Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на потребителите от чантите Furla по отношение на качеството?
Как мога да върна повредена чанта от Furla?
Кои марки чанти са популярни и препоръчителни за закупуване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на потребителите от чантите Furla по отношение на качеството?
-
Как мога да върна повредена чанта от Furla?
-
Кои марки чанти са популярни и препоръчителни за закупуване?
-
Кои са популярните стилове и цветове на чанти в момента?
-
Как мога да премахна петна от фон дьо тен от кожена чанта?

тази марка Polene научих от вас и определено са много красиви - май ще се насоча за в бъдеще (но по-далечно) към нещо от тях
Аз миналия месец се поглезих с най-скъпата ми чанта до момента - Pinko Classic Love bag в класически червен цвят. Знам, че марката стана много популярна напоследък и виждам дори ученички с такива, но много, много ми харесва логото и ми доставя удоволствие дори да я гледам... много искам да си взема за зимния период и черна тяхнa, но със сребристо лого, puff версията. Сега съм си поръчала и една чанта тип бъбрек от Maya made it, цветна, като за лятото. Когато е готова, ще ви я покажа. Отдавна следя Мая и наскоро се реших да поръчам.