. Мивката освен непрактична е и скъпа, а половинката ми и се чуди и той, била плитка... Консултантката обаче бързо го нареди - пита го ще пере в нея пране или чинии възнамерява да мие. Smile Купихме я все пак, и в интерес на истината не е била неудобна за ползване, поживяхме си няколко години в това жилище, не съм съжалявала, че съм я избирала по красота.
Дълбока за сметка на това ми е създавала неудобство, водата почти не мокри в страни от сифона и си трябва целенасочено "плискане" за да отмиеш капнала паста за зъби например, ако е по встрани. Аз съм забелязала, че докато не пробваш в реалния живот трудно се предвиждат недостатъците. Затова избирам по красота, поне окото да ми радва. Естествено, ако съм патила с нещо, заради едната красота няма да повторя същата глупост, но не винаги това което изглежда практично е удобно за ползване.

# 698
Първата ми идея беше за дълбока мивка. Но вече и аз не виждам смисъл. Държа да е по-широка, отколкото да е дълбока. Днес се замислих, пе при всякакъв тип мивки, които съм ползвала, аз така мия лице, пе пръскам вода извън.
Angel, заради плотчето искам да го запазя, без да го дупча.
Вчера си купих и лампите. Днес бях на оът да си купя огледалото, но дамата не е съгласна да ми го изпраща, а няма да ходя на 150км и обратно за него.
Иначе, мисля че този тип огледало е добре. Бях ооказвала другите в интериорната тема.

Доп. Кажете какво мислите за тази.

# 699
Аз от вчера я мисля тази мивка и попаднах на това
https://www.amazon.com/FKTHYO-Kitchen-Single-Multifunction-Stain … ess/dp/B0DRYJ6HTB
Вкл. И в някакво златисто. Но цена не ми изписва заради локацията

# 700

Колкото първата на 4bld
Всъщност, е доста хубава.

# 701
Аз не съм възхитена от Триано - за такива цени очаквах доста повече. Използвах онлайн намаление на техен модел шкафове от Баня Стил, та цената беше сравнително приемлива. Мивката към шкафа е турска и имахме проблеми с монтажа. Едва на няколко месеца са и не мога да кажа как ще се държат във времето.
Надявам се да не подведа някого, но според мен подобно качество си взех мебели от друга русенска фирма, правят и по поръчка - https://elanalux.com/ . Бях на място в магазина им да ги огледам и така реших. Всичко друго, което гледах в големите вериги ми изглеждаше като правено в час по труд и творчество.

# 702
Всичко друго, което гледах в големите вериги ми изглеждаше като правено в час по труд и творчество.
Вече се нарича Технологии и предприемачество 😂 много се връзва Simple Smile

# 703
Пуснах питане в интериорната тема и ще се радвам на повече съвети.😊
https://bg-mam.ma/p/1755178/49527469

# 704
  • В.Т.
Някой има ли опит с такива водачи на чекмедже на шкаф за баня?
При поръчката не сме коментирали с какви трябва да бъде, но днес като получих снимка, малко се притесних дали ще издържат. 

Общи условия

Активация на акаунт