Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 547
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
И при мен има този ефект на допълнителни бръчки под очите след ботокса на пачия крак и затова вече не слагам там въпреки препоръките да се слага в трите зони..
Аз пък точно заради пачи крак имам нужда да сложа ботокс Grinning. Ако не сложа там, то няма смисъл и другаде. Е, леко и гневна вече ми се оформя, но при пачия си има голяма нужда. Frowning1

# 601
А някой правил ли е лазер CO3  мисля беше

# 602
  • София
Следващият път при поставянето на ботокс, изисквайте( ако имате такава възможност) да ви поставят - гневна( за различните лица и възрасти се поставя в различни точки), горе в челото, почти до косата   и в опашките на веждите( след чупката на веждата) - това лифтира окото. В крайна сметка, всеки лекар дерматолог трябва изключително добре да познава анатомията и разположението на лицевите мускули и да има достатъчно време - преди пристъпване на вкарването на ботокс в точките на  конкретен пациент - хубаво до му разгледа лицевите мускули, да го кара да прави мимики, за да може добре да види - къде точно са разположени мускулите на точно този пациент. Така ще може да блокира правилните мускули, за да бъде постигнат желания резултат.
Ето какво имам в предвид - ботокс при жени над  50
https://www.instagram.com/reel/DFvSpV7PmEe/?igsh=eWxpZ2tod3dtMXE3
Ето и при жени над 40
https://www.instagram.com/reel/DB1XjE0vUdK/?igsh=MTAxOGNjYWZ0NWY0cw==
Ето и три възможни причини за риск от BOTOX Brow drop
https://www.instagram.com/reel/C-dNqvrPyja/?igsh=MTR2azl1ZHJ6amYyMw==

Бихте ли препоръчали лекар, който би се съобразил с подобни изисквания.

# 603
А някой правил ли е лазер CO3  мисля беше
Правили сме няколко човека, даже наскоро нещо коментирахме по този повод.

# 604
Момичета, графикът на Дерма акт за следващия месец излиза на 20ти, нали така? Днес се обадих да си запазя час за началото на март и ми стана странно, че 3 от датите, за които попитах, цял ден нямаха нито 1 час, който да ми предложат и то при 2 различни лекарки като опции. Аз ли греша, че след 20ти започват да запазват часове за идния месец?

# 605
Не бъркате. Аз днес запазих за 03.03 (не очаквах да работят).

# 606
O. Basilicum    аз не съм от София и не мога да препоръчам лекари. Но тук в темата много често момичетата споменават лекари от различни клиники в София, от които са доволни, конкретно и за ботокс.

# 607
Здравейте, момичета. Хайде и аз с ботокса - през октомври си сложих на пачи крак за пъри път и бях направо възхитена от резултата. Чак веждата ми се повдигна, много ми хареса как се получи! Но! Целият ефект се задържа по-малко от два месеца, а вече отдавна го няма никакъв. Не е ли това прекалено малко? Мисля, че марката беше Azzalure. Не получих нещо като картон или друго доказателство, но процедурата беше извършена в една от най-реномираните клиники и затова се доверих напълно на лекаря. Сега обаче искам да си сложа отново и се чудя къде - вариант едно е Дерма Акт, но знам, че може да се наложи да почакам доста за час там. Вариант 2 - skinline, за където нямам никакви отзиви/информация. На мястото, където правя лазерна епилация (Satori, София), работи и дерматоложка, която слага ботокс Vistabel. И за там се двоумях, но не е толкова известно и надали някой е ходил там, за да даде мнение. Какво бихте препоръчали?

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 23:13 от FukIa

# 608
Хм, последния път, когато ходих при д-р Георгиевски преди Нова година, изобщо не чаках за час. Звъннах и ми запазиха за след няколко дни. Лятото също - почти веднага имаше час. Може би е въпрос на късмет. Пробвайте да звъннете. Мисълта ми е, че невинаги се дълго за час.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 10:12 от kalina_pehlivanova

# 609
  • София
И аз не съм чакала за часове. Сега имат промоции и може да са се нагъчкали повече, но то има толкова лекари, че едва ли ще има проблем. А и ботоксът е много бърз и го вмъкват.
Аз ще взема един палет процедури лазер за лице от промоционалните там в крайна сметка. Ще направя и една консултация с д-р Трендафилов, че имам да махам едно петно отдавна.
В скинлайн ходя на лазер за разбиване на мазнини и жената доста похвали докторката там, но тъй като тук няма отзиви, няма да рискувам. Освен ако някой изведнъж не се сети, че е ходил при нея. Всъщност аз за петна де, за борокс нямам идея.

# 610
Момичета, вие за кой д-р Трендафилов говорите? Един младичък ли, май Петър беше... Ако е същият, той работи и в Пластичната на Токуда. Там мисля, че можете по-скорошен час да запишете.

# 611
Доктор Георгиевски работи с Vistabel ( видях кутията и флакончето). Моя ботокс е бетон вече три месеца почвам 4 ти, доволна съм изглади ми се лицето.
Много уверено работи, подновяването пак ще е при него.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 11:28 от Bria

# 612
Бихте ли ми препоръчали Бокотюр (Bocouture) или Dysport - някой има ли опит с тези две марки?

Разликите ги прочетох в интернет, но ме интересува вашето мение. Simple Smile

# 613
Благодаря Simple Smile  Георгиевски знам, че работи добре откъм резултати, но съм чула, че боде доста "душмански". Въпреки че това не е толкова болезнена процедура.
Бях се насочила към Трендафилова или Чилингирова, исках консултация и за други процедури.
@Kanari, коя лекарка в Skin Line?

Dysport  не е ли името за USA на Vistabel?

# 614
  • София
За Скинлайн- Д-р Стефана Дамевска
За Георгиевски - не мисля,че работи душманската, била съм вече при 4ма или 5ма за ботокс и всички си работят така. Никой не ме е обезболявал, в различни клиники съм била.
За държането на ботокса е много относително- какви са бръчките, коя кожа как реагира, какво правите, топло ли е,студено ли е. Мен вече ме пуска, а си правих преди Коледа при него. Ама не съм очаквала и друго основно за гневната, защото там просто не спирам с мимиката, така че сега следва малко само на тази зона при Каляшева и следващия път - 3 ще пробвам Трендафилова или Legeartis, което отдавна ми хвалят, че всички първо мерели, карали те да гримасничиш, преценявали, тогава бодяли и не падали веждите. Ще видя като му дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт