Всичко за дамските чанти – 4

• 66 615
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Те By Far са си български. И аз имам тяхна, много добро качество.

# 271
И двете ми Фурли са шити в България, нищо, че са купувани навън. Зарена вече не шият за тях доколкото знам. Някой ми беше казал, че в Русе шиели, но не знам къде.

# 272
  • Манчестър
При Sezane задължително гледайте къде е произведен продукта. Имам два пуловера от тази година, 100% памук и двата от Италия. Конфекцията в голяма част се произвежда в България. Другото Китай и Индия.

Не очаквах, че и у нас има. Знаете ли дали това важи и за чантите?
Преди години си купих от Рим една чанта на Furla , после , като разгледах етикета , видях : Made in Bulgaria 😉.

Имам 9 Furla, може да пропускам някоя, половината са made in Bulgaria, другите в Италия. Всички са купувани извън България от техни магазини.

# 273
  • Велико Търново
Доста от моите Фурли са от завод в Пловдив.
Извън темата за чантите якето и сако на Balmain са ми от друг завод, но не с ниско качество, защото то няма материал за грешки, а мострените бройки.
Приятен ден, момичета!

# 274
Поръчах Фурла от Бест Сикрет, дойде чанта с дефект - кожата над логото е била наранена и беше запълнено, мацнато с цвят и лъснато. Дефекта не беше видим като чантата е неподвижна, а само като си мести.
Върнах я.

И още една Фурла имам от Б.Сикрет, отново с дефект, изцапана с лепило при ципа, но заради цвета и 1/2 цената все пак я задържах.

# 275
  • София
Преди много (близо 20) години де бях влюбила в една бяла Фурла. Но беше много скъпа за мен. Чаках търпеливо да направят намаление. Направиха. Отидох. На етикета беше написана по-висока цена и намалението беше от нея. Разплаках се, но я купих, защото много, много я исках. И никога повече не влязох в техен магазин.

И въпреки че след Ния вече нищо не е така впечатляващо, но и за да не звуча така минорно, ето моето ново мъниче. Сега си чеша главата и се чудя как да събера най-належащите неща вътре. А дъщеря ми, след като вчера я помолих пътьом да види какви други цветове, заяви, че това вече е болестно състояние.
Скрит текст:

# 276
  • Отвъд алеята зад шкафа
Etomira, ако щеш вярвай, вчера точно това мъниче разглеждах в сайта на марката. Сега в Милано видях доста млади момичета на улицата с такива и се влюбих в това сладко бебе. Точно този цвят си харесах и аз. Честита да ти е.
Аз скоро ще бъда в Париж и може да намина през магазина им.
Да не те притеснява размерът - малко портмоне, гланц и очила все ще събере.

Дъщеря ми има големия вариант, бая зор е видяла на път, училище, изплати си парите.

# 277
  • HH
И аз ги гледах снощи точно тези. Интересни ми е, дръжката за през рамо с нея ли си беше? В Breuninger има доста намалени модели в момента, но оставам с впечатление, че са без дръжка.

# 278
  • София
К@тя, да вътре в нея беше. Без дръжка са размер S.

Гадамер, и аз имам M и L размер. За мен това е най-великата чанта на света - хубав дизайн, много лека, здрава и събира много.

# 279
Много е хубава чантичката, честита Етомира!

Аз чакам една мини от рафия, към едни обувки я взимам дето нося само вкъщи поради липса на подходяща чанта 😃

И съм влюбена в две чанти, но искам да ги видя, пипна и купя. Та за момента чакат. А и не съм решила коя.

Мокки на Полене ще поръчам, но и тук цвета ми е драма 😃
Taupe е много универсален, нямам ни една чанта в този цвят

но за гардероба ми мисля и Chalk ще пасне много, но не знам дали няма да сивее повече, като не съм го виждала....

# 280
  • София
Al, синята е бижу. Аз гласувам за Taupe и ще чакам отзив за чантата, защото много ми харесва.

# 281
мисля я 🙂

# 282
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм за по-светлата Моки.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 21:34 от gadamer

# 283
Прекрасни чанти виждам тук Heart Eyes тази марка Polene научих от вас и определено са много красиви - май ще се насоча за в бъдеще (но по-далечно) към нещо от тях Simple Smile Аз миналия месец се поглезих с най-скъпата ми чанта до момента - Pinko Classic Love bag в класически червен цвят. Знам, че марката стана много популярна напоследък и виждам дори ученички с такива, но много, много ми харесва логото и ми доставя удоволствие дори да я гледам... много искам да си взема за зимния период и черна тяхнa, но със сребристо лого, puff версията. Сега съм си поръчала и една чанта тип бъбрек от Maya made it, цветна, като за лятото. Когато е готова, ще ви я покажа. Отдавна следя Мая и наскоро се реших да поръчам.

# 284
Много класически и стилизиран клъч за бал. Избрали ли сте обувки?
Липсва ми тема за обувки във форума. Обичам чанти, но обувките ги плячкосвам греховно.

Общи условия

Активация на акаунт