Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 626
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Лично за мен ботокса не е само превенция и изглаждане на бръчки, а  ми помага много - моите очи са силно чувствителни към слънцето и непрестанно ги присвивам, че и понякога и глава ме боли. С отпускането на мускулите с помощта на ботокс, не чувствам това напрежение, просто лицето си ми е спокойно, без главоболие+ изгладени бръчки и я няма онази тъжна и уморена физиономия. След няколко месеца ставам на 50.

Само гневна бръчка ли правите? На каква възраст започнахте с ботокса?

# 391
В противовес на мненията, че ботоксът не изглажда бръчки, а само осигурява превенция - при мен фините бръчки се изглаждат и още как. Слагам на пачи крак. След 4-5 месеца отново започват да се виждат при спокойна мимика, дотогава ги няма никакви.

И при мен е така, ходя на всеки шест-седем месеца при Каляшева за ботокс. Преди вдигаше чупките на веждите ми повечко, но напоследък намерихме баланса и вече не изглеждам толкова "учудена" 🙂

# 392
Ботоксът изглажда ( донякъде, зависи)фини линии,но дълбоки врязани бръчки няма как.

# 393
  • София
Доста сте изписали пак по темата с ботоска. Пускам и аз една снимка след ботокс (преди 2 мес.) 3 зони чело. на 38 започвам ботокс заради мега вкопани 2 гневни бръчки. Демек закъсняла съм. Изглаждат ми се страхотно, опъва ми се цялото чело, но ми падат зверски клепачите. Държи ми година. Не знаех и не четях по онова време, че не бива да се чака пак да се появят, така че в общо линии преди нов ботокс си поизчаквах, после бях бременна и така.. тъй като гневната ми се появява много по-често от другите, започнах да редувам, ведъж само на нея, веднъж 3 зони. Това сега е последния резултат от 3 зони от декември. аз мисля,че за дълбоки вкопани стари бръчки, е екстра. Така че все пак има резултати. Сега съм на 42.         

И отново ще си задам въпроса, че се разми покрай темата с пострадалите  жени. Ще направя и консултация, естествено, но понеже много ги говорим тук и аз доста четох, но пак от по-опитните- дали тези назолабиални ще дръпнат с филър? А има ли шанс и малко да ми се повдигнат ъгълчетата покрай назото или там се слага задължително в устните нещо? Записала съм си, че по-меки филъри са теосиал. 

# 394
С някой биостимулиращ може да се дръпнат леко, но си трябва филър и в тях, така мисля.За устните не, не трябва.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 14:06 от ДХ3

# 395
Доста сте изписали пак по темата с ботоска. Пускам и аз една снимка след ботокс (преди 2 мес.) 3 зони чело. на 38 започвам ботокс заради мега вкопани 2 гневни бръчки. Демек закъсняла съм. Изглаждат ми се страхотно, опъва ми се цялото чело, но ми падат зверски клепачите. Държи ми година. Не знаех и не четях по онова време, че не бива да се чака пак да се появят, така че в общо линии преди нов ботокс си поизчаквах, после бях бременна и така.. тъй като гневната ми се появява много по-често от другите, започнах да редувам, ведъж само на нея, веднъж 3 зони. Това сега е последния резултат от 3 зони от декември. аз мисля,че за дълбоки вкопани стари бръчки, е екстра. Така че все пак има резултати. Сега съм на 42.         

И отново ще си задам въпроса, че се разми покрай темата с пострадалите  жени. Ще направя и консултация, естествено, но понеже много ги говорим тук и аз доста четох, но пак от по-опитните- дали тези назолабиални ще дръпнат с филър? А има ли шанс и малко да ми се повдигнат ъгълчетата покрай назото или там се слага задължително в устните нещо? Записала съм си, че по-меки филъри са теосиал. 
Страхотен резултат при вас! Обнадеждена съм, значи и че и при мен ще има заглаждане. На вашите години съм и аз.
За назото (понеже имам същите) аз мисля да пробвам с биостимулиращ колагенов бустер, като се чудя за RRS Long Lasting или Restylane. Надявам се да дръпнат леко и да се позаличат..

# 396
  • София
Благодаря, правих на RRS 2 пъти...никакъв ефект Sad затова май вече съм към филърите насочена определно...

# 397
  • София
За баркод бръчки мезотерапия би ли помогнала?

# 398
  • в 1001-та нощ
Kanari, могат и малко да се отворят, с малко ботокс 👌 Попитай лекаря, ако сам не ти предложи 👌

# 399
За баркод бръчки мезотерапия би ли помогнала?
Не! Само ботокс или филър.
Мезотерапиите, които се предлагат за масова употреба са много разредени на проценти полезни вещества за да могат да се понасят и от най нетолерантната кожа.

# 400
Здравейте, момичета. Има ли някой, който си е правил фракционен co2 лазер в Пловдив и може да ми даде мнение от първо лице за клиника/д-р? Виждам, че има добри отзиви за д-р Неделчева, но е в Стара Загора и доколкото разбрах записването на часове върви 2 месеца напред. Благодаря предварително.

# 401
Леле, как за лазер часове 2 месеца напред?
 В София от днес за днес се записва час…ужас

# 402
  • София
Много, много да похваля д-р Трендафилова, уникално се е справила, предвид моята проблемна изходна позиция - почти липса на долна устна и асиметрия. Направо ми е изградила нова долна устна. Първите два дни след ретуша бях готова да разграждам, толкова беше голяма и безформена. Сега спадна и се оформя прекрасно. Слагам преди и след.

В единия ъгъл на долната устна имам хемангиомче, което лекарката каза, че може да се махне май с лазер, но поради евентуалното автоимунно не сме пипали засега. Там не е бола и, където свършва филъра, се получава вдлъбнатина. Дали сега, при вече поставен филър, може да се премахне хемангиома и да се добави след това филър, за да се изравни вдлъбнатото, някой може ли да каже?
Ще отида за мезотерапия на баркод бръчки /това предложи тя, вероятно заради автоимунното/ и ще го обсъдя и с нея.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 14:58 от O. Basilicum

# 403
Моля за отзив на Morpheus8. Знам ,че е обсъждана процедура, но искам да обясня моя проблем ако може да ми кажете дали ще имам полза от него. Имам белези от акне, не много дълбоки, но все пак кожата ми не е гладка. Не ми е позволено да правя СО2 лазер, заради друг проблем с кожата, затова лекаря ми предложи този Морфеус. Цената му обаче за 3 процедури е 2700лв. И ако няма да видя ефект... Моля да ми дадете съвет.

# 404
Аз от Морфеус не видях ефект върху качеството на кожата, дори мисля ми се отрази отрицателно. Но белези нямам и не мога да дам мнение конкретно за тях.

Общи условия

Активация на акаунт