Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 633
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Назад някой питаше за д-р Битолска. Аз много я харесвам, има страхотно отношение и ми вдъхва спокойствие всеки път. От по-сериозните неща съм правила устни при нея, за сега 0,5 мл. и се получиха супер. Тук чета, че на някои им било най-болезнената процедура или, че не ги обезболявали. Д-р Битолска винаги лично ми поставя упойка и изчаква достатъчно. За устните 100 пъти ме пита как  съм. След процедурата имах някакви притеснения, писах на месинджър на Дерма акт и тя ми се обади лично. Изобщо супер човечна и готина, сигурно защото е още млада.  
 Аз също се бях решила за ботокс, но ме е ужасно страх, а съм на 36 и не знам за къде да чакам.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:58 от Bubolita88

# 166
Нямам идея защо не съм получила нотификация, че има нова тема... Сега я изчетох.
Алена, благодаря за пореден път.
Тъкмо записах час за др. Георгиевски за ботокс (за първи път) и, признавам си, страх ме е.

# 167
  • при Arctic Monkeys
Аз сложих днес 0.5 теосиал 4 разпределен в брадичка и ъгли на челюст. Ами, не ми повлиява особено птозата, ще изчакам да видя окончателния резултат и ще сложа още малко. Имам и отпреди филър в тези зони и ме е страх да слагам повече, да не стане грозно 🙁
0,5 не е ли много малко за тези 3 зони?!,И аз имам отпускане на долната част и се чудя на кое да заложа филър или Радиес.Като филър в брадичка вече си имам ,0,5 мл сложих пред 3мес.,но пък и ме е страх малко да не стане изпъкнала челюстта от филъра 🫤
Аз имам стари натрупани филъри в тези зони , а теосиал 4 е твърд продукт. След поставяне в течение на 2 седмици се раздува и се вижда финалния резултат. Ще преценя дали да добавя. Много зависи дали се поставя на пълно лице, или за първи път.

# 168
Аз сложих днес 0.5 теосиал 4 разпределен в брадичка и ъгли на челюст. Ами, не ми повлиява особено птозата, ще изчакам да видя окончателния резултат и ще сложа още малко. Имам и отпреди филър в тези зони и ме е страх да слагам повече, да не стане грозно 🙁
Ти пък къде я измисли тази птоза.
Аз съм ти виждала лицето отпреди половин година и е перфектно.
Може ли снимка с това, което се е получило?

# 169
Момичета, току що казаха за втори случай  с усложнение след поставяне на ботокс😳 Сега видях,че е била клиентка на същото студио ..

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:21 от Shine76

# 170
Само - студио за красота и Русия би трябвало да те откаже от тази опция. Не слушаш ли новини?

Такива процедури се правят в клиники, не студия за красота и от лекари - дерматолози.
Много се надявам сега с този случай всичкото зъболекари и козметички да ги баннат. По този начин ще спрем да гледаме и обезобразени лица и хората ще разберат какво наистина са естетичните процедури и ще спрат да ги свързват с обезобразени усти, тип наденица.

Всъщност се бях спряла на нея именно защото е доктор но и мен ме съмнява точно това, че работи в студио. Иначе не знам  при кой друг мога да отида във Варна- то и няма много добри опции де.. Ако някой може да ми препоръча някой добър, искренно ще съм благодарна.

# 171
Такива процедури се правят в клиника, не в козметично студио. Ако се получи реакция и трябва да се действа на момента, в салона за красота нямат възможност да реагират. Също и трябва определена стерилност.

От асоциацията излязоха със становище. Всички дерматолози са го качили на стори в инстаграм.

Няма от кякво да ви е страх от поставянето на ботокс, когато е извършено от дерматолог и в реномирана клиника. За мен това е най-безобидната процедура. От филърите могат много повече "бели" да станат.

# 172
Моите уважения, но колко неграмотен и безотговорен трябва да си, за да идеш в някакъв салон и козметик или който и да е различен от лекар дерматолог, да ти вкара неизвестно от къде внесен продукт?! Без да питаш, четеш, провериш, има ли опит и ценз този човек с какви продукти работи, колко доволни или не клиенти има?
Ей така все е едно косата ще си подстрижеш лекичко, в кое да е салонче.
Това не е шега работа, съжалявам за тези случаи, дано накарат хората да се замислят как рискуват здравето, недай Боже и живота си..
Второ реномираните клиники да си набавят антидоти за спешни случаи.
Миме, не се бои в най- добрите ръце си! Докторът ще те напраЙ кукла!
Кажи му че от бг мама идеш, да знае🤫😅❤

# 173
Бюти индустрията е бизнес и естетичните интервенции дотолкова се нормализираха и приеха за почти задължителни, че много голяма част от хората го възприемат като да си направиш ноктите - какво толкова. Не надценявайте масовката - тя се информира от инстаграм профили.

Иначе колкото са си виновни нечетящите, два пъти по-виновна е държавата - нула регулация, нула спазване на изисквания. Аз съм в няколко групи за естетични интервенции - колко окепазени и недоволни хора има, но си траят.

# 174
0,5 не е ли много малко за тези 3 зони?!,И аз имам отпускане на долната част и се чудя на кое да заложа филър или Радиес.Като филър в брадичка вече си имам ,0,5 мл сложих пред 3мес.,но пък и ме е страх малко да не стане изпъкнала челюстта от филъра 🫤
Аз имам стари натрупани филъри в тези зони , а теосиал 4 е твърд продукт. След поставяне в течение на 2 седмици се раздува и се вижда финалния резултат. Ще преценя дали да добавя. Много зависи дали се поставя на пълно лице, или за първи път.
Така е, потвърждавам лично- сложих за първи път на 07.01. Теосиал RHA 3, 0,5 на страна, в скули и средна част на лицето. Малко количество, за лифт на долна част и марионетни, не за обем. Разгърна се точно за две седмици. Видимо за мен, невидимо за останалите. Кожата се уплътни, видът на лицето стана по- свеж, свалих още години😉 от моите 50. Нямам видим обем в скули и бузи, но аз си виждам лицето сякаш по- сочно. Това е ефектът от RHA 3. Имам час в понеделник за консултация след филъра. Ще преценим дали трябва още 0,5  общо,  разпределен в двете. Аз лично засега се колебая.

# 175
Момичета, освен процедурите, които си правите в клиниките, правите ли и масажи на лицата си? Препоръчайте ми видеа с които бих могла да започна…

# 176
ellis, при кой лекар сложихте филъра в скули?
Аз и за едно леко подстригване на косата се накривявам, ако не е както искам точно. Нищо, че ми расте много бързо. И на това не гледам като хайде нищо не е станало. Камо ли да отида кой да е да ми пипа лицето.

# 177
И на мен не ми се трамбова НА София, ти златни излизат моите процедури- 600 ботокс, 120-40 гориво, 100 лв обяд, ко св врътна до мола и отиде коня в ряката. Но смятам че съм намерила моите лекари и клинка и компромис  с това не може.
По скоро не бих слагала, отколкото на непроявено
То и в Дермата пак ме е страх много! Заради АИ, което имам, всеки път съм на нокти:(.

Йога за лице тази

[https://youtu.be/nXd1KlP_4Qw/url]
Има 4,клипчета редувам и комбинирам по кратките.

И тази:

[url] https://youtu.be/QeCv8liWRSc

Лицето има мускулатура, както останалото тяло, колкото по- работещи са и “тренирани” дават по- стабилна опора на кожата, за мен йога, масаж на лице са задължителни в грижата за кожата ми.
За масаж може ръчен, може с гуа ша.

# 178
ellis, при кой лекар сложихте филъра в скули?
Аз и за едно леко подстригване на косата се накривявам, ако не е както искам точно. Нищо, че ми расте много бързо. И на това не гледам като хайде нищо не е станало. Камо ли да отида кой да е да ми пипа лицето.
Правих процедурата при д-р Румяна Кожухарова в Хил клиник на Московска в София. За себе си съм доволна, но всеки сам трябва да прецени какво и от кого да очаква. Затова не препоръчвам и избягвам да рекламирам.

# 179
  • София
Ох аз от вчера чета за лазерната липолиза. Май се реших да направя нея, а не липолитик. Защото, то ако ме видите, ще ви стане смешно, не съм дебела, но след 3 деца имам кожа и диастаза. А прочетох,. Че с лазера диастазата се поприбирала, а се третирали и самите мускули, кожата се свивала и облагородявала… та май ще взема 4 процедури в една клиника.

Общи условия

Активация на акаунт