Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 174
  • 756
  •   1
Отговори
# 30

Ле-ле, как тази вдясно да изглежда майка на момата вляво? Grinning
На абсолютно еднаква възраст ми се струват, само дето момичето вдясно е запазило свежестта и грацията си, а тази вляво изглежда доста подута (все едно е препила с алкохол; поне аз така изглеждам, като прекаля).

Ето затова е много важно да не се влияеш от никого друг, относно естетични корекции - хората просто имат супер различни представи и вкусове. Simple Smile

P.S.: Девойката вдясно за мен е по-красивата от двете.

# 31
И двете са красиви

# 32
КРР, моля те дай линк, за да мога да ги погледна във движение. Или име на предаването, защото не мога да разчета. Благодаря:)

# 33
И двете са красиви млади жени, но мацката с дългата коса много повече хваща окото, за мен поне. Някак си е нагласена и секси, а другата е малко по-обикновена и леко по-голяма изглежда с 3-4 години. Така ги виждам аз нещата в моя телевизор Simple Smile

Аз започнах с по-сериозните интервенции  (ботокс) на 40 г, но от 31 годишна възраст не пропускам Дженезис заради розацеята.

# 34
За мен "поддръжка" във възраст преди 30 означава единствено грижа за кожата, добро хранене и движение, но категорично изключва инжекционни процедури. Ясно е, че се налага друго, но за мен това изцяло се дължи на бума на естетичните услуги и клиники, които са си чист бизнес. Лично аз забелязвам намесите върху млади лица и за мен те ги карат да изглжат по-зрели - говоря за филъри в скули, брадички, вдигане на вежди, пълнене на устни и т.н. Никой не знае като почнеш на 25 до 50 какво ще се случи, защото този тип продукти колкото и да се резорбират, не изчезват, а си мигрират.

От дадения пример - момичето в ляво буквално си е променило овала на лицето с пълнене, ако действително са еднояйчни близнаци.

# 35
  • варна
Момичета, предстои ми ботокс в масетерите.Ако някой е слагал може ли да ми даде информация за ефекта.Целта ми е леко прибиране на увиснали бузи. Лицето ми е станало правоъгълно и дори малко да придобие v образна форма ще бъда доволна.На операция няма да се подложа, защото се страхувам много.Имам поставян ботокс в 3 зони и сега пак ще сложа, освен в масетерите.

# 36
От раждане ли се е получило това?
не,от менопаузата.

# 37

Ле-ле, как тази вдясно да изглежда майка на момата вляво? Grinning
На абсолютно еднаква възраст ми се струват, само дето момичето вдясно е запазило свежестта и грацията си, а тази вляво изглежда доста подута (все едно е препила с алкохол; поне аз така изглеждам, като прекаля).

Ето затова е много важно да не се влияеш от никого друг, относно естетични корекции - хората просто имат супер различни представи и вкусове. Simple Smile

P.S.: Девойката вдясно за мен е по-красивата от двете.
Аз също не бих дала положителне коментар за дамата с видимите корекции. Другото момиче някак е запазило естествените си черти и излъчва една нежна грация, а другата(макар и като възприятие - по-секси) е придобила излъчване на фолк певица. Намирам ги на едни и същи години, но не бих предположила, че може да са сестри.
Но не ми изглеждат и на 20 години.

# 38
zvezdelina6407 писах ти на лично по повод поставянето на ботокс в масетрите, но и тук ще споделя, ако някой друг се интересува - много е важно при поставянето на ботокс в долна част на лицето( също както и в горна Simple Smile ) да не се поставя само в една зона, в случая само в масетрите. Защото тогава ефекта ще бъде по скоро негативен - масетрите ще свият лицето и ще натиснат навътре и тогава марионетните ще увиснат още повече. За да има баланс в контура,  трябва да се постави ботокс внимателно в DAO мускула, за да повдигне ъгълчетата на устата, малко в брадичката за баланс, задължително да се прихване платизмата по челюстта в 3 или четири точки и при нужда( в зависимост от формата на лицето) в масетрите. В определена възраст, особено в началото менопауза, ние губим голямо количество колаген - и докато вчера сме били с цикъл и хормони, днес вече освен че те са избягали - ами бягат и други важни неща и това кара лицето ни да е тъжно, контура неравен, хлътва около очите, излизат маларните торбички под очите,  кожата на клепачите и под веждите се свива и смъква...и прочее.
https://www.facebook.com/share/r/15rdApeQfq/
https://www.facebook.com/share/r/1AyufeF2o5/

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 10:04 от Anelia Dimitrova 649961

# 39
Много ме е страх от ботокс в долна част на лицето. Толкова е пипкаво там, че едно грешно боцване и може да стане голям проблем.

