Всичко за дамските чанти – 4

• 66 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз случайно видях ето този модел и мисля да си взема такъв,  харесва ми:

Много е симпатичен, а и марката е хубава. Имам няколко роклички и са с чудесно качество. Не знам как са им кожените изделия, но предполагам, че ще са на ниво Simple Smile

# 646
Благодаря за препоръките, ще разгледам. Любимият ми цвят в колани и всьо е Etoupe и черно със златна катарама- буквално с двата мога да съм Ок. Имам и един много любим шоколадов за дънки, който остава, но за Келитата ми е мъчно- наистина лесно ми допълваха летния гардероб. Ще пробвам този на YSL, изглежда доста подходящ, благодаря!

# 647
  • София
Значи Келитата остават само за повод (без децата) Stuck Out Tongue Winking Eye Оставете си ги, те са си timeless отвсякъде Heart

# 648
  • NYC
За коланите, Dehanche са нашумели в момента и съм им хвърлила око. Hollyhock e модела, нещо не успявам да сложа снимка.

# 649
Аз от по-бюджетните колани ползвам модела Pelago на Weekend Max Mara, могат да се купят с 50% намаление на сайта през януари, но понякога излизат на добра цена и в AboutYou. От другите линии на марката също намалят в края на сезона, но по-малко. Обаче Pelago са ежедневни, дебела кожа. От тънките на Celine определено са красиви.

Да попитам някой, който е следил намаленията при Aspinal. Вдигат ли процентите към края на намалението, както правят Strathberry? Харесала съм няколко slgs за подарък и не ми се чака много, за да не свършат. Също така, някой забелязал ли е разпродажбата да е по-добра около Black Friday/Cyber Monday в сравнение с лятната?

# 650
Хубави колани имат и Л.Спаньоли.

# 651
  • в пералнята
Аз преди няколко години си купих колан на Hermes, не Кели, а от обикновените двулицеви и го нося всеки ден. Той е черен от едната страна и карамелен от другата, катарамата му е съвсем семпла и елегантна, без лого и се сваля. Тя е рутениум по някое време ще си взема и паладиум. Това ми беше един от първите артикули, с цел минимализъм и намаляване на покупките. И действително, друг колан не ми трябва.

# 652
Имам от двулицевите със сменящата катарама, просто ми е по-дебел от това, с което съм свикнала и ако го сложа на талия ми подчертава дръжките освен талията. Не е като да не трябва да сваля 5-6 кила… Ще пробвам другите ви предложения днес- много благодаря за които- ще рапортувам на какво се спрях следобед. Продадох 2 Келита, оставих си два. Без деца почти никога не съм…

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 10:24 от NiaV

# 653
  • в пералнята
Защо не вземеш от по-тънките. Моят е 13мм и е супер, както за офис, така и за кежуал аутфити.https://www.hermes.com/de/de/product/guertelschliesse-carrousel- … 5pH065538CABD065/

# 654
Мислех, че съм писала, но явно не съм. Не съм се замисляла за другите им тънки, просто винаги са изложени с катарами, които не ми харесват, но ще разгледам! Благодаря за идеята.

Дами, остава надявам се срещата за Неделя, ще резервирам маса навън за 17.30 в One More Park Bar, да си обсъдим парфюмите и чантите.

# 655
Оригиналните чанти Polene , Demellier , вероятно и други от този клас се произвеждат само и единствено в Испания , в град Ubrique . Това е някъде около Кадис ( Андалусия) . Пише го и в сайтовете на марките  . При мен , куриозното е , че живея много близо , но за да се сдобия с оригинална чанта , трябва да ми я изпратят от Франция или Англия , евентуално , защото тук няма лицензирани магазини на тези марки .
Със закъснение се включвам, аз съм о Ман, въпреки това от Лондон не приеха директна доставка, търсят адрес в Англия. Поръчах от френския сайт, а чантата получих от Валенсия.  Обаче по- експедитивна доставка, буквално на следващ ден, за първи път се случва. Numero Un Nano ще връщам, с подгънатото затруднява ползване, а и не ме грабна.

# 656
Момичета, дали сте чували за някоя интересна корейска марка? Нещо качествено и с оригинални модели? След 2-3 месеца ще бъда в Сеул, може нещо да забърша.  Проверих някои китайски марки - нямат магазини там.

# 657
Искам да си самоподаря една Polene Cyme, но съм в чуденка ще побира ли 13 инчовия ми лаптоп 🤣
Не ме анатемосвайте, плс 🤪

# 658
  • София
Малката не. Нека някой, който има голямата, да каже.

Аз ще пропусна срещата, но се надявам да видя поне една снимка. Весело!

# 659
За малката е ясно, миналата седмица я видях, за голямата ми е питанката, не за мини-то.

Общи условия

Активация на акаунт