Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 666
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Това не е крайният резултат, който ще остане.Много е скоро, само вчера сте били на ретуш имате отток, който ще се редуцира 70% надолу. Изчакайте една седмица и ще видите наистина крайният резултат. Убедена съм, че ще ви хареса. Говорете по-добре със своя лекар, ако наистина не ви харесат говорете по-добре с нея тя е достатъчно разбран човек ще ви помогне. Аз също бях като вас, не ги харесвах първите два-три дни, като слегнаха по-нататък възвърнаха нормалната си форма.

# 346
  • при Arctic Monkeys
Според мен е хубаво да се бойкотират, тъй като държавата не може и не желае да регулира процеса всеки да боде каквото и както си иска, нерегламентирани дупки.
Моля, не се подлъгвайте по ниски цени. Ще спестите 100 лева и ще се чудите после какво става.
Светъл пример във Варна, а такива имам много - Хелена фейс, която обикаля като цветарка градовете и в хотелски стаи и всякакви бърлоги си боде каквото иска.
Преди инжектираше някаква жена, мисля медицинска сестра, после беше домъкнала някакъв студент или бог знае какъв, да слага филъри и ботокс и да прави мезо. Изпада в дива истерия, ако нещо не е наред, абсолютно неадекватна жена, и разбира се, обвинява "Пациента". Работи се с евтини продукти, в които само господ знае какво има.
Изисква капаро 40 лева преди да се отиде там, без него изобщо не приема в "кабинета".
Просто избягвайте подобни недоразумения, за да се минимизира риска от нежелани реакции....

Може направо да се направи един черен списък на самозвани козметици и всякакви откачалки, които се мислят за естетични дерматолози и си играят със здравето, красотата и търпението на хората.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 13:57 от karmacoma

# 347
  • София
Благодаря, Chamae! Heartpulse

Да, ще изчакам, все пак ми е и за първи път.
Просто ще съм много по-спокойна, ако имам план за действие.

# 348
Ако имате бръчки няма да имате никакво подобрение. Казвам го от собствен опит, лекарите трябва да приберат парите няма начин.
Коментирането на съфорумци по темите е кофти практика.
Потвърждавам. Аз имам две-три съвсем, съвсем фини линийки на челото и даже и те не се изпъват от ботокса. Стават малко по-изгладени, но са там. Ефектът на ботокса е превенция, бръчки не изпълва.

Иначе, не мисля че има алтернатива на ботокс, за мен това е една от най-добрите процедури.

При мен това с хремата и грипоподобните го е имало винаги. Така си ми реагира организмът.

# 349
Прекалено много четете и се притеснявате за всичко, а на практика не става точно така. Не се проявяват всички симптоми, които се пишат наляво и надясно. Рискове при разграждане има толкова колкото и при слагане на хиалурона,  даже при слагането има много повече рискове. Алергии проявяват двама-трима на 100.
Не може да се разгражда на етапи течността за разграждане или го разгражда или не, самата течност е по-течна не е като филъра твърд и като се сложи да знаеш точно къде ще застане.
Наистина говорете със своя лекар те държат на своето реноме, ако са допуснали грешка ще си я поправят.

До всички лекари и доктори, които четете тази тема знам, че четете. Обяснявайте повече на своите пациенти особено такива, които досега не са правили нищо.

# 350
  • София
Някой има ли желание да пусне тук свои снимки преди и след Ботокс на чело? Мисля, че ще бъде полезно за колебаещите се и набиращи смелост като мен.

# 351
Толкова много ми и яд, че не сложих по- рано ботокс и допуснах вкопани гневни. Че и не е само една. Като ми казаха, че съм закъсняла много, се изсмях и попитах “е на 30 ли е трябвало да сложа” и те ми отвърнаха, “когато сте забелязала че имате наченки, сега тези белези ще са завинаги с вас”. И да, нищо не помага.
Ботокс, ролери, кремовете на Сисли използвам от над 15 години вк. този от 1220 лв. Няма нищо, което дори да ги понамали.
Ако ви е страх не слагайте ботокс, имате ли изразени бръчки вече той няма да помогне почти. Но все пак е индивидуално, разбира се.
Но страхува ли се човек, няма смисъл да се тормози за такива неща.

# 352
На мен на 2 пъти ми вкарваха хиалуронидазата, имаше останал филър, през около 5 дни.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 21:54 от ДХ3

# 353
Аз ще публикувам за кратко снимки преди и след ботокс в горната част на лицето( че имам такива и от долна - потресаваща разлика!). За мен ботокса е без аналог към момента, за резултатите които се постигат с него.
Такива са резултатите при мен в горната част на лицето, като е поставен в гневна, под опашките на веждите, за да не се вдигат прекалено нагоре и горе в челото до косата.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 18:05 от Anelia Dimitrova 649961

# 354
  • София
Много сте красиви и двете! Heartpulse
И преди, и след ботокса!

# 355
💋

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 16:44 от JACKLIN*

# 356
  • София
Анелия, ДХЗ, Jacklin, прекрасни резултати! Благодаря за споделянето 🌷

# 357
Много сте красиви и много добри резултати! Heart Eyes
Аз също бях с отлична визия след ботокс. Усещах се направо ученичка, дори и да бях притеснена в онзи момент. Съжалявам, че при мен се случи такава реакция и не смея вече.

# 358
Момичета, много сте симпатични и лъчезарни, но от показаните снимки съдя, че сте и доста критични към външния си вид. Simple Smile
Аз на подобни фини линийки въобще не обръщам внимание, даже са ми чар. Вече, като дойдат сериозните бръчки, което, предполагам, при мен ще се случи около 60-те, дай Боже, ще го мисля допълнително.
Споделям това, в ролята си на пълен лаик за момента, макар че скоро ще разкажа и аз през какви леки естетични процедури преминах, може за някой да е от полза.

Само здраве да имах в по-големи количества, всичко щеше да е топ. Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 15:55 от Гърне без похлупак

# 359
Така де, аз никъде не казах, че имам бръчки, а че слагам ботокс, за да нямам бръчки възможно най-дълго.Моят проблем е увисването на кожата по цялото тяло, не бръчките.Ботоксът ми е за превенция повече.Все пак ставам на 48 скоро.

Общи условия

Активация на акаунт