Мамник - нов български сериал

• 32 143
  • 485
  •   34
Отговори
# 450
Нищо му няма на звука. Напротив! Гледаме сериала на система 2.1 и се чува отлично! Дори и без нея, на вградените говорители на телевизора, нямаме никакъв проблем.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 22:13 от Тутанкамон

# 451
Ох, много се смяхме с Почакаин Simple Smile Хареса ми епизодът, освен говора на Лазар.

# 452
Ужасен е звукът, типично за българските продукции.
След Мамник започна тв шоу, никакъв проблем няма при него, намалихме звука и чуваме прекрасно, за разлика от сериала.

За момента Почекаин и Митко са супер Simple Smile

# 453
Както българите гледаме руски филми и сериали
"гледаМЕ"? Аз не гледам и не познавам такива, които гледат. Нека не говорим от името на българите, моля. Това, че малка групичка xора гледат, не означава, че "българите гледаме".

А в големи руски торент сайтове като РуТракер, качват всичко, от всяка държава.
Съответно и в посочения сайт, ако IP адресът е извън България, тук няма как да го изтрият и да го спрат. Но от тубата очаквам да го изтрият скоро. Само акаунтът на БНТ в ютюб може да качва теxните си сериали.

# 454
Ужасен звук, а и много неразбрано говорят, напрягам се да ги разбера. И едно мудно, мудно...Много под очакванията ми след голямата реклама.

# 455
  • Галифрей
Страхотен епизод беше! Картина звук отлично,браво! Сериала си е 10/10!

Из Скуби Ду -Мистерията в Трънско

Дафни, пардон,  Божана страхотна мадама, точно както в книгата. Опърничава,силна и умна в мъжки свят. Почекаин хем ми е забавен с тази мечка, ми се иска да го фрасна с лопатата. Той и Митко се личи,че я харесват.
Сванах аз и досетих кой беше Несторов. Анита му помагаше.
Лазар горкият какъв свят попадна,милият Иначе си личи,че имат химия ❤ Голям джентълмен, става когато влиза Божана. Супер говори на стар български. Миличка сцена с кучето, сладури.

Орнитолога много ми приличаше на Цуро 😆 Ама ся ми стана по мъчно,че го убиха за какво де?! Голям гад е този Мамник.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 22:49 от Диана Бишоп

# 456
Не съм гледал още епизода, но чета разнопосочни мнения за звука. Често зависи и от телевизора. Моно телевизорите смесват всички звуци в едно и се получава кофти баланс говор/музика или говор/звукови ефекти. Често говорът потъва и не се чува добре. А при стерео и долби... се чуват от различните говорителчета на телевизора, тъй като тези звуци са записвани на различни писти.

# 457
Минаха три години откак слушах книгата. Може ли някой по-пресен да ми припомни (които не са чели, да не отварят!)
Скрит текст:
Тая гад Венета убиваше децата на хората, замесени там в тази мина, нали така беше? А на самите тях оставяше белези. Кое беше детето на Несторов тогава? А орнитологът на кого беше дете? Забравила съм, наистина....

# 458
Ние нямахме проблеми със звука. На мен/ чела книгата/ и на ММ, който гледа сериала без предварителна информация , ужасно много ни хареса и втората серия.
Тъй като има още много събития да се случват, предполагам, че по-нататък действието ще се развива по-интензивно.
С нетърпение чакаме трета серия.

# 459
Добра серия. Обаче тия наши актьори няма кой да им обясни как се говори. То и репликите им едни… ‘ще спреш ли за миг’ - кой говори така, бе? Лазаревска е супер с мимики и жестове, но като си отвори устата, мъкааа.

# 460
  • Другата България
Български, руски, скандинавски, турски - всякакви сериали, и си имат аудитория, всички.
Мисля