Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 202
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Аз реално правя дерматологични процедури, с цел избягване на лифтинг, така че не ме притесняват сраствания и т.н.
Честно казано, не бих се подложила на нещо толкова интензивно, заради едната суета. Едно поддържано лице, с хубава кожа, макар и да му личат годините, е красиво. Но това съм аз.

Иначе, момичето, което е дала за пример Joana е съсипано, да. Но мисля тук в този тема такива случаи изобщо не обсъждаме. Тя в лицето има поне 10 мл, че.може и повече. Но не мисля, че някой от дерматолозите, които тук обсъждаме, ще допусне такъв резултат. Това е правено от някоя треторазрядна клиника или дерматолог тип Ганчеви, Рима Соми и т.н. - депматолозите на инстаграм плеймейтките Simple Smile

Иначе, мен много ме забавлява Силвена Роу, която проповядва age hacking с храна и начин на живот, а всички знаем кой е депматологът и Grin Изглежда много добре, но причината не е това, което проповядва. Обаче пък, има добър бизнес нюх Simple Smile

# 61
  • при Arctic Monkeys
Дори колагенообразуващите правят сраствания и после лифтингът доста затруднява лекарите.
Също конци.
Въвеждане с канюла. Аз отказвам канюла, твърде травматично ми идва.
Всички се страхуваме от лифтинг, и ни се струва нереално като си на 30. За съжаление не всички ще сме Селма Хаек, или Пенелопе Круз.
Силвена Роу според мен има лифтинг.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 18:18 от karmacoma

# 62
Не, за да се направи лифтинг се отлепва кожата от долните тъкани и се дърпа в нужната посока, откъдето се изрязва и зашива.
Но ако сме я дупчили преди това и сме ѝ вкарвали какво ли не, сме нарушили слоевете и тя се самолекувала, при което се образуват срастванията в самите слоеве, в подкожието и после отделянето ѝ става трудно.

# 63
При лифтинг не само кожата, но и мускулите ги работят, защото те също тръгват надолу с възрастта.

Силвена Роу има лифтинг. Хич не й се връзвам на глупостите за биохакинг дето ги говори. Даже ми е откровено неприятна с всичките й секс препратки - гладна кокошка, просо сънува - при нея така звучи направо.

# 64
Здравейте, направих си пилинг Biorepeel (с тънка и чувствителна кожа съм)  и предполагам направих грешката на трети ден използвах вечерта шипково масло. Все още усещам,че ми е възпалено лицето. Използвам термално вода, авен цикалфате, розова вода и слънцезащита. Измиватм преди това с гел за чувствителна кожа.
Какво ще ме посъветвате или препоръчате?
Поздрави!

# 65
След пилинги винаги си правя ударно хидратиращи и подхранващи лист маски .Поне 3 дена слагам по 2 на ден.Кожата ги поема и се напоява ,така и по-бързо се възстановява.

# 66
Кой е дерматологът на Силвена Роу? Аз не знаех за нея, докато не я видях в едно сутрешно предаване да говори каква "нутриция" трябва да слагаме в тялото си и как евтините пилета съдържали хормони и... презервативи. Обърка английската думичка с българската и стана за смях.

# 67
В Дерма акт ходи, но да - вероятно има лифтинг. Малко ми е стил Наталия Кобилкина вече.

След пилинг трябва ударна хидпатация. Слагайте шийт маски и нещо за възстановяване на кожната бариера - La Roche има едно кремче, прави чудеса. Шипково масло съдържа вит А и е много неподходящо след пилинг и като цяло масла не се слагат след такива процедури и на раздразнение кожа

# 68
Здравейте, направих си пилинг Biorepeel (с тънка и чувствителна кожа съм)  и предполагам направих грешката на трети ден използвах вечерта шипково масло. Все още усещам,че ми е възпалено лицето. Използвам термално вода, авен цикалфате, розова вода и слънцезащита. Измиватм преди това с гел за чувствителна кожа.
Какво ще ме посъветвате или препоръчате?
Поздрави!

Здравейте, Аз правя bioreepil редовно и винаги ми препоръчват да си мажа лицето с крем, който купувам от козметичния център. Само той ми помага. Мажа се 5 дена с него. Като първите два много интензивно.
Това е кремът:

https://skincleanic.com/catalog/genosys/soothing-repair-post-cre … azivni-proczeduri

# 69
  • Горна Оряховица
Момичета направих си Alma Q lift в клиника в Търново преди седмица. Цената е 280лв за процедура. Записах си час за още 1 процедура. Не съм очаквала нещо особено като резултат. Основно исках да "озаря" кожата и да работим в/у хиперпигментацията. Имам няколко петна, който миналата година ходих да ми ги махат с лазер отново в същата клиника. 2 Пъти ги светкахме и се позаличиха, но имам 1 ново, което ме дразни.
След Alma Q lift имам леко намаляване на петната, но не мога да кажа, че има някакъв WoW ефект. Заслужава ли си да правя още процедури? на 34г, имам фини бръчици /даже не знам как се казват над устните при усмивка/ и леки на челото. Основно ме дразнят петната. От 2 години си слагам ежедневно слънцезащита. Особено последната година по-сериозно от както третирахме с лазер петната. Мисля май да заложа на лазера за тези петна, защото не мисля, че особено ще се заличат с Alma Q lift. Какво друго на разумна цена мога да правя за кожата си според вас? Правила съм миналата година химичен пилинг /не знам с каква киселина/ и бях доволна. След 1вата процедура се обелих около бузите и носа и кожата ми се озари. Ефекта беше около 3-4 месеца.

# 70
  • при Arctic Monkeys
Инжекционна мезотерапия с хубав продукт-теосиал, ялупро, сейфа, и тн.

# 71
  • Варна
Писах ли, че напоследък ми излизат доста реклами на д-р Ива Стоилова за ендолифт-а? Не е инвазивна процедура, а и цената не беше висока по спомен, някой беше писал тук нещо малко над 1000. За стягане на долна част ми се струва добър вариант, понеже тук постоянно се пита за нещо за гушка и брадичка.

# 72
Някой имал ли е положителен опит с лифтинг конци, освен Bug Developer?

# 73
Препоръчайте ми някой лекар, който може да ми направи приличен овал на лицето. В Дерма акт виждам, че има намаления и се чудя дали да не опитам при някой от лекарите и тези намаления, които вървят, задължително ли трябва да се предплати или може да отида на консултация и да се възползвам от промоциите.

# 74
Благодаря за темата, правила съм само ботокс и филър в гневната бръчка. И двете процедури са поносими, защото само убожданията усещам леко. Утре съм за филър в назото при Каляшева. Много го мислих, но като ми е се на било в очите. Дано да не стана като бобър с още по-големи бузи. Челото и гневната са много добре след ботокса при Каляшева преди 2 седмици. Засега при нея е най-сполучливо за сравнение с Ванеска и Росица Денчева.

Общи условия

Активация на акаунт