Мамник - нов български сериал

• 54 544
  • 751
  •   5
Отговори
# 150
Аз прочетох Лехуса и ще си дам малко почивка преди следващата. Като цяло авторът няма богат литературен език, но пък компенсира с интересни истории. Харесва ми, че смесва фолклор с история и фентъзи. Обаче Лехуса си е слабичка. Подозирам, че има договор, вади книгите на конвейр и затова не ги изпипва. Но човекът не е литератор или лингвист по образование, беше завършил нещо като геология в Софийския, та го оправдавам. Мамник е много увлекателна и зарибяваща. Надявам се авторът да се развива в положителна посока.

# 151
Моето мнение за "Лехуса" се припокрива с това на densi. Вчера я приключих и като свърши, се зачудих това ли бе краят...
По принцип не обичам фентъзи, ама историята в "Мамник" доста ми хареса.

# 152
08.01.2026 г.
всеки четвъртък от 21.00 часа

# 153
  • Галифрей

Ей го постера ❤казах ли ви,че ще е януари 😆❤

# 154
  • София
Леле, нямам търпение.

# 155
И кой ще гледа в четвъртък от средата на февруари, когато започнат риалити програмите по БТВ/Нова?  Да го пуснат в събота или неделя.

# 156
И кой ще гледа в четвъртък от средата на февруари, когато започнат риалити програмите по БТВ/Нова?  Да го пуснат в събота или неделя.

Ако човек има желание ще намери начин

# 157
Разбира се, опции много. Просто ми е интересно защо телевизията го забутва точно в този ден? Предварително му убива рейтинга така. В същото време вървеше шоу на Тончо Токмакчиев.  А по БТВ/НОВА о февруари... Ергенът, Един за друг, Xелс Китчън, Живот на кантар...

# 158
  • Пловдив
аз Grin
Риалитита не гледам.

# 159
аз Grin
Риалитита не гледам.
И аз така, изобщо не бих имала дилема.

# 160
И аз ще предпочета “Мамник”, макар да гледам Хелс китчън. Него винаги мога да гледам в нова плей, а и е простотия за убиване на времето. Без да се замислям ще гледам “Мамник”.
Нямам търпение!

# 161
Идеално ме устройва времето. Аз петък, събота, неделя нямам нито време, нито настройка да гледам.  Когато даваха Вина, си бях направила аларма. Неделя, 21ч. на кой ще му дойде на ум да гледа и то по БНТ.

# 162
  • Галифрей
Те ще качват епизодите онлайн айде сега не е  голяма драма.Всеки може да гледа каквото си поиска и всичките наведнъж.

# 163
E и не само онлайн, почти всеки вече има IPTV - с отложено време. Аз лично, ще го гледам през уикенда. Ако ми хареса първият епизод де. Че нищо чудно и да го зарежа. Да видим как ще тръгне...

# 164
Винаги съм оптимист, когато харесвам нещо Simple Smile. Само да не почнат да рецитират от епизод едно, че ще ме загубят.

Общи условия

Активация на акаунт