Всичко за дамските чанти – 4

• 66 610
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
27 cm е минито, което за мен е средна чанта и е супер и за вечер
много е кукленско, така е
32.5 см е голямото, което за мен отива в категория ежедневна работна чанта.
Най-красиво е в цвят ebony

така е, Mokki e по-красиво

сайта е този, нали?
https://euro.polene-paris.com

# 301
Оранчетата имат един проблем- много, много се пързалят. Гладки са като главата на бившия ми мъж, което по римските павета е наказание докато не се изтъркат малко, подозирам че и по Софийските- тоже. Иначе са доста удобни. Лв на мен не са ми изобщо. Имам висок свод и горната част притиска. Chypre е най-удобната обувка за мен, но са доста по-кежуъл.

# 302
  • España
27 cm е минито, което за мен е средна чанта и е супер и за вечер
много е кукленско, така е
32.5 см е голямото, което за мен отива в категория ежедневна работна чанта.
Най-красиво е в цвят ebony

така е, Mokki e по-красиво

сайта е този, нали?
https://euro.polene-paris.com

Да , точно този е .

Между другото , плъзнали са някакви имитации а ла алиекспрес …. Така че : само от официалните сайтове съветвам , или евентуално от такива , които предлагат услуга за проверка !

# 303
Благодаря!

Обичайно купувам от официални сайтове или първокласни като MyTheresa, LVR, Farfetch.

и пак изпаднах в колебание 😃 минито с 13.5 см във височина няма да ми събере слънчевите очила (нося ги в калъф)

# 304
  • София
Купи и малка, и голяма!

О, Ния, благодря, но не мисля, че имаме стандарта за скъпа чанта.... но пожелавам на дъщеря ми да може някой ден да си пазарува такива. Ще продължа да се радвам на твоите.

# 305
А не, аз за да оправдаеш очакванията на съпружието, не за друго.
Al, а легнали? Смени калъфа ако искаш малка.

# 306
  • Перник
Момичета,  харесала съм чанта от полиестерно макраме. До сега не съм имала такава.  Когато се напълни как изглежда,  провисва ли, обезформя ли се, може ли да се пере? Ако имате опит, споделете моля.

# 307
Знам си аз, че трябва да поръчвам от официалните сайтове, ама пуста лакомия ... Излезе ми някаква реклама на обувки.бг за промоция и забърсах една кросбоди чанта на Pinko. Да де, ама като сканирах птиците на гърба на чантата за автентичност, нищо не се случи. Ще я върна, ще ми върнат парите, ама лошият вкус остава Sad

# 308
  • Отвъд алеята зад шкафа
В този сайт са оригинални стоките.

# 309
Знам си аз, че трябва да поръчвам от официалните сайтове, ама пуста лакомия ... Излезе ми някаква реклама на обувки.бг за промоция и забърсах една кросбоди чанта на Pinko. Да де, ама като сканирах птиците на гърба на чантата за автентичност, нищо не се случи. Ще я върна, ще ми върнат парите, ама лошият вкус остава Sad

Оригинална е. Преди месец купих моята Pinko пт там. Дори следя един модел къде ще е по- изгоден там, в модиво или answear. Факт обаче, че адски трудно сканирах птиците, много си играх докато нацеля. Така че пробвайте.

# 310
Сканирайте целия гръб не само върху птиците. Чантите и обувките са оригинални в този сайт.
Няма как да е менте, освен ако не е поръчана и в в върнато менте нарочно, но те ги проверяват.

# 311

Оригинална е. Преди месец купих моята Pinko пт там. Дори следя един модел къде ще е по- изгоден там, в модиво или answear. Факт обаче, че адски трудно сканирах птиците, много си играх докато нацеля. Така че пробвайте.
С четири различни телефони пробвах - 3 андроида и един iPhone и нищо …

# 312
Фреш, пъхни си ръката вътре в чантата, за да "приближиш" таг-а един вид. Аз също бая се поизпотих, докато го хвана, но накрая стана. Ще ти дадат така и 10% welcome код за отстъпка в официалния сайт на марката. Аз гледам и от там чанти, обаче честно казано, излизат по-изгодно от някои от гореизброените сайтове. Любопитно ми е коя чанта си си купила Simple Smile Аз имам червената classic love bag. Сега искам черна с релефна кожа и задължително сребърно лого.

# 313
Как ли не пробвах, не става, и карта слагах вътре, картата я детектва, но nfc tag-a не Sad
Това е чантата, която поръчах - https://obuvki.bg/p/damska-chanta-pinko-love-one-pocket-c-pe-23- … 1-a0f1-white-z14o

# 314
Сладка е, но за моите предпочитания е твърде малка 😀 Както си прецениш. За мен е оригинална, виж и други момичета те уверяват в това.

Общи условия

Активация на акаунт