Мамник - нов български сериал

• 54 208
  • 751
  •   3
Отговори
# 195
Имам доста големи очаквания, та да видим. Трейлърът като за българска продукция беше доста впечатляващ.

# 196
  • София
@Тумбел - в интервюта Божинов изрично рече, че не филмира книгата, тя е база за сериала. Да си знаете!

# 197
Приятно гледане!

# 198
Нямам големи очаквания, да видим. Щом е само база книгата.
Много ме дразни, че Божана не е къдрава и че кучето е Айрън.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 21:19 от densi

# 199
  • София
Вече съм влюбен в кучетата. Важно - при мен звукът е наред (не както е обичайно в БГ филмите от напоследък...) - говорът не е потънал в ефекти и фон.

"Важно е да кажем, че между литературно произведение и телевизионен сериал има разлика. Казвам, защото има хора, които на първо четене очакват да видят сериала да е едно към едно с книгата. Но това са две различни произведения и затова не казваме, че това е екранизация, а е по мотиви...", разказа режисьорът на филма Виктор Божинов.
https://bg-mam.ma/p/1763291/50676095

# 200
"Костюми: Кремена Xалваджиян". Айде пак цялата рода Grinning

От тези тъмни снимки в телевизора виждам само отражението на лампата в стаята. Май трябва да се гледа на тъмно този първи епизод.

# 201
  • Варна
Не ме грабва дотук. Първите 20 минути се чудя какво гледам. Никаква завръзка.

# 202
в книгата Камен, Божана и Митко са на приблизително една и съща възраст
и на всяко второ изречение се отмяташе червена къдрица, Анди Макдаул очаках поне

филмовата Божана ми харвсва повече от литературната

# 203
  • София
Не ме грабва дотук. Първите 20 минути се чудя какво гледам. Никаква завръзка.

И следващите 20 мин. са същите.
Ще му дам шанс, гледам повечето бг. сериали и филми без и аз да знам защо.

# 204
Не съм чела романа и на мен за момента ми хареса. Очаквам едно по-бавно действие в първите епизоди, а след това нещата ще се раздвижат.

# 205
  • гр. София
На мен ми харесва обстановката, Митака е чудесен,но Божана не ми харесва, нито като визия, нито като говор. Не ми харесва как играе тази актриса. Камен също нещо не ми е ок. Владо Пенев и артистът, който играе Георги добре ми стоят на екрана.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 21:55 от Olia T

# 206
Айра е мъж Grinning

# 207
Не е Айра, казваха на кучето Айрън.

Актьорът, който играе Камен, участваше в Алфа и направи много добра роля.

Това, което дадоха като интро за идния епизод изглежда, че ще раздвижи действието. За съжаление май синът на Емил също е разкъсан.

# 208
На мен ми хареса, и страшното беше добре пресъздадено.

# 209
  • София
Много неправдоподобно беше на последната сцена. Кучето явно умира, а едно цъклене като от турски серила. Иначе ми хареса и не съм чела/слушала книгата,

Общи условия

Активация на акаунт