Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 634
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Е опъната за снимка срещу слънцето е едно, когато говоря гримаснича много и бръчките си се виждат много. И дъщеря ми ги има е малко над 20 те. И тя гримасничи много и вдига 1 та вежда.
Самокритична съм в норма, аз си се харесвам, нищо не искам да си променям, само да бавя времето, за което ботокса е една 10 от общите усилия:)

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 16:01 от JACKLIN*

# 361
Анелия, ДХЗ, Jacklin, много красиви момичета сте и трите Yellow Heart
И преди и след все сте си свежарки!
Споделям моето положение Преди, като се надявам да има какво да споделя и след, макар че наистина при мен от мимиката са супер дълбоки вече, над едната вежда. Особено се виждат, като съм с грим..
Скрит текст:

# 362
Здравейте, бихте ли препоръчали дерматолог за филър в брадичка и околоочна зона. Благодаря много. За гр. София става въпрос Simple Smile

Правили ли сте преди филър в околоочна зона? Много е деликатно, а на мен ми се струва и рисково. Дерматоложката ми би ми отказала, със сигурност 😊

# 363
Ако вдигна така има аз ще имам. Според мен ще имаш ефект много добър.
Ако си при добър спецалист всичко ще е ок.
Мен от филъри ме е страх. От ботокс вече не, след като за пръв път не ми спадаха веждите.
Страх ме е заради АИ заболяване което отключих, макар лекаря ми да не мисли че ботокс би бил тригър в моят случай.

# 364
Лично за мен ботокса не е само превенция и изглаждане на бръчки, а  ми помага много - моите очи са силно чувствителни към слънцето и непрестанно ги присвивам, че и понякога и глава ме боли. С отпускането на мускулите с помощта на ботокс, не чувствам това напрежение, просто лицето си ми е спокойно, без главоболие+ изгладени бръчки и я няма онази тъжна и уморена физиономия. След няколко месеца ставам на 50.

# 365
Тук съм преди 7-8 години. Само челото бетонирах и правех устни. Нищо друго.

Това е от онзи ден снимка. Ботокс на чело, гневна, пачи крак, Бъни лайн, нос, марионетни, лип лифт. масетери, платизма, врат. Много конци, бустери, колагеностимулиращи. Всичко се отблагодари. Не съжалявам за времето и средствата (45г.)

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 16:41 от Bug_Developer

# 366
Жестока си! 😍Ако не знаех ще помисля, че снимките са в обратен ред.❣️
След 40 години грижата за лицето буквално трябва да бъде  по-интензивна. Трябва да се прави нещо на всеки две седмици. Ето например една дама, която следвам казва, че това й струва 10 000 на година. https://www.instagram.com/reel/DCcCjgEPvS_/?igsh=dmdyNmJjZXJ2ZDBp

Ботоксът ми помага за отпускане.  Ако можех ще го сложа по цялото си тяло. Когато не спя си присвивам очите без да искам и напрягам лицето,  това вече го няма.

# 367
А да (подсетих се от клипа в горния пост)
за да съм съвсем честна, имам и филъри под очите, темпорална, устни, брадичка и джолайн.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 18:05 от Bug_Developer

# 368
Всички изглеждате прекрасно ❤
Bug, всичко е в твоя полза , страхотна си !

# 369
Аз ще публикувам за кратко снимки преди и след ботокс в горната част на лицето( че имам такива и от долна - потресаваща разлика!). За мен ботокса е без аналог към момента, за резултатите които се постигат с него.
Такива са резултатите при мен в горната част на лицето, като е поставен в гневна, под опашките на веждите, за да не се вдигат прекалено нагоре и горе в челото до косата.

Анелия, красива жена си, само тези муцки, ако беше сменила с усмивка, щеше да е чудесно.

Дхз и Жаклин прекрасни както винаги, истинска красота Heart Eyes

Бъг, за пръв те виждам, наистина много добре са се получили нещата при теб! Устните много ми харесват!

# 370
Bug_Developer , наистина си върнала времето обратно! Страхотна си!

# 371
Всички сте наистина страхотни мадами.

# 372
В противовес на мненията, че ботоксът не изглажда бръчки, а само осигурява превенция - при мен фините бръчки се изглаждат и още как. Слагам на пачи крак. След 4-5 месеца отново започват да се виждат при спокойна мимика, дотогава ги няма никакви.

# 373
Освен след месец, като подновява ботокс да се снимам преди и след, но някак си ме е срам да се пусна пред вас. Имам предвид всички, които съм виждала изглеждате чудесно, а аз в последните две години се боря да добия лицето, което имах до 2022. А съм правила какви ли не инжекционни процедури и то на всеки два месеца.
Последно преди две, три седмици Морфеус, но и от него не виждам нищо.
Та се чудя кое ли ми е толкова сбъркано, че едва се гледам, кожата ми е ужасна, контурът също, ъгълчетата на очите ми са смъкнати и чак формата на окото ми вече е променена.
Сума пари давам, а както преди се гримирах с кеф и се гледах в огледалото, сега избягвам..
Тъжно е.. А си мислех, че имам хубав ген и съм младолика, така и беше. Допреди две години.

# 374
Йоанна, дъщеря ми е със сериозно автоимунно, което е под контрол,слага ботокс и филъри безпроблем. Ако това ще те успокои. Не ти е зле положението, много ще ти хареса.
На мен ботокс ме е любима,тривиална процедура. Вече не ми е достатъчно в три зони,слагам на почти цялото лице, защото имам много силна мимика. Алюзиенс ми издържа 5 месеца,сега повторих,обаче нещо много бавно ме хваща,а минаха две седмици. Сменяла съм различни лекари през годините, никой не ми е бетонирал нито една зона така,както би ми харесало,т.е тотално,просто бръчките се омекотяват.
ДХЗ,за браулифта май ти казах,трябва да е с винтове в черепа,иначе не държи и година,но нямаше внос на винтове,скоро не съм проверявала,че не ми е на дневен ред, но ще правя....някой ден.

Общи условия

Активация на акаунт