Всичко за дамските чанти – 4

• 67 947
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Down south
Показанията чанта буквано ме грабна!
Много елегантна и стилна. Сега и аз ще я мисля.

ПП Благодаря за това, че имаше линк.

# 436
Обожавам английските марки. И за чанти, и за обувки, и за дрехи, и за по-всекидневни бижута дори. Даже последните години ги предпочитам пред италианските и френските. Има една дискретност, специфичен стил, обраност и въобще тих лукс в тях.

# 437
Сега разгледах Мълбъри, как ми харесват тези двечките

Скрит текст:

Но все още в тъмно синьо ми е фаворит тази и се питам защо не я поръчах като беше на промоция.....

Скрит текст:

Аня, кажи хубави английски марки за ежедневни обувки.

# 438
Погледни:
Church’s
Loake
Russell & Bromley
Crocket & Jones
Fairfax & Favor
Dune

Аня може да предложи и други.

# 439
Моята препоръка отива за L.K. Bennett. Имат обувки за разнообразни стилове.
Всички техни обувки, които имам са правени или в Италия, или в Испания. Изключително качество и комфорт. Правят постоянно намаления, а цените им са супер достъпни:
https://www.lkbennett.com/
Обувките им на ток са като пантофи, тази серия например:
Скрит текст:

Чантите им също са перфектни. И те се произвеждат в Италия. Изработката им е чудесна.

# 440
Tях ги пропуснах, а преди ден си харесах две техни чанти. Едната, обаче, е бял велур и не мисля, че ще мога да я поддържам лесно.

# 441
И аз не бих рискувала с бял велур. Много е ангажиращо.

# 442
  • Sofia
На  L.K. Bennett имам копринена рокля,  на която и хастарът е от коприна.
И чифт обувки, но не са най-комфортните.

# 443
  • София
Момичета, получих малката сребриста Зарена. Мъничка е, но аз такива обичам. Липсва верига. Има сваляща се дълга дръжка.

# 444
Момичета, получих малката сребриста Зарена. Мъничка е, но аз такива обичам. Липсва верига. Има сваляща се дълга дръжка.

Писа ли им за веригата, за да ти я изпратят? Поне в България лесно се транспортира. Това е голям детайл от чантата, не бива да липсва.

# 445
  • Стара Загора
Какво ви е мнението за чантите на Rossi?
Вчера влезнах в магазин Leatherland и много харесах този модел. Имаше го и в горчица. В сайта розовата също е кокетна. Люляковата обаче може би заради цвета само е 245 лв спрямо цената на останалите.

https://dims-92.com/product/damska-lilava-chanta-rossi-rsi001t

Продавачката каза че клиентите били много доволни и не са имали оплаквания досега. Виждала съм доста жени с ранички, чанти и портфейли. Изглеждали са добре, но дали кожата е устойчива?

# 446
Не бих купила, не изглежда да е изработена добре и да е от хубава кожа.  За мен, чанта под 200 лв трябва да има такъв вид:

Скрит текст:

# 447
Споделям с вас още една британска марка, която ме грабна (вие може би я знаете вече).

https://yuzefi.com/?srsltid=AfmBOooCdmXWn45opVK2kE07oudASR53nr4B … I82ZsAHuhEB9KyHQs

# 448
На Yuzefi много харесвам моделите, как ме подсети само 😃

# 449
Ей точно този бих си купила аз!! И не само този... Може би в тъмно кафяво.
За съжаление и техния рейтинг в отзивите е лош, като на почти всички, най- вече заради доставката.
Трудна е доставката извън ЕС.

Общи условия

Активация на акаунт