Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 642
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • при Arctic Monkeys
Да, и спомага за оформяне на челюстта. Предстои ми в петък и на мен, малко се притеснявам да не ми се изостри лицето, но си имам птоза вече, и то от едната страна по-изразена, което ме влудява. Като рових в риълселф , има проценти положителни отзиви за процедурите - ботокс на първо място.

Кажете как е минало после, за минути ли приключи, как се чувствате? Ще ми е интересно. При кой дерматолог ще сте?
Да, ще кажа.
Дерматоложката ми е в гр. Шумен, не е известна.
Аз имам и стари поставяния в брадичка и челюст, но явно не ми е достатъчно.
Сега ще демонизират ботокса като някаква чудовищна процедура..

# 151
Сутринта слушах,  ботоксът е поставен в ,, студио от сертифициран специалист,,. Стигаме пак до основното  -  лекар и клиника.
Единственото, което трябва да се направи от здравните власти е, да внесат антидота. Паднах като чух, че няма такъв в държавата,  а народът масово се ботоксира. Явно пак ще разчитаме на  Господ...

# 152
Студио от сертифициран специалист лекар ли означава?

# 153
Аз честно много се колебая в момента. Имам записан час за ботокс февруари месец. Направо съм на тръни и мисля да го откажа, поне засега, докато не се набавят дози антидот в БГ. В Румъния има, в Полша има, у нас както винаги... нямам думи.

За мен "студио от сертифициран специалист" не е клиника, а наистина по-скоро козметичен център.

# 154
  • София
Здравейте, следя темата от година. На 45г съм и до сега не съм првила никакви инжекционни процедури, но определено имам нужда от филър в областта под очити и в брадичката. Като марка съм се спряла на Juvederm. Няма да споменам, колко ме е страх от резултата, но това е друга тема. Тъй като в Дерма Акт имат промоции, реших да се насоча към тях. Интересува ме, накоя от вас слагала ли е филъри при д-р Битолска. Преди 2 месеца бях на консултация при нея и беше много мила, обясни ми подробно какъв ефект да очаквам, вдъхна ми доверие, но пустия му страх. Ще съм ви много благодарна, ако споделите мнение за д-р Битолска.

# 155
Студио при сертифициран специалист, си е точно при козметичка. Преди години ходех на мигли в един квартален салон в Надежда. Мигларката бодеше ботокси, бустери, устни правеше. И постоянно имаше клиенти. Наскоро видях, че салонът, в който ходех за маникюр, са качили сторита пак за ботокс и бустери. Масово козметички слагат. Честно казано, не е много трудно да си набавиш материали, щом аз съм си поръчвала бустер онлайн. Има сайтове, които продават продукти на производител. Май и ботокс се продава в тях. Та, толкова по темата. Който ходи при козметици и зъболекари за ботокс, ще има такива последствия.

За антидотът и аз се учудих, че няма в България. Обаче имам спомен, че с д-р Трендафилова сме коментирали, че в Дерма акт поддържат такъв, но разбира се - за техни пациенти. Защото и мен н началото ме беше страх и я бях питала ако стане нещо, какво се прави и тя ме успокои, че имат в клиниката антидот и ако трябва, ще ми бият. Така че, според мен всяка клиника, която държи ниво, си е набавила необходимото, никой няма да си рискува името. Даже си мисля, че в Пирогов вероятно са го взели от някоя клиника, щом толкова бързо все пак са успели да набавят. Ако е от друга държава, ще се бави с дни.

# 156
По BTV невроложката спомена интересни подробности: Студио в Перник, специалистката там дала инфо за единиците ботокс, които е сложила. Понеже се е получила лека паника, като се е разбрало че няма противоотрова, пернишката специалистка е предложила да внесе антидот от Русия- явно и ботоксът е от там или специалистката, а може и двете. Все пак са намерили във ВМА няколко флакона антидот.
Това е от интервюто сутринта с доцент Петрова от Пирогов.

# 157
ВМА пак са спасили положението!
Хубаво е, че младата жена се е оправила и всичко лошо е зад гърба й.
Според мен законът трябва да е по-строг и ако наистина нямаш даденото медицинско образование да подлежиш на строги санкции и минимум да затворят студиото, в което е извършена неправомерно процедурата.
Рискува се животът на хората ей така с лека ръка от пустата суета!

# 158
Май имало още една жена при същия инжектор. Може би се касае за нелегален / менте ботокс и можело да има и още пострадали...

# 159
Здравейте дами! Аз съм момиче на 22 и искам да си поставя филър в устните за първи път. Живея във Варна и си търся добър лекар който да работи с качествени продукти и да си разбира от работата. За сега съм се спряла на д-р Светлана Узунова от студио за красота Аура, видях че е завършила образованието си в Русия което ми дава надежда, някой има ли впечатления по нейната работа, тъй като аз не намирам някакви снимки или отзиви за нея. Ако някой има опит бих се радвала ако сподели, дали сте имали странични ефекти или миграция след това? Благодаря предварително!

# 160
Само - студио за красота и Русия би трябвало да те откаже от тази опция. Не слушаш ли новини?

Такива процедури се правят в клиники, не студия за красота и от лекари - дерматолози.
Много се надявам сега с този случай всичкото зъболекари и козметички да ги баннат. По този начин ще спрем да гледаме и обезобразени лица и хората ще разберат какво наистина са естетичните процедури и ще спрат да ги свързват с обезобразени усти, тип наденица.

# 161
Някой да знае в кой център са пострадалите жени , след поставяне на ботокс?

# 162
  • при Arctic Monkeys
Аз сложих днес 0.5 теосиал 4 разпределен в брадичка и ъгли на челюст. Ами, не ми повлиява особено птозата, ще изчакам да видя окончателния резултат и ще сложа още малко. Имам и отпреди филър в тези зони и ме е страх да слагам повече, да не стане грозно 🙁

# 163
Ботокс неизвестна марка  в козметично студио в Перник това дава отговор на въпросите.

# 164
Аз сложих днес 0.5 теосиал 4 разпределен в брадичка и ъгли на челюст. Ами, не ми повлиява особено птозата, ще изчакам да видя окончателния резултат и ще сложа още малко. Имам и отпреди филър в тези зони и ме е страх да слагам повече, да не стане грозно 🙁
0,5 не е ли много малко за тези 3 зони?!,И аз имам отпускане на долната част и се чудя на кое да заложа филър или Радиес.Като филър в брадичка вече си имам ,0,5 мл сложих пред 3мес.,но пък и ме е страх малко да не стане изпъкнала челюстта от филъра 🫤

Общи условия

Активация на акаунт