Всичко за дамските чанти – 4

• 66 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Нося си ги ежедневно. Мини Кели е тъпа чанта за всеки ден, онзи ден летях с нея, за да не я чекирам, но всичко друго нося всеки ден. Тамън отивам да взема чавето от училише в дъждовен Рим.

# 241
Nia, твоята Picotin е в страхотен цвят. Има и още един, който просто е трепач:

# 242
Пикотина е уникално сладък, за ежедневна чанта е идеален.

# 243
Страхотна чанта е-мека, разкошна кожа и събира учудващо количество боклуци, които разнасям ежедневно. Аня, показаният от теб е страхотен, но много желая да се помоля мило и да ми изнесат Picotin в Rouge H. Желая го бясно, но няма да стане. Спокойно бих си живяла с тази чанта в няколко цвята. Дебна онлайн, но свършват за секунди.
Редакция: люти клетви клех, че нищо няма да си купя. Обаче цената, на която тази чанта ме намери, беше просто прекалено добра. Хваля се с бабичката си от днес, в любимата кафява гама. Ще я водя до Hermes в понеделник да видим дали ми е на късмет.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 15:51 от NiaV

# 244
Честита покупка, Ния Simple Smile къде дебнеш най-добри оферти? Аз гледам във Вестиер само, търся си други изпитани места. The Rare Rare и Brandville не знам защо по-малко доверие им имам. Може да е просто предубеждение.

# 245
Аз купувам и от хора, на които продавам ако съм сигурна в произхода- с тази чанта това е случаят. Иначе Vestiaire, Hardly ever worn it, 1stDibs. Има много изревали от Hermes в the Rare Rare, докато Vestiaire проверява чантите (някои, мисля над 5к) физически- пращаш до офис и те до клиент. Което е по-добре и за мен като продавач. Има сериозен скам в момента- купувачът си получава Бъркина, обаче писва, че е фалшив, снима такъв и пуска клейм към картата си. Банката им връща парите, а на продавача- ментето. С Вестиаре съм спокойна, + снимам всичко на видео докато опаковам и изпращам.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 01:40 от NiaV

# 246
Благодаря отново за отзивите, много полезно инфо Simple Smile

# 247
Брех, това си е схема за измама.
Благодаря че споделяш NiaV 🌷

Ем имам чанти, ем като имам време разглеждам по сайтовете 😃

# 248
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет. Благодарение на Nia взех та се загледах в Милано, имаше базар за винтидж стоки, както и случайно попаднах на един магазин. Не съм спец, за някои модели знам, че вече са спрени.

Аз имах нужда от shopper bag за пътуване и си избрах ето тази, бейсик дизайн, кожа, лека, тъмно маслинено зелена.

# 249
Знам го този магазин. 🤍  Жълтите прада и ермес са много свежи. Твоят избор е, както се казва: старо, но златно. Друго не те ли изкуши?

# 250
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честно казано някои магазини целенасочено ги пропуснах, защото там всичко ме изкушава. Иначе за shopper бях набелязала и ophidia, но имам достатъчно чанти с лога и принтове, предпочетох по-изчистен и небиещ на очи дизайн. Надделя и материалът, винаги предпочитам кожа. Мисля малко да поспра с чантите, че гузната ми съвест се обажда. За Париж съм набелязала една Сезан и спирам. Обаче днес ще търсим един модел на Лабутен за дъщеря ми.
Бях набелязала и един парфюм за проба и евентуално закупуване, но още не е пуснат в продажба, чак на 17 април, става дума за новия аромат на LV.

# 251
  • HH
При нас в Хамбург ще отварят магазин на Polene. И наистина ще се разходя след като мине лудницата, дано да отмине де, че в Париж още се редят на опашки, да видя Mokki наживо, защото имам усещането че може да ми влезе в употреба.

# 252
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм от хората, които направиха грешката да се редят пред магазина в Маре и зверски бях избесняла след това. Първо - беше абсолютно ненужно да задържат и да правят опашка изкуствено, второ - нямаше нищо от моделите, които аз исках да видя, да съм поръчала онлайн. Огромен магазин, с изложени 3 модела в 3-4 цвята, другите неща онлайн. Теглих им една майна и оттогава съм с лошо чувство към марката.

# 253
Като споменавате Сезан, какви са впечатленията ви от изработка, кожа? Заглеждам се по модела Farrow от известно време. Никога не съм имала такъв модел чанта и не знам дали ще ми е удобна и кой размер от двата:

https://www.sezane.com/eu-fr/product/bourse-farrow/cuir-naturel-heritage#size-TU дали няма да е някоя безформена торба
 И мини и сладичко, но пък ми изглежда малко (все на малки чантенца налитам) https://www.sezane.com/eu-fr/product/bourse-mini-farrow/cuir-nat … -heritage#size-TU

# 254
  • София
Гадамер, страхотна чанта. Със здраве и кеф да си я носиш.

Този модел Mokki не го бях забелязла, но много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт