Всичко за дамските чанти – 4

• 66 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Чантата е оригинална, сайтът продава в доста европейски страни, в това число и Италия, където брандът си ги endorse-ва като продавач. Бях търсила чанта за племенницата ми, писах им, намериха ми бройка в точно този сайт.

# 316
Да, и в България са лицензирани мисля.

# 317
Моето притеснение е, че може да е подменена с неоригинална такава Sad

# 318
Честно казано, аз се скъсах да търся неоригинална пинко в китайските сайтове, от които пазарувам непретенциозни дрехи и домакински джунджурии, но освен раници на марката за 200+ лв в Алиекспрес, не намерих...Така че от къде някой ще намери такава, не знам. Не е чак толкова скъпа марка, че да има толкова много реплики, не знам. Впрочем в Алиекспрес точно ми попадат обаче много от моделите на Polene...

# 319
Фреш, върни я и си избери друга. Има толкова хубави чанти.

# 320
Аз искам тая точно 🤣🤣🤣

# 321
Фреш, бих я върнала на твое място. Щом те притеснява, за какво ти е?

Вчера коментирахме с приятелка Polene и точно това ми каза и тя - пълно е с реплики, продават ги като уж шити в България и изнесени от фабриките.

Tosca Blu ще си взема по-скоро

А малкия сладкиш от синя рафия пристигна, тц, ще пътува обратно.

# 322
Интересно пък що точно на Polene ще правят реплики, дето не са чак толкова популярни.

# 323
  • в пералнята
Ако имаш съмнения, върни я. Иначе всеки път като я носиш, ще го мислиш. Аз от едно известно време процедирам така с всички неща - ако не ми се "разтупти сърцето" като го облека първия път, не е моето Grinning

# 324
Да, напълни се рязко с ментета/копия на Polene. Видях една жена в трамвая и се възхитих, беше точно с чантата която искам. След два дни видях друга, и сега вече са по няколко. Така разбрах, че вече са масови и ги има евтини. Отпадат веднага при мен.

# 325
Ами така, правят реплики, защото Polene са хит и са лесни за правене - нямат специален обков, специфични цветове кожа, специфично обработени кожи

# 326
  • España
Оригиналните чанти Polene , Demellier , вероятно и други от този клас се произвеждат само и единствено в Испания , в град Ubrique . Това е някъде около Кадис ( Андалусия) . Пише го и в сайтовете на марките  . При мен , куриозното е , че живея много близо , но за да се сдобия с оригинална чанта , трябва да ми я изпратят от Франция или Англия , евентуално , защото тук няма лицензирани магазини на тези марки .

# 327
Това го разбирам, затова и бих купила само от официален сайт или първокласен онлайн магазин, но ....

Запалих се покрай Мокито за чанта в цвят Taupe, но май ще си взема още една на Strathberry, много съм доволна от качеството, личи си добрата обработка на кожата, велура не трепна, а я носих няколко месеца при всякакво време.

Или ще почакам да видя какво ще заредят за лято на Tosca

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:59 от Al Georgieva

# 328
  • España
Strathberry чанти също се произвеждат във въпросния испански град ( освен в Италия и Шотландия) .
Сега се зачетох , оказва се , че в Ubrique правят чанти и кожени аксесоари и за марки като LV ; Loewe ; Dior; Chanel ….

# 329
Strathberry в момента пак са изкарали колекция с любимата ми марка sale. 🦊
Има с какво да се изкуши човек

Общи условия

Активация на акаунт