Иначе, за предаването - Кой да знае по БТВ, мисля. За двете момичета - аз лично гледам овала на лицето. При тази с поддръжката, овалът/контурът е все още стегнат и лифтиран, при другото момиче вече се забелязва отпускане надолу, плюс леко уморен вид. На мен не ми харесват устните при момичето от ляво и именно те създават усещането за излишни обеми по лицето. Затова устните са много важни и не трябва да се прекалява с тях. Иначе другата част от лицето, за мен лично е много добре - свежа и стегната. Излишни обяви не виждам аз, а по принцип съм много против такива.

# 40
Момичета, а някой правил ли е нещо за премахване на двойна брадичка, с видим  резултат ?

# 41
Аз мисля, че всяка е красива по свой начин и разлика в годините не виждам, кой знае каква, даже овала на тази в дясно и скулите много повече се открояват, не е като питка и много повече ми харесва на мен лично. Ако и тя се беше гримирала, като сестра си и имаше нейната дължина на косата щеше да е ТОП Simple Smile
 А предаването е Колко ми даваш,  по BTV  пише го зад тях Wink

https://www.tiktok.com/@kolkomidavash/video/7429703555377794337

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 12:52 от adrenalinka85

# 42
Аз винаги съдя по вида и качеството на кожата за добра и навременна поддръжка. Овал, лицева структура или дори коса, са въпрос и на ген. Рано или късно няма за качествено почистване и съобразена с нуждите добра козметика. Също и за добавки, диета или спиране на цигари. Но тежката артилерия- филъри,ботокс, мезоконци, лифтинг, дори колагеностимулиращи, бустери, трябва да дочакат времето си.
В общи линии цитирах думи на страхотен пластичен хирург, доцент, син на супер известна професорка в тази област също.  Той ми каза и друго- продукти, техники, методи- всичко се променя много динамично за кратко време и никой не може да има реална представа за бъдещи последствия. С подобни аргументи ме предупреди и за много внимателен подбор на апаратни процедури.

Имам абсолютно доверие на този лекар, препоръча ми кога и с коя част на лицето да започна, каза ми и че областта на горен и долен клепач са си само и единствено за хирургична намеса, нищо друго не решава проблема. Каза ми и че най- пипкавата, трудна и неподдаваща се на естетична корекция част е върхът на носа.. и много още неща.
Не съм се сещала да го питам кога е ок да се започне, но знам че в техните среди се цени естественият, асиметричен, натурален вид на лицето, защото е носител на индивидуалност.

Поддържаното лице на дългокосата дама от снимките има всички данни да се превърне в такова с двойна брадичка  и топчест  вид.
Другата жена дори у сега да започне, при правилен план, външни и вътрешни въздействия и качествена козметика, има всички шансове да се съхрани по-дълго свежа, дори и да се запази по-дълго като 35+, а не като 25+.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 13:11 от ellis

# 43
  • София
Много различни са ни вижданията за "незабележими" корекции. От далеч личат на мацката корекциите, но това не значи, че не е красива. За това спомага не толкова лицето, колкото косата. Не знам само от каква процедура се получава този "телешки тъжен поглег", където междувеждието ти е толкова високо и дава вид, че всеки момент ще се разревеш. Доста често го виждам по "пипнатите" лица.

# 44
По темата - правила съм ботокс, мезо, скинбустери, премахване на капиляри с лазер, Ембоди на корем, но не мога да определя някое от тези като болезнено, а по-скоро неприятно усещане. За мезо и скин бустери си беше  естествено с обезболяване.

Чета отдавна темите, но до момента не съм се включвала, а исках да напиша отзив за Ембоди за корем, тъй като когато проучвах процедурата не срещнах почти никакви отзиви на български и се наложи да чета какво правят в американски, азиатски и австралийски клиники, отзиви в Reddit и блогове. За мен това беше единствена опция, различна от операция, тъй като имам диастаза от 4,5 см след бременност и раждане, не повлияваща се дори минимално от  упражнения, подходящи при нея. Като структура на тялото съм слаба, почти веднага след раждането си бях килограмите от преди бремеността, но имах корем и подуване в долната му част. Четох доста и срещнах, че Embody и Emsculpt (на практика една и съща машина с различни накрайници) са единствената апаратна процедура FDA approved за диастаза, извън България се използва като рехабилитация след коремни операции, от спортисти и т.н.Тук клиниките и студиата въобще не споменават този аспект, а все залагат на слогана за 20 000 коремни преси.   Направих 10 процедури. Като резултат видим имаше след втората още, отделно и усещах мускулите си, мираж за мен в последната година и половина. Според протокола най-осезаем е резултатът 4 седмици след приключване, това тепърва предстои. Мисля да направя още  5 процедури пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт