Мамник - нов български сериал

• 54 544
  • 751
  •   5
Отговори
# 135
А Лехуса още в началото ме обърка
Скрит текст:
Лехуса започва с дата 25. 05.2020. На този ден единия герой обяснява как не харесва, че Божана и Митко са дошли да помагат в Странджа. В следващия момент дата е пак 25.05 2020 и Божана и Митко са си в Трън и обмислят дали да отидат в Странджа..

# 136
  • България
"Мамник" много лесно се чете, за ден успях да прочета 400 страници. Потопяваш се в атмосферата и забравяш за собствения си живот и проблеми.
Имам чуденка относно хронологичните неточности:
Скрит текст:
Ако част от възрастните през 1933 са били родени и вече на поне на 10-15 години, как така са живи през 2020 година? Те са почти столетници. Венцислав например е бил овчарче през 1933.

# 137
"Мамник" много лесно се чете, за ден успях да прочета 400 страници.
Защото ти харесва такъв жанр. На мен изобщо не ми допадат фантасмагории. Пък и с български имена...  Зарязах на 25 стр. Други книги ми вървят много  бързо. Така че... индивидуално е, според вкусовете и навиците.

# 138
Аз сега препрочитам Мамник и не е баш така. Те са участвали в разстрела 44та. Бащата на Анита разказва, че събитията от 33та не ги помни.

Аз съм очарована и от трите книги, като финала на Аждер според мен е брутален. Много се оплитат историите и трябва внимателно да се следи, затова хората се отказват....че става сложно

# 139
  • Пловдив
Но предалия Лазар също беше жив, което го прави доста старичък 😂

# 140
Много се оплитат историите и трябва внимателно да се следи, затова хората се отказват....че става сложно

По-скоро става досадно и за това хората се отказват...

# 141
Аз съм очарована и от трите книги, като финала на Аждер според мен е брутален. Много се оплитат историите и трябва внимателно да се следи, затова хората се отказват....че става сложно
На 30% съм на Аждер и оооо баба ти Дана е фурия Stuck Out Tongue Winking Eye обичам такива книги - оплетени кът' свински черва Nerd
Усещам вълнението от първата книга Blush

# 142
Здравейте!
Скоро разбрах, че са снимали  "Мамник" и ще го дават по БНТ. Мисля, че точно там видях трейлъра. И доста ми хареса това, което видях.
Чела съм "Мамник". Сега в момента чета "Лехуса".

# 143
  • Галифрей
Ей го Каменчо, идеален е и физиономията едно към едно 😂

# 144
  • София
Супер е. Много е подходящ.

# 145
Дочитам Лехуса.
Няма такава тъпотия!
Повече не бих купиха никога книга от автора. Не я дочаках онлайн и съжалявам. Следващата май въобще няма да чета.
Мамник ми беше интересна, но тази е писана отгоре отгоре и с речник на 12 годишно дете. Много е елементарна и скучна.

# 146
  • София
Дочитам Лехуса.
Няма такава тъпотия!
Повече не бих купиха никога книга от автора. Не я дочаках онлайн и съжалявам. Следващата май въобще няма да чета.
Мамник ми беше интересна, но тази е писана отгоре отгоре и с речник на 12 годишно дете. Много е елементарна и скучна.

Лехуса на мен ми е най-ниско в класацията от трите, едвам я довърших. Беше си някакъв filler между Мамник и Аждер. Отава ми малко от Аждер, че все нямам време да слушам, но е в пъти по-добра от предната.

# 147
  • България
Аз съм в чуденка дали да си купя Лехуса.

# 148
О не, онлайн я вижте и си спестете парите за нещо по- добро.

# 149
  • Пловдив
Лехуса и на мен не ми хареса, уж историята беше за Лехусата,  а тя мина между капките ,честно казано можеше и без тази книга. Аждера е една идея по-добре ,но пак далече от Мамника. Дано 4та книга се доближава до първата, може вдъхновението за такъв тип истории да е напуснало автора.

Общи условия

Активация на акаунт