Мамник - нов български сериал

• 31 982
  • 483
  •   6
Отговори
# 435
  • София
На мен Камен ми е симпатичен. Не е толкова отрицателен герой той.

# 436
  • Sofia
Да, и на мен ми е интересен образ. Но в сериала (засега) изглежда доста по-обран от оригиналната му версия, което отнема много от характера му.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 15:06 от Brin de muguet

# 437

И аз не го възприемам за отрицателен образ.

И останах с впечатление, че всъщност Божана му е симпатична и подмятанията му за очите й не са от злоба, а по-скоро като останало намигване от детството.

# 438
  • Другата България
И аз останах със същото впечатление.

# 439
Показвам , руснаците са много бързи. Вече и те ще следят сериала https://seasonvar.ru/serial-47490-Mamnik.html  Grin

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 18:27 от Danifin1

# 440
Васил Попов е потвърдил на среща с феновете снощи,че ще филмират и "Лехуса" и се обсъжда направата на "Мамник" на пиеса за театъра.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/22091779

# 441
На мен пък ми е симпатичен образ. Освен това в новите книги
Скрит текст:
е много положителен герой - учи Явор на езда, гледа го като се наложи

Още не се е появил Грингото и вече ме дразни, че говори перфектен съвременен български, а жени, със 100 години по-млади от него, ма'ат диалект.

# 442
С интерес чакам втори епизод. Ето и малко любопитни истории от кухнята с Екатерина Лазаревска

# 443
Нямам търпение за епизода довечера. Не ми пречи, че тук има много хора, които са чели романа и споделят неща.

За момента ми е интересно да разбера какъв беше мъжът, който се появи в сенките, когато Анита излезе от дома. Това остана въпросителна, затова предполагам, че този мъж ще има роля и напред в сериала.

# 444
  • Бургас
Лелеее,Джанис, добре че спомена за серията довечера!
Бях забравила!

# 445
  • София
Показвам , руснаците са много бързи. Вече и те ще следят сериала https://seasonvar.ru/serial-47490-Mamnik.html  Grin

Предполагам, че е за рускоезични, живеещи в България 😉, иначе кой го интересува и откъде ще знаят дали е хубав сериала още от първата серия 😉. Няма лошо …

# 446
Както българите гледаме руски филми и сериали и даже тук във форума има такава тема, защо пък руснаците да не гледат български сериали?!
И аз чакам серията след час.

# 447
  • гр. София
Интересна втора серия Simple Smile  Хареса ми Simple Smile Добри лафове на Почекаин. С нетърпение чакам следващ епизод.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 22:04 от Olia T

# 448
  • Пловдив
Ох, бая се смях Grinning Но и вярно мнооого измишльотини...Във всеки епизод ли ще има жертва??? И това с орнитолога беше предсказуемо.

# 449
  • България
Този път беше по-интересно от предишня и създаде усещане за страх и напрежение. Почекаин се справя добре с диалекта, добре играе.
Сменили са речта на Лазар със старовремска, браво.
Огромен проблем със звука!

Общи условия

Активация на акаунт