Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 616
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Дъщеря ми ще слага филър в брадичка. Платила е в Дерма акт, но се чуди кой от двата да избере- Рестилайн или Жуведерм. Какъв е вашия опит?

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 11:04 от mariat

# 406
Едва ли ще има ефект от морфеус. Това не е инвазивна процедура.

# 407
Дъщеря ми ще слага филър в брадичка. Платила е в Дерма акт, но се чуди кой от двата да избере- Рестилайн или Жуведерм. Какъв е вашия опит?
Аз бих сложила Рестилайн  точно там / ползвала съм го /.

# 408
В брадичка съм слагала Волукс- много добре стана.На Жуведерм е.

О. Basilicum, Трендафилова имаш предвид.Добре е устата и може и още по-натам, стига да искаш и лигавицата да позволява.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 11:37 от ДХ3

# 409
Аз от Морфеус смисъл не видях за нищо, скоро ще правя втора процедура, за да видя, но вероятно ще са поредните (много) пропиляни пари.
За качество на кожата бих провала IPL.
Някакви отзиви за IPL?

# 410
О. Basilicum, чудно се е получило! Според мен има нужда и от още малко, но по нататък. Д-р Трендафилова е много добра! Браво!

# 411
Миналата година д-р Трендафилова и на мен ми направи прекрасни устни. Много съм доволна 👌

# 412
А как се получава миграцията на филъра в устните, от какво зависи: от поставянето, от вида филър, от самата кожа...

# 413
Съвсем нова съм в темата - не само тук, а като цяло в тематиката Simple Smile
Ще стана на 41 , не съм правила нищо досега, освен не особено успешни опити за домашни процедури с дермапен.
Като цяло не ми е лоша кожата, но на 40 нали Simple Smile появи се лека бръчка на челото, отделно чисто генетично назолабиалните са ни проблемна зона.  Суха ми е кожата, не увисва, но повяхва.
Сериозно се замислям за ботокс , както и за но друго за цялостния тонус, обаче…те са толкова много видове  процедури. С апарати, без апарати, инжекционни, гилъри, бустери , цяла наука:)
Какво в крайна сметка да направя - да избера клиника и лекар и да се доверя ? Да изчета всички теми в bg mamma назад ?Simple Smile

# 414
От всичко изброено или от едно от изброените, от прекомерно поставяне на големи дози регулярно също.

# 415
  • София

О. Basilicum, Трендафилова имаш предвид.Добре е устата и може и още по-натам, стига да искаш и лигавицата да позволява.

Да, за нея става въпрос, поправих.
Иначе съм с много малки устни, а през последните години и без долна, та затова ми беше шокиращо след ретуша. Постепенно обаче се въприемам и дори доста ми харесва, та нищо чудно и още малко да сложа.

Благодаря ви за препоръките и напътствията! Без вас нямаше да се реша! Heartpulse

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:50 от O. Basilicum

# 416
А как се получава миграцията на филъра в устните, от какво зависи: от поставянето, от вида филър, от самата кожа...
При мен се получи от твърд филър ,в моя случай Револакс ,в малки устни .
Polikseni бих препоръчала да започнете с подхранване на кожата с мезотерапия и бустери  щом е повяхнала.Да й дадете една основа и след това можете да продължите с апаратни ,филърите ги оставете за накрая .

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:28 от Shine76

# 417
Аз от Морфеус смисъл не видях за нищо, скоро ще правя втора процедура, за да видя, но вероятно ще са поредните (много) пропиляни пари.
За качество на кожата бих провала IPL.
Някакви отзиви за IPL?
Обаче ... хем не видя ефект, хем ще правиш още една процедура , докторицата ли те нави, този път ще ти го направи ли как си трябва, офертира ли те ?
За кой IPL питаш има уреди с различни имена, които са  IPL..  По-другата седмица мисля да правя така,че ще видя  ефект към края на месеца. Тези уреди не са много силни трябва серия от процедури с тях така, че не очаквай чудеса. Но ако имаш излишни пари за харчене пробвай. Настоявай за добри настройки на апарата възможно по-силно в зависимост от толерантността на твоята кожа.

O. Basilicum, не можах да видя как е станало, може ли на лични.. Ама много бързо ги триете тези снимки . Устните ще продължават още да спадат..Hug

Колкото по-отвън или по-близо до борда е сложен филърът по- има вероятност да мигрира.

# 418
Chamaе, да, надявам се на резултат при по добри настройки на апарата. То може ли всички да са доволни, само аз не, ще засилил малко.
IPL фотоподмладяване имам предвид, искам избистряне на тена и сочност на кожата.

# 419
За баркод бръчки мезотерапия би ли помогнала?
Не! Само ботокс или филър.
Само филър в устните няма да е достатъчно, нали? А ботоксът в коя част на лицето се поставя? Горната ми устна е тънка и над нея са вертикалните бръчки. Не съм слагала нищо в областта.
Извинявам се за лаишките въпроси!

Общи условия

Активация на акаунт