Всичко за дамските чанти – 4

• 66 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Тц. Не съм по утешаването
Това зелено е много красиво.
Мисля че до Коледа ще забравиш за сиената

Много искам средната Ню Йорк на DeMellier, за работна чанта сега лятото
И не мога да се реша за цвят

И Полене ми стои в мислите

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:26 от Al Georgieva

# 676
Замених върнатата Polene със Strathberry. Повече от доволна съм, отварям, хвърлям, затварям😊  Модел мини, но аз рядко работя извън вкъщи. В такива дни съм с Kanken на гърба(те пък са вечни) Харесах и гривните на Strathberry, но емблемата ми идва голяма.

# 677
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много е хубаво Стратберито. Защо се наложи смяната?

Аз пък ви пускам една красота, която съм набелязала и е в уиш листа:

Тук е в ръцете на племеничките на Лейди Ди.

https://www.aspinaloflondon.com/basket/edit/Products_Stockitem_2 … s_Stockitem_21457

# 678
Коя на Polene върна?
Аз съм много доволна от Lana / Strathberry, чудесно изглежда след 3 месеца носене зимата.

Mosaic bag е супер практична като форма, имам подобна, много удобна за отваряне и затваряне в движение

# 679
Al Georgieva,
Имам средна Ню Йорк в сиво, като и цветът, и размерът са перфектни за мен. От намалените пак виждам, че има подобен вариант, но пък с Lizard-Effect. На мен ми харесва, може би ми е малко повече за есен и по-строг като излъчване, но зависи тук какъв ти е гардеробът като цяло. И дали харесваш такива ефекти.

Ако не, тази е супер цвят за лято. А и не само:

Свеж е, интересен, приятен много. Имам в подобен, но по-наситен като цвят чанта на шанел, страшно ми е лесно да я сложа. И най-скучното решение на тоалет в черно или бяло преобразява. На шарении също издържа.

Най-добре знаеш какъв е гардеробът ти и кой цвят ще ти е най-вървежен.
Между полен и английска марка, винаги бих избрала второто.

Между другото, по-скъпи ми се струват страберитата от началото на годината, но може и да си въобразявам.

# 680
  • София
Как хубаво се раздвижи темата.

Аз имам много тежка дилема.
Като всяка (не)нормална жена, и аз искам да имам висок клас чанта. И понеже имам съпруг за чудо и приказ, той ми предложи да ми купи. Аз харесах тази:
Скрит текст:
Другият месец ще ходим до Рим и се разбрахме да я видя на живо и ако искам, моя е. La vie est belle.

Но тези дни си разглеждам някакви неща и попадам на тази:
Скрит текст:

Както виждате, те са почти еднакви. И сега пред мен е дилемата дали да поискам скъпата, луксозна чанта или тази, която съответства на финансовото ми положение. От една страна страшно много искам SL, от друга, разликата в цената е по три...

Ето наприемр, сега като отида в Рим ще си купя едни лоуфъри, които са доста над бюджета, но нямам никакви съмнения, че е правилна покупка. А за чантата ми е супер съвестно. Предполагам, че е така, защото ще е подарък

Вие какво бихте направили на мое място?

# 681
etomira,
Първата бих избрала, но не защото е подарък, а защото я искам повече и е по-хубава. И защото ще си знам, че ми отива и я заслужавам.
На мен ми е съвестно само когато аз си купувам нещо скъпо за мен. За хората, които обичам съм много щедра и бих дала и 3, и 5 пъти повече. Сигурна съм, че и твоят съпруг е така. Позволи му това удоволствие да ти подари каквото искаш.
Това им е хубавото на подаръците, доставят и радост, и сантимент.

# 682
Ако е гарга, да е рошава.
Бих си взела първата. Или ще ми носи радост, или не искам друга. Пък била тя и три пъти по- евтина. Кеф цена няма. Това са моите разбирания

# 683
Аз бих взела втората чанта и точно този модел искам.
Като го извадиха и се влюбих на мига.
Малкия размер

Разбирам идеята за гаргата, но гаргата се очаква да има и герданче, и обувчици, и рокличка, и и и

На мен ми и поомръзват чантите.

# 684
Аз бих взела първата, но не защото е СЛ, а защото ми харесва повече. Heart Eyes
И между другото, аз виждам две различни чанти. Има прилика, но като цяло в моите очи виждам два различни модела, с едно общо- цвета.

# 685
Аз виждам доста подобни като функция и вид чанти.

Не знам, може би в мен някъде има системна грешка, но аз не купувам нищо над бюджета си.

# 686
Polene Numero Un върнах, защото е много тясна, подгъната навътре отнема допълнително пространство. Не ми е удобно и самото закопчаване.

# 687
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм за YSL (този модел е страхотен), след като съпругът ти е предложил и можете да си го позволите. Аз съчетавам скъпо с евтино, пък и често дрехите не дават ясна индикация за цената си, особено като са бейсик, класически модели.

# 688
  • в пералнята
Аз съм за Strathberry. Сигурна съм, че и качеството е по-високо, отделно е дискретна и стилна без крещящо лого. Simple Smile

# 689
  • София
Имам първата и не мисля, че изобщо има база за сравнение Simple Smile Вземете я, защото ще съжалявате после и няма да спрете да я искате. Поне аз съм така, когато търся заместител на нещо - купувам го, но после си искам и основното Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт