Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 301
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
То като чета няма особено значение къде и кой е поставил ботолиновия токсин. По скоро се касае за рядко странично действие и индивидуална непоносимост.

И сега всеки си задава въпроса - това още при първо поставяне ли се случва или може да се случи при всяко едно последващо. Направо страх ме хваща. Как няма да има противоботулинов серум в страната при толкова елитни дерматологични клиники и при толкова масово поставяне на ботокс. Срамота!

# 136
Сега чета, че някаква жена е получила тежко усложнение след поставяне на ботокс, получава помощ в Пирогов и е по-добре.
Естествено не казват къде и кой е правил манипулацията.

Навсякъде се тръби, че поставянето на ботокс и подобни интервенции са едва ли не наложителни и изключително безопасни за всеки и някак леко се пропуска сериозността на страничните ефекти (за които аз, неведнъж питам тук в форума) и общо взето при всяка една дискусия поне по няколко дами споменават, че са имали определен страничен ефект от ботокс, конкретно. Което за мен означава, че никак не е малък шанса, което за мен лично си е колебание.
Сега това, което се е случило с тази жена, изглежда доооста рядък случай, но е факт...че се е случило.
Не знам защо не се предвижда адекватна реакция и всяка реномирана естетична клиника да има готовност с реакция. Това би създало още по-голямо доверие в нас клиентите, че има решение, при такива ситуации.

# 137
Eдана дама някъде назад по старите теми беше споделила, че ѝ се е случило нещо подобно...

# 138
  • София
Тъкмо видях статията и лато изключим безумния правопис и словосъчетания, имам съмнение, разбира се може и да е грешно, че този “фалшив “ ботокс е поставен в козметично студио от човек, който може би не е бил обучен изобщо. Защото има много такива- по клиники и прочее, които не са известни, и от които много хора се оплакват. На това ми навява статията. Иначе всяко едно нещо, което използваме или си правим, си има своите странични ефекти и рискове…

# 139
Здравейте, доволни ли сте от др Лидия Ванеска? Някой поставял ли е ботокс и конци при нея? Като цяло от кой специалист сте доволни за подобни процедури?

# 140
Чета темата и не се включвам особено, защото нищо не съм правила досега.
Това, което ме дразни, когато се погледна, е хлътнало основно в едната назолабиална, не е бръчка и оттам направо си ми липсва обем и в буза и скула. Това ми придава изморен вид и не е това, което съм свикнала да виждам в огледалото. Когато подръпна нагоре към скулата, тоест си я представя с много малко повече обем, това изчезва и всичко изглежда както искам.
Увисване или нямам особено, или е нещо, което не ми прави впечатление.
Дали това може да се оправи с минимално количество филтър само скули или минимално в скули и бузи?
Д-р Трендафилова и д-р Чилингирова са умерени и биха го постигнали предполагам?
Не искам цялостен подход, защото искам много минимална промяна.
Дори, ако случайно съм се наспала и нямам тревоги и това изглежда ок. Но вече все по-рядко..
Лицето ми е слабо и дребно, тук повечето ме търсите обем, аз търся минимален такъв, защото определено имам загуба.

# 141
Да, смятам, че Трендафилова и Чилингирова са умерени.
За ботокса и всички останали процедури- винаги има риск нещо да се обърка.Няма какво повече да се каже в рази връзка.

# 142
Да не е била от някой сайт тази жена, която го рекламираше. Помня, че качи снимки и наистина беше много добър ефект.
Беше написала, че това е снимка на майка ѝ. Аз още тогава се усъмних, че е възможно за седмица да се постигне такъв ефект, защото при мен с инжектиране на липаза се видя някакъв резултат, и то минимален, чак след две седмици, но реших да пробвам. Не е съвсем за изхвърляне хайфуто, ползвам си го за по-добра текстура на кожата, но откъм стапяне на мазнини - йок.

# 143
marigold_  за себе си стигнах до извода ,че има ли загуба  на обем само филъра е решението .Колкото и колагеностимулиращи да сложа  няма как да се запълни липсващия обем.Но наистина потърсете лекар с умерен подход ,защото зона скули и средната част масово се препълват от това което виждам.Качествение филър също е важен ,за да не задържате вода и да бухнете.

# 144
О, за загуба на обем, само филър, да. Но то реално това именно е функцията на филъра (filler - да запълва, където трябва). Аз си имам зони по лицето, които без филър не стават - темпоралната и хлътвания до носа (в назолабиалната зона), долу под устната и над брадичката също много ми хлътва. Слагаме по 1-2 мл на няколко години в тези зони, няма как. Но общо 1-2 мл за всички зони, последния път сложихме 1 мл само Restylane. Беше преди около година и половина май, може и повече.
Колагенстимулиращите не дават обеми, съвсем леко plump-ват.

За случая с ботокса - и аз подозирам, че е слаган при козметик.

# 145
Благодаря ви Flowers Cherry Blossom
KPP, ти си доволна от Restylane, няма после просбем с отоци след него?
Имам и свойството да отичам малко в лицето, основно в маларни торбички. Предполагам заради това, че нося лещи от много години.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 19:03 от marigold_

# 146
Слагам Restylane lift в средната част и скули и ми беше препоръчан от моята лекарка ,че не задържа вода .А аз имам доста лош опит от некачествен филър задържащ вода.За сега всичко е наред .

# 147
Аз слагам Рестилейн в предната част на лицето, именно заради задържането на вода. Изобщо не задържа. Другите ми задържат и набъбват, като имам хрема. Иначе в темпоралните съм слагала и Сайфа.

Момичета, а вие кинезио фейс тейп лентите откъде ги взимате и какви са? Дали в аптеките ги има?

# 148
Да, и спомага за оформяне на челюстта. Предстои ми в петък и на мен, малко се притеснявам да не ми се изостри лицето, но си имам птоза вече, и то от едната страна по-изразена, което ме влудява. Като рових в риълселф , има проценти положителни отзиви за процедурите - ботокс на първо място.

Кажете как е минало после, за минути ли приключи, как се чувствате? Ще ми е интересно. При кой дерматолог ще сте?

# 149
И при мен до момента устни са най-болезненото нещо, текат ми сълзи.. Събирам смелост за Морфеус и Фотона за зоната около очите..

Като заместител на блефаропластиката ли?

Общи условия

Активация на акаунт