Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 47 210
  • 756
  •   2
Отговори
# 15
Благодаря за темата Simple Smile
Аз съм с висок праг на болка, но CO2 и преди 2 дни Agnes около очен контур са най-болезнените процедури които съм правила. Нито от ботокс нито филър ме е боляло толкова и май се спирам до тук с апаратните и за в бъдеще ще е само ботокс и малко филър в устните. Да не говоря за периода на възстановяване и чакаш някакъв ефект. Явно не са моето Wink

# 16
ellis  Как ви се отразяват вливанията с Глутатион?В дерма акт ли ги правите!
Чудесно ми се отразяват вливанията на Глутатион- коса, кожа, детокс, имунитет… Не правя за първи път, вече три години, обикновено зима- пролет по пет- седем процедури. Много добър ефект и като превенция и борба с някои възрастови 😉особености- не натрупвам мазнини в областта на корем и ханш-явно влияе добре на обмяната.
Правя сега в Дерма акт, но и на други места се предлага.

И аз мисля, че апаратните процедури не са “моето”. Не заради болката, а повече заради колебливия и противоречив резултат.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 12:56 от ellis

# 17
Най-болезнено досега е било филър в устни и след това мезотерапия на лице , и двете без обезболяващ крем.А иначе съм с висок праг на болка и  ботокс и колагеностимулиращи филъри даже не ги усещам.

# 18
Висок праг на болка- устните са ми адско преживяване.Останалото ми е песен.

# 19
  • София
ДХЗ, твоите устни съм ги запомнила, много са красиви.
При кого ги правиш?

# 20
Д-р Чилингирова в Дерма акт.
Обаче спрямо моите устни тя  придоби някаква спец техника, защото са тегави, и последният път ме боля много по-малко.😀

# 21
И при мен до момента устни са най-болезненото нещо, текат ми сълзи.. Събирам смелост за Морфеус и Фотона за зоната около очите..

# 22
  • София
Благодаря за темата, Алена Simple Smile
Най-болезнено - устни при Георгиевски - БЕЗ обезболяване по негов маниер. Иначе имам висок праг на болка и нямам проблем да ми се боде лицето за филър, ботокс и бустер и без лидокаин.
Леле как устни без упойка, аз не бих издържала😄
Иначе по темата - и на мен устните са ми най-болезнената процедура до момента.

# 23
  • при Arctic Monkeys
Мeзoтерапия на плуриал беше такава инквизиция, че просто помолих лекарката да спре и се върнах на другия ден да ме довърши. Поне да имаше някаква полза.
Днес ходих на со2 на тяло-бенки, капиляри, петна. Мнооого ме боля, ама трай бабо Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 16:06 от karmacoma

# 24
Когата ми бодат над горна устна ми е най-непоносимо от всички инжекционни по лицето.
Лазерна епилация интим има полета,където се налага да стисна зъби.
Лазер на лице-средно дълбок пилинг-пари,но се търпи.
Най-голямата инквизиция беше  3 процедури с лазер Фотона за възстановяване на лигавицата на влагалището, защото беше много изтъняла и кървеше понякога-е това колко е гадно и болезнено,жив ужас.

# 25
Мале, аз ттрябва да си правя такива процедури за стягане на влагалището.Има ли ефект?

# 26
Мале, аз ттрябва да си правя такива процедури за стягане на влагалището.Има ли ефект?
за стягане не мога да кажа дали има ефект,защото нямам такъв проблем, докторът каза,че лигавицата се е уплътнила,а и 1,5 г. от тогава не съм имала повече прокървяване,значи полза има.

# 27
От раждане ли се е получило това?

Момичета, няма как да не споделя в тази тема.
За онези от нас, които все още се съмняват в силата на еститичните процедури и какво ще стане, ако започнат от рано поддръжка. Simple Smile

Това са близначки (даже май казаха еднояйчни) на 37 години. Тази отдясно със сигурност не е правила нищо никога, другата отляво личи, че е започнала поне преди 5 години. В началото аз ги помислих за майка и дъщеря, в полза на момичето от ляво.
И двете момичета са красиви, не ме разбирайте погрешно, но просто момичето отляво изглежда в 20тте си, момичето отдясно изглежда точно около 40 и малко отгоре (и е прекрасна).
Но фактите са факти Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 15:55 от KPP

# 28
Аз не съм
правила нищо преди да стана на 36.Тогава сложих линеарни конци и серия мезотерапия.На 42 сложих ботокс и последващо другите неща.Та е до ген също.

# 29
Така е, но в случая не е до ген, а наистина до поддръжка (и то правилна и с мярка)
И това, че е започнато рано, в никакъв случай не е минус, а напротив - доста сериозен плюс

Общи условия

Активация на акаунт