Всичко за дамските чанти – 4

• 66 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Гадамер, прекрасна! Честита и с кеф! А жълтия Picotin желая бясно…

# 256
  • в пералнята
Аз следя един Picotin от близо година, но не мога да го оцеля в сайта, един път успях да поръчам и ми отмениха поръчката Sad
Не ме кефи концепцията на Хермес иначе, много мразя да чакам и това ме дразни. Един път се излъгах да вляза и едва след 30 минути чакане дойде моя ред и после се започна едно вадене, търсене, та чак след 2 часа успях да изляза с колан и обувки. Никога повече, каквото хвана онлайн, това.

Сезан много свалиха качеството, като се сетя какви пуловери правеха в началото, още си нося един от преди 4 години. Започнаха и те с изкуствените материи и евтина изработка. За чантите не знам, но едни сандали от миналото лято ми сдадоха багажа накрая на сезона.

# 257
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз от дрехите на Сезан съм доволна, за чантите нямам впечатление, ще им обърна внимание като отида в магазина.
Аз на Hermes искам да пробвам от сандалите, мисля в Париж да го направя. За обувките нали не е като за чантите играта?

# 258
  • HH
При Sezane задължително гледайте къде е произведен продукта. Имам два пуловера от тази година, 100% памук и двата от Италия. Конфекцията в голяма част се произвежда в България. Другото Китай и Индия.

# 259
Съгласна съм с написаното от Arhinora

# 260
Mokki още я мисля.
Харесва ми много като дизайн.
Само цвета не съм измислила още

Имам драма с избора на семпла и красива чанта от тъмно син велур, няма да я нося работно
Върнах една сутринта

# 261
  • Варна
Gadamer, с обувките няма игра, за щастие, поне в Германия. Сетих се, че и едни чехлички имам.

# 262
  • София
Ама, Ал, не правиш хубаво така. Качвай по-една снимка и ние да видим чантите...

# 263
При Sezane задължително гледайте къде е произведен продукта. Имам два пуловера от тази година, 100% памук и двата от Италия. Конфекцията в голяма част се произвежда в България. Другото Китай и Индия.

Не очаквах, че и у нас има. Знаете ли дали това важи и за чантите?

# 264
  • HH
Сега погледнах в приложението им. Показаните от вас чанти са произведени в Италия Wink има едни shopper bags, те са произведени в Португалия. На плетените кошници погледнах 2-3 модела, всички произведени в Мадагаскар (за пръв път срещам нещо произведено там).

Много ми се носи плетена чанта, но тук много вали и не ми се рискува. Иначе има един Celine от миналото лято, който много ми харесва.

# 265
  • España

Не очаквах, че и у нас има. Знаете ли дали това важи и за чантите?
Преди години си купих от Рим една чанта на Furla , после , като разгледах етикета , видях : Made in Bulgaria 😉.

# 266
Да, ишлеметата на Фурла са шият тук и се продават даже тези с много или повече дефекти под масата.
Зарена шият/шиехя за много марки вк. мисля за Фурла.

# 267
Моята Фурла си е шита в Италия. Перфектна е. На дъщеря ни нейната също.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 20:16 от cardhu

# 268
Да, ишлеметата на Фурла са шият тук и се продават даже тези с много или повече дефекти под масата.
Да, съседът шие за Фурла.

# 269
  • София
Имам By far шита в България, извинете, че нахлувам в темата. Много обичам чанти.

Общи условия

Активация на акаунт