Мамник - нов български сериал

• 55 788
  • 751
  •   3
Отговори
# 165
Нямам търпение! Grinning

# 166
  • Галифрей
Аз се срещах с Васил Попов и имам автограф от него с послание  ❤ Много свеж и приятен човек.

# 167
Аз го видях поне 5-6 пъти на панаира на книгата в НДК, на четвъртия етаж, има едно кафене, бяхме седнали. Мина няколко пъти, не го притесняваха фенове. Може би вече на щанда на Колибри (един етаж по-долу) при среща с читатели е било различно, имало е опашка за автографи и снимки.

# 168
  • Галифрей
Имаше голяма опашка, аз добре че отидох по-рано те някой ме предредиха малко. Той отделеше време на всеки и му подариха подаръци и як календар с Мамник.

# 169
  • София
Разочарована съм, че няма да има Айра, а Айрън. Разбирам, че не са намерили женско куче, но ще ми бъде странно.

# 170
  • Галифрей
Има нов тийзър на Мамник. Те са го  направили като западните продукции, музика,ефекти и всичко. Супер е! Премиерна прожекция ще има на 8.01. в Cinema City  София с екипа от 20:00

# 171
Е... де го линка с новия тийзър?

# 172
И аз нямам търпение!С големи очаквания съм.

# 173
Кога започва? Дано качват епизодите онлайн, иначе няма да мога да гледам.

Фен съм на "Мамник" и "Лехуса". Чакам да прочета "Аждер".

# 174
08.01.2026 г.
всеки четвъртък от 21.00 часа

# 175

Миналата година помня, че в алтернативни сайтове спряха качването на сериалите на БНТ. Помня, че “Вина” го гледах в някакъв сайт, но последните сериали на БНТ не можеха да се открият онлайн. Качват ги в канала на БНТ в ютуб, но със седмица назад.

# 176
Благодаря за отговорите! Ако БНТ ги качват, дори със закъснение, много ще се радвам. Аз питах за официалния канал.

# 177

Аз чета Аждер, но в електронен вариант. Мога да я пратя. Само имейл ми трябва.

# 178
  • София
Е, тя Аждер доколкото знам я има само в електронен вариант. Simple Smile

На мен ми остана малко от Мамник, като я прочета ще пише ама в скрит текст разбира се.

# 179
  • Бургас
ЧНГ, хора! Здрави бъдете  Heart

С нетърпение чакам 08.01. В. Божинов се доказа като майстор на ретроспекциите! (Във "Вина"), с огромно любопитство чакам тези моменти в "Мамник"...

За два дни " погълнах " "Лехуса"! Хареса ми и много се надявам да снимат и по нея. Странджа заслужава малко внимание!

Общи условия

Активация на акаунт