Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 291
  • 756
  •   2
Отговори
# 120
Аз също не и вярвам. Но видях, че и Денкова го рекламира, даже беше качила снимки с него. После потърсих инфо в Google и излезе това, че ефектът е сходен, че и по-добър от Морфеус. Но явно не е популярен тук в България. А и все си мисля, че ако беше нещо толкова уау, щеше да е по-масово.
Иначе, тя Лили има и лифтинг, до колкото знам, така че това с поддържаната кожа, доста олеква Grin

# 121
И аз съм със силна мимика.Поставях в клиниката на Каляшева,но при д-р Йорданов(чело+гневна)Резултатът се задържа само около два месеца.
Поставяла съм и в други клиники.След третия месец всичко изчезва.
Благодаря за темата,Алена!🤗
Най-болезнената процедура при мен беше филър в скулите.

И аз правя гневна бръчка и пачи крак при Каляшева веднъж годишно. При мен се задържа ефекта към шест месеца. Най-болезнен ми е бил филъра в устните.

# 122
Благодаря за темата Hug
Филър в устните, особено преди като се пълнех често и по много. Сега слагам на повече от година по 0,5. В брадичката не ме боли чак толкова.

Какъв ефект постигате с филъра в брадичката? Придавате обем и по-добра форма, или?

# 123
  • при Arctic Monkeys
Да, и спомага за оформяне на челюстта. Предстои ми в петък и на мен, малко се притеснявам да не ми се изостри лицето, но си имам птоза вече, и то от едната страна по-изразена, което ме влудява. Като рових в риълселф , има проценти положителни отзиви за процедурите - ботокс на първо място.

# 124
Момичета, можете ли да ми препоръчате почистване на лице във Варна?

# 125
Аз имам малко филър в брадичката. Д-р Трендафилова ми го предложи, много добре се балансира лицето. Сложи ми го може би беше 2021 срещу 2022 г. коледните празници. Сайфа беше. Още си стои, даже май не е мръднал.
Аз слагам и в темпоралната зона филър. Понеже съм с много слабо лице. Там направо е game changer. Сваля години и придава младежка свежест. Последно слагах там пак 2022, обаче вече е изчезнал и ще подновя, като мога. Една Хармоника и може би малко в назото и ще съм млада и свежа мама Grin
Е, разбира се и ботокс.

Сега си взех фейс тейпинг и слагам около очите и на челото, че вече се бръчкам и да запазя каквото мога, до ботокса. Има ефект, не се нагъва кожата с него. Като родя, ще си направя вкъщи и 5 процедури с Дерма пен и около очите ще мина и врата, че там от оттоците ми станаха едни неприятни линии. Много приятно усещане ми носи тази грижа за себе си Simple Smile

Мисля да си взема домашно хайфу. Тук доста го бяхме коментирали. Понеже си ми стана двойна брадичка доста. Не ми се прави Морфеус, не мога тази болка да я търпя. Може би ще пробвам все пак апарата на Лили или Скулптра. Или ще си взема нещо вкъщи, тип RF. И ще пробвам да третирам с хайфуто само брадичката. Тъкмо ще го пробвам и за корема и бричовете. Може да има ефект и по тялото. Вие от Тему ли бяхте купували апарата?

# 126
Аз си купих мини хайфу от Красиво тяло, повлияна от една снимка тук на жена, която за седмица стопила мазнините по челюстта си. За половин година няма абсолютно никакъв ефект за разграждане на мазнини, а го ползвам на най-силна степен и всяка вечер. Имаше заглаждане на кожата, порите се посвиха. Но само това.

# 127
  • София
Ох, Аз също си взех фейс тейпинг и какво стана- по бръчките стои опънато, добре, но като го държа нощем, махайки го сутринта съм като щат пей по ръбовете, където свършва той. И се отказах…

# 128
А ако е по-мек тейпинг.
Да не е била от някой сайт тази жена, която го рекламираше. Помня, че качи снимки и наистина беше много добър ефект.

# 129
  • София
Kanari на мен ми се врязваха преди така ъгълчетата, но започнах да изрязвам овал/без ръбчета, т.к ми попадна такова видео, и нещата се промениха коренно. Дори ако правя лепенката на буквата Л, с дебелата част към ухото, а двете по тънки към върха на носа и устата, на самите по-тънки части също заоблям краищата. Не знам дали обясних нормално, за да ме разбереш, но в общи линии нещо такова, но аз даже заоблям повече.
Скрит текст:

# 130
Kanari на мен ми се врязваха преди така ъгълчетата, но започнах да изрязвам овал/без ръбчета, т.к ми попадна такова видео, и нещата се промениха коренно. Дори ако правя лепенката на буквата Л, с дебелата част към ухото, а двете по тънки към върха на носа и устата, на самите по-тънки части също заоблям краищата. Не знам дали обясних нормално, за да ме разбереш, но в общи линии нещо такова, но аз даже заоблям повече.
Скрит текст:
А, мъжете ви как реагират, като си лягате с лепенките Smile У дома ми се смеят, като ме видят с пачове под очите или маска...а ако си легна с тези лепенки, не знам.

# 131
Аз си задавам същия въпрос относно възстановяване след по-инвазивни процедури тип C02/Morpheus.

# 132
Аз използвам фейс тейпинг на челото и съм доволна. С мъжa сме заедно от 17 години, така че ме е виждал всякак , не реагира по никакъв начин. Grinning

# 133
  • София
аз пък нямам такъв, та нямам размишления над проблема, благодаря Мишчица, разбрах те- проблемът при мен не са ръбчетата, а всеки край на лепенката- по продължението. ако примерно сложа на гневна бръчка, то имам нови 2 ръчки по краищата на тиксото, които се падат по-широко от моите бръчки между веждите Grinning  може да снимам да покажа, много е смешно.
Аз се загледах сега в намаленията на процедурите на Дермаакт, разгледах ги всички отново, ей така, да видя кое как, видях че има ли Lemon Bottle – инжекционна процедура за разграждане на мазнини, бяхме ги коментирали тези проецури преди време, много се чудя дали да не пробвам...другото, което видях и не знаех е,че морфеус се ползвал и за корем. Скъпо ми е,естествено, обаче опъвал кожата. аз нали имам проблем с моята след последното раждане...чудя се дали би имало резултат и дали и там болката ще е същата като по лицето.

# 134
Сега чета, че някаква жена е получила тежко усложнение след поставяне на ботокс, получава помощ в Пирогов и е по-добре.
Естествено не казват къде и кой е правил манипулацията.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 15:04 от monii

Общи условия

Активация на акаунт