Мамник - нов български сериал

• 6 577
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Хм, ако Мамник има успех, защо да не филмират и следващата част. Ще видим.

Аз съм на 37 и не знам какво е лехуса Rolling Eyes и хем онзи ден проверих какво значи и пак не запомних Joy

# 16
Аз знам, не съм слушала каста, но в коментарите на Васил Попов във фб, сякаш разбрах, че имало и друго значение и няма да е родилка, а другото. Някакво демонично създание си мисля аз.

# 17
  • Бургас
Аз понеже много харесах любовната сюжетна линия между  Божана и Лазар, пък и май на финала имаше някакъв намек за бебе; на прима виста си представих, че Божана ще е уязвимата родилка / лехуса /, преследвана от зложелателните духове със същото название.... Ама.... ще видим!

# 18
  • Галифрей
Аз понеже много харесах любовната сюжетна линия между  Божана и Лазар, пък и май на финала имаше някакъв намек за бебе; на прима виста си представих, че Божана ще е уязвимата родилка / лехуса /, преследвана от зложелателните духове със същото название.... Ама.... ще видим!

Тя беше бремена от него. Имаше там една местна баба която като я видя веднага позна и викаше уплашено,че това не е надобре. Да го маха.

# 19
Официалната страница на сериала пусна буквално за 2 минути кратко видео с предполагаемата актриса, играеща Божана. Цитираше кратък текст от книгата. Изтриха го набързо, но направих скрийншот. Червена коса и красив, плътен глас. Малка ми изглежда, но всичко друго пасва. Много съм облекчена, че страховете ми за Духовникова не се сбъднаха Simple Smile

Скрит текст:

# 20
  • Бургас
Младо е момичето, наистина, но за мен най-същественото е, че ми е непозната. Така по-лесно и непредубедено ще възприема героинята. Дано стане добър сериал. Кой ли ще е плътеникът!? Thinking може и него да ни го загатнат, след време...

# 21
  • Бургас
Е тя в книгата на колко е? Все си мисля, че беше към 30. Духовникова е на 48, няма как просто.
А Лазар знае ли се кой е?
Въобще голяма мистерия около този сериал Grinning

# 22
  • Галифрей
Божана е на 40 години. Изненадах се че са ваели по - млада акриса. Лазар е  в тяло на 30/31 някъде там беше, иначе общо е на 100+ 😁

# 23
  • София
Ще следя с интерес.
Не съм чела книгата, чудя се, дали да и обърна внимание преди сериала или ще ми е по- интересно, ако не знам, какво да очаквам.

# 24
Подходих скептично към книгата, но след това така ме увлече, че я изгълтах на един дъх. Дано да снимат в Трънско - както е в книгата. Природата е красива и непокътната. Ходила съм много пъти до връх Драговски камик и докато четях си представях картините доста живо.

# 25
  • В Космоса
В момента чета книгата. Не е лоша историята, но авторът нещо не ми допада като стил - много повторения и семпъл изказ.

# 26
  • София
Време е и аз да се включа в темата. Обожавам "Мамник" и "Пермафрост". Чакам с нетърпение сериала. Васил Попов нищо не издава във Фейса, а го следя изкъсо. Момичето, което ще изиграе малката Божана е много красиво. Червенокоса, но казаха, че е с лещи. Надявам се есента да го излъчат.

# 27
  • España
Няма как да не е с лещи , нали главната героиня е с хетерохромия 😉

# 28
Записвам се. С интерес ще гледам сериала. ☺
Чела съм книгата и ми хареса. Прочетох я два дена миналата година. Увлича, интересно е.  Явно авторът я писал по време на ковида,вдъховило е го за историята.
На моменти тръпки ме пробиха от този звер. Ще е интересно да го  видим в компютърна анимация. Като цяло това ще е нещо ново и вълнуващо, хайде малко фантастика ❤
Любопитно ми кой ще  играят Божана и Лазар. Аз за Лазар си представях един наш млад артист но явно няма да е той. Но както й да е дано се получи добре и да заложат на не толкова популярни артисти.
Винаги съм си представя ла Теодора Духовникова в ролята на Божана

# 29
  • Варна
Винаги съм си представя ла Теодора Духовникова в ролята на Божана
Дано не е...
Аз за Елеонора Иванова, Лора Христова, Неда Спасова и Даяна Ханджиева си мисля, като последната я изключвам, защото скоро роди.

Общи условия

Активация на акаунт