Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 164
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Леле, направо го съсипахте това красиво момиче. Сега пък телешки поглед, топчест вид, двойна брадичка. Защо е тази омраза? Трия снимката, за да не се сипе хейт вече по момичето.
Момичето е прекрасно и нищо от това, което пишете не е вярно!

# 46
На снимките погледът й изглежда заспал точно все едно са й паднали клепачите от ботокс. Всеки има различни възприятия за красота - ти харесваш по-инстаграмския вид, други харесват различно и така.

# 47
  • при Arctic Monkeys
И двете да хубави, жената в дясно има по-къса коса , а нослето е по-дълго, според мен това също е основна причина за различната визия.И двете са хубави, по свой начин.

# 48
Хубави са момичетата, аз не вижда кравешки поглед 🤫😅😅😅, на пипаната, само устата не харесвам. Но тя е още малко над 30-те, като продължи с попълването и стане на 45-50 вече ще се личи, докато е на няколко боцкания всичко е ок. По късно натежава лицето.

Но ни никога не бих предположила, че са близначки, камо ли еднояйчни. Дори на сестри не ми приличат Simple Smile

# 49
Според мен не са еднояйчни, нещо объркаха водещите.

# 50
  • при Arctic Monkeys
По повод ранната превенция  - Младото лице се моделира и реагира на интервенциите съвсем различно. Когато се понапълни с филъри, колагеностимулатори, поопъне се с ботокс и почне да остарява, нещата са различни. Тургор, хормони, нива на еластин, колаген и пр., всичко е различно. Въпросът е да не се превърне в гротеска и да е ужасно видимо.И си имайте едно наум, че цялото това пълнене и бодене през годините не остава без последствия. Напр при мен-спукани капиляри навсякъде-марионетни, назо, скули… мигрирали филъри тук там, някое и друго срастване, жестоко изгаряне с со2 и останали няколко дупки след това /спомен от прехвалените Скинлайн/ . Дето се казва, едно правиш, друго се разваля и така до момента на лифтинга 😀

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 16:50 от karmacoma

# 51
То затова филъри се слагат при нужда, вече над 40-50. Колагенстимулиращите и апаратите процедури са напълно достатъчни и то по веднъж в годината, плюс ботокс. През останалото време хубава козметика, може и някоя козметична процедура, ако има нужда.
Аз не харесвам лица с филъри, (т.нар. shaping) които в момента са много модерни. В случая за мен момичето няма филъри, освен в устните и може би леко в скули/средна част. Изглежда ми като да е точно на апаратни и колагенстимулиращи. Филърите личат при усмивка, скулите стават като топка и като цяло лицето застава неестествено.

# 52
  • при Arctic Monkeys
Ако си вече на  45-50 и си поовиснал , филърите никак не са добра идея.
Разбира се, пак зависи от лицето.

# 53
За мен това момиче, което ми излезе в тикток тотално се е съсипано на млади години. Пише, че е само на 25. Филъри, в скули, които тотално са и съсипали иначе нежното лице...и са изменили тотално лицето, което изглежда по-грубо, мъжествено дори...

Опредлено не виждам смисъл, в такава млада възраст да си причиняваш това, освен гореспоменатите: колагеновостимулиращи и козметични , апаратни за поддържане на кожата.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 22:36 от Joana85

# 54
Дори колагенообразуващите правят сраствания и после лифтингът доста затруднява лекарите.

# 55
Дори колагенообразуващите правят сраствания и после лифтингът доста затруднява лекарите.
Точно така. Срастванията са си напълно естествен процес на регенерация. Всичко, което нанася травма - дори микротравми, каквито са убождания даже, може да доведе до тях.

# 56
Точно така.Всяко боцване го прави.

# 57
  • София
Предполагам най-големи ще са от лифтинг.

# 58

В смисъл?

# 59
  • София

В смисъл?

Срастванията.

Общи условия

Активация на акаунт