Всичко за дамските чанти – 4

• 65 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • HH
Малката не. Нека някой, който има голямата, да каже.

Аз ще пропусна срещата, но се надявам да видя поне една снимка. Весело!

13 цола е.
Събира го и не стърчи от никъде. Но за мен дръжките не тази чанта, не са направени да се носи тежка. Моята вече е убита от бой, формата и не се е променила. Но дръжките омекнаха. Виждала съм доста в черно и кафяво и те изглежда определено безформени. И имай предвид, че придържам чантата, за да не се обърне, защото лаптопа я заваля.

# 661
# 662
Дами, защо такъв застой след срещата? И липсват доста мнения- не знаех, че е против правилата да организираме такава. За да съм по темата- хваля се с това бижу за неутрално лято, от частен продавач.
Чакам и едно розово бонбонче на Ботега, от няколко дни е out for delivery и все не се уцелваме.

# 663
Честита красавица!
Със здраве да си ползваш 🍀

Тия дни изтриха всичко свързано с лайв среща и в една друга тема.

В момента въздишам по тази красота
цвета, ах цвета ❤️

# 664
Цветът много ми харесва, само веригата не ми. И не те подкокоросвам, но този цвят много ще ти отива!

# 665
Верига само на Шанел чантичка вече 😃

Видях че Polene са извадили чантички в един хладно летен цвят

# 666
Страхотен е.

# 667
Да, прелест е цвета.

И все пак от техните чанти най-много ми харесват в ebony и root.

# 668
В дилема съм за цвят Sienna, всъщност клоня към него, но харесвам и същия модел чанта в зелено. Същият зелен цвят чанта по принцип имам, но аз просто го харесвам това зелено и това си е.
И за двата цвята имам гардероб. Sienna-та ми се струва по-интересен. А и нямам чанта в такъв нюанс.
Няма да купя и двете. Трябва да избера.

# 669
Sienna е красив цвят, студена Сиена харесвам много, изглежда ми лесна за съчетаване, но какво е зеленото?
И какъв е модела?
Аз харесвам чанти в по-тъмни цветове. По-красиви ми изглеждат.

# 670
Al Georgieva, благодаря ти, че писа… но късно е вече либе за китка, както се казва.
Взех зелената, която февруари пренебрегнах, защото имах други чанти в същия цвят зелено…

Имам същата в змийско, пак нано размер.

Тази беше другата, която много се чудех. Чудесен цвят ми се струва, премерен, лесен за съчетаване, интересен, топъл… но май не ми трябваше този размер, въпреки че пък намалението е по-добро:

И да си приная толкова се чудех между двете, че като избрах зелената, дадох вот и за eдна червена + още една зелена…
Скрит текст:

* да добавя, че както виждате, любимата ми марка sale е плъзнала по всички магазини. Сега е моментът да се действа реших аз.

# 671
  • Sofia
Червената е прелестна.

# 672
Намалена е, останали са още бройки!
Стиснах се за една друга, която много ми напомня на чанта, каквато имаше баба ми. Много красива и стилна ми се струва, прелестно ретро излъчване:

# 673
Знаех си че не трябва да поглеждам в темата Grinning
Забравих и салата, и новини, и всичко, сега гледам чанти

Аня, зелената чанта е по-хубава. В сиена е бледичка, няма характер сякаш.
В червената се влюбих Heart
В червени чанти се влюбвам лесно, толкова са красиви повечето

# 674
Ех, така ще кажеш, за да ме утешиш навярно.
И за мен в това зелено има повече характер, по-дръзко е, въпреки че всяка марка почти има този цвят и нюанс. Не е нещо интересно, дискретно и меко като Sienna. Но пък и Коледа ще дойде.
Аз съм скъперница и обичам сделки. 25% ми се вижда малко. Обикновено кимам над 30 или 35%.

Общи условия

Активация на акаунт