Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 673
  • 756
  •   2
Отговори
# 540
А в Дерма акт работят ли още ли с Радиес или вече не?

# 541
Какъв е моделът на хай фу-то ?

# 542
  • София
Каква цена е тази Фотона 4D? Не видях цена на сайта на д-р Каляшева.
Има цена- 700 лв е. 3Д е 500. Говорим за лице само. Не разбирам разликата между 3 и 4. И ще питам. Прерових всички други възможности, цените са идентични. Сигурно има и аналогични апарати, но се умориха обърках да чета, така че ще пробвам с този.
Не знам за каква цел ще я правите Фотоната, но аз имам 3 процедури периорбитална зона и ефект нула.
Какво е периорбитална зона, на колко години сте и какво сте целяли? Дават доста добри резултати за повдигане и лифтиране. Аз искам да повдигна назолабиалните и малк ода стимулирам колагена преди да прмеина към крайното за мен-филъри.

# 543
Каква цена е тази Фотона 4D? Не видях цена на сайта на д-р Каляшева.
Има цена- 700 лв е. 3Д е 500. Говорим за лице само. Не разбирам разликата между 3 и 4. И ще питам. Прерових всички други възможности, цените са идентични. Сигурно има и аналогични апарати, но се умориха обърках да чета, така че ще пробвам с този.
Не знам за каква цел ще я правите Фотоната, но аз имам 3 процедури периорбитална зона и ефект нула.
Какво е периорбитална зона, на колко години сте и какво сте целяли? Дават доста добри резултати за повдигане и лифтиране. Аз искам да повдигна назолабиалните и малк ода стимулирам колагена преди да прмеина към крайното за мен-филъри.
Зоната около очите - горен клепач, пачи крак, под очите. Нямам бръчки, но имам отпускане на горен клепач. Правих Фотона точно с цел лифтиране и защото все още ми е рано за блефаро. Аз ефект не виждам. Според лекаря има такъв, но то и какво друго да каже Simple Smile Не отричам, че вероятно е възможно да има някакво уплътняване и стимулиране на локално производство на колаген - то и това е функцията на тези микротравми, обаче нищо видимо и което да си струва финансите. На 43 съм.

# 544
Здравейте, дами! Имам новини относно прословутото ми разграждане. След неуспешно явно поставяне на хиалуронидаза в една всеизвестна клиника в България, направих същата процедура в Истанбул и какво да се случи - още по време на процедурата и масажиране на устните, хиалуронът по чудо започна да се разгражда... Освежих си лицето с 2 мл в скулите и един в брадичката.
Та,целта ми е да споделя на всички, които се подлагат на тази манипулация, прецизно да избират къде и при кого, защото понякога колкото и агресивен маркетинг да прилагат някои клиники - методите им са неуспешни за част от пациентите. Simple Smile

# 545
За коя клиника става въпрос?

# 546
Модела е само Хайфу. Според мен само той работи. Имам още 2 смесени с ЕМС и радиочестота и не работят добре.

# 547
Може ли линк към мястото, от което поръчвате

# 548
За коя клиника става въпрос?

Става въпрос за клиниката на д-р Денкова. Не отричам, че там работят добри специалисти и много клиенти са доволни, но моето преживяване там ми донесе повече дискомфорт, отколкото очаквах, а резултатът не оправда по абсолютно никакъв начин болката и притесненията.

# 549
Модела е само Хайфу. Според мен само той работи. Имам още 2 смесени с ЕМС и радиочестота и не работят добре.

Откъде си го поръчала? Може ли повече информация? Има ли болка/парене?

# 550
Това го има. и аз- нищо не върши.След кратко време слря и да работи.От Али експрес беше.

rusevavv, то в Истанбул са вкарали втора доза и нормално да се види по-бърз ефект.
Сестра ми днес ми гостува, при нея се наложи два пъти слагане и е момента няма помен от устата също.Така че да не прибързваме с изводите.
Хиалуронидазата трябва да се ползва внимателно , защото руши и нашите тъкани, като разтваря ХК в тях, естествената ни.Така че
лекарите подхождат с едно на ум.Аз предпочитам така, отколкото да ме убедят, че
ще ми сложат к след 5мин няма да имам филър вече.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 07:50 от ДХ3

# 551
Смея да твърдя, че първият „опит“ за разграждане беше повече от безсмислен – не заради дозата, а заради специалиста, който я постави. Изобщо не взимам предвид, че дори не прецени за необходим обезболяващ крем. Започна да си боцка на поразия,когато видя обаче как вече сълзите започват да се стичат от болка, чак тогава се „сети“, че иглата била твърде дебела и я смени.😁

Чисто научно, ако ензимът беше поставен правилно, щеше да подейства за 24-48 часа. В моя случай това не се случи – най-вероятно е бил инжектиран твърде повърхностно и изобщо не е достигнал до хиалурона. В крайна сметка резултатът беше петорен размер устни, отток в продължение на 4 дни. Е, радвам се че поне нямах синини.🤭 Освен това лекарят не направи никакъв масаж, което допълнително, според мен ми намали шансовете на 80%.

Уважавам лекарите и тяхната професия, която изисква години обучение и много практика – не се смятам за експерт по анатомия или медицина, нито имам претенции да разбирам повече от тях. Въпреки това, понякога изглежда, че някои са проспали част от лекциите или подходът им е абсолютно умишлен – дали за тяхно удобство и улеснение, дали за увеличаване на броя манипулации..

По какъвто и начин да описвам цялата процедура, само ако Ви покажа няколко снимки, ще видите за какъв ад става въпрос. Не искам да си споделям тук, тъй като са меко казано неприятни за гледане.

Споделям всичко това не за да компрометирам или обидя някого – дори първоначално не възнамерявах да споменавам клиниката в България. Единствената причина да споделя това е защото ако дори един човек си спести подобно преживяване или се успокои , четейки това, значи съм била полезна.

# 552
На мен също ми я слагаха без обезболяване, сълзи ми текст винаги, като ми правят устни, това е някаква рефлексна реакция, бяха ми обяснявали защо, но не помня.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 21:53 от ДХ3

# 553
ДХЗ, моето лично мнение е, че твоите устни са си чудесни в изходна позиция и не знам защо изобщо се мъчиш, че слагане, че разграждане и най- ужасната за мен болка😅🤫
Аз кат жабата дет видяла коня, преди години опитах веднъж, малиии много зле! Мустак, козирка , думи нямам. Разбира се разградих и повече през ум не ми е минало. Нямам никаква нужда. Може би след години ако получа бръчици по самите устни ще освежавам с много мънички дози. Ма дано не, че като се сетя ми текват сълзи 😅🤫🤫

# 554
Аз май съм единственият човек, който не е ревал от устни. Преди години слагах при Етугов някакъв много мек филър под очите, остатъка ми го сложи в устните. Обаче  - упойка и то инжекционна на някакъв нерв, при която ми изтръпна цялото лице. Никаква чувствителност никъде  Blush След 30 минути ме пусна, нямаше проблем нито с очите, нито с устните. Спомням си, че той предложи това обезболяване, а аз само това и чаках.

Общи условия

Активация на акаунт