Всичко за дамските чанти – 4

• 66 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, обувките са класическите Kate на марката. То от тях тръгна всичко. Първо обувките, после по тях роклята 😄

# 286
Etomira, честита! Влизам в сайта и ще те копирам, много му здраве на шоколадовия Herbag, това бебе много ми харесва.
Видях на живо сефте в самолета от БГ насам миналия път Мокки и завидях; беше Etoupe и и аз я мисля. Любимият ми цвят за всичко е Etoupe, бих живяла в него, Al Georgieva, аз съм за него. Отива с почти всеки цвят, с който съм пробвала да го нося, 3те ми любими чанти са Etoupe.
Звъннаха ми от магазин в друга страна, че мине пристигнала квотата за годината. Още я мисля, поисках снимка да знам за какво ще се разхождам. И пуснах зимното купено ЛВ във вестиаре- не вярват, че е истинско, искат ми косъм от жаба и злато от края на дъгата за доказателство, а го купих от магазина. Много ме дразнят, но поне не продават боклуци- препоръчвам с две ръце.
Ако някой направи тема за обувки, влизам с 200. Обожавам хубави обувки.

# 287
Имаше тема.
Боси стоножки или нещо такова. Преди много вървеше, сега не я следя, защото от конвенционалните че болят краката и минах на боси.

# 288
  • Отвъд алеята зад шкафа
Nia, кой LV  продаваш?

# 289
  • Велико Търново
Гадамер, страхотна е!

# 290
  • София
Gadamer, а какъв е тоалетът? Чантата е много красива. Моята голяма дъщеря беше абитуриентка миналата година. Страхотни емоции са. И някак ми е тъжно, че мина.

Ния, разказвах на гореспоменатата девойка за теб. Мисля, че вече си неин идол. Тя е голям фен на Hermes.

# 291
  • Манчестър
Преди много (близо 20) години де бях влюбила в една бяла Фурла. Но беше много скъпа за мен. Чаках търпеливо да направят намаление. Направиха. Отидох. На етикета беше написана по-висока цена и намалението беше от нея. Разплаках се, но я купих, защото много, много я исках. И никога повече не влязох в техен магазин.

И въпреки че след Ния вече нищо не е така впечатляващо, но и за да не звуча така минорно, ето моето ново мъниче. Сега си чеша главата и се чудя как да събера най-належащите неща вътре. А дъщеря ми, след като вчера я помолих пътьом да види какви други цветове, заяви, че това вече е болестно състояние.
Скрит текст:

Офф, същата треска и мен ме тресе….няма място за нищо. Ама няма да я връщам.

# 292
Балната чантичка многа красива 🙂

NiaV, ти си виждала толкова чанти 🙂
цвета Таупе ми е любим, що нямам нищо в него не зная....

Преди да видя Мокки, бях решила да си взема тази

но Мокки е някак по- абе по-
не знам

Трудно купувам чанти, стисната съм съм за тях

но виж с обувките 😃
Ако има тема за обувки, все в нея ще стоя 🤣

# 293
Аз пък обичам чанти много повече от обувки. С тях се ограничавам защото всички в семейството обичат и имат по много, а място малко.
Винаги се впечатлявам от чантите на хората, обувките не им гледам.

# 294
  • SF
И аз съм фен на чантите, особено откакто предпочитаната от мен обувка стана спортната.

# 295
  • София
Ал, тази определено не. Мокки изглежда пъти по-стилна.

При мен положението е като при Esmee - откакто минах на кецове, започнах да се заглеждам по чанти. Другата ми слабост са слънчевите очила.

Иначе трудно купувам чанти. Като цяло трудно взимам решения и понеже не мога да си позволя всичи чанти на света, мисля дълго преди да купя. В петък си говорихме със съпруга ми и понеже аз все още не мога да се нарадвам на последната - Polene cyme, той попита за цената. След като я чу, прихна да се смее, че предвид колко съм мислила и съм се чудела, предположил, че е 5-6 000. Шегаджия.

# 296
Etomira, дали пък да не му го върнеш за смеха…. + девойката ще се изкефи.
Al, според мен стреляй спокойно с Etoupe. Наистина отива на всичко, обещавам, че няма да остане неносена, бас! Марси също е хубава чанта, зависи как се обличаш. Но и мен Мокки повече ме кефи, освен това е доста Ок и за day to night.
gadamer, LV Go-14 в крем, бях я пуснала назад в темата. Просто мини Кели-то ми е в същите цветове и защото някъде дълбоко в майчинската ми душа живее кифла- нея нося.
Обожавам обувки. Да, живея предимно в Uggs, Orans, биркенщоци или Chypres- просто имам 2 деца и ми е далеч по-удобно така, но това не ми пречи на пазаруването. Идва любимият ми сезон за обувки, заредила съм се от сега. Това е частта от pre-spend-a в Hermes, която обожавам. Тази година тупнах някакви лимитки, за които нямам търпение. Едните са дървени 🤩.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 12:58 от NiaV

# 297
  • España
И аз от известно време се навивам за едно Мокки . Гледах в сайта , че са пуснали и мини вариант , който изглежда много кукленски . Обичам малки чанти аз , не нося много неща със себе си , имам за “зор-заман “ две големи за пътуване евентуално и така .

# 298
  • Отвъд алеята зад шкафа
Nia, този модел на LV не мой тип, иначе и аз щях да те питам за цена.
 Според теб кой модел е по-добре за сандали? Харесват ми и двата, но специално oran са много масови. Първите много ще ми паснат с последната чанта, но oran ми изглеждат по-удобни.

За да не ме изтрият, ето една чанта, която съм набелязала:

# 299
Според мен Mokki е по-хубавата в сравнение с Marcie.
И аз съм хвърлила едно око на новите мини Mokki-та, но ми се иска да видя на живо двата размера, за да реша кой е по-подходящият за мен. Ако ще купувам, определено ще е в цвят Taupe, който избягвах доскоро, защото смятах, че не е достатъчно универсален, а се оказа точно обратното. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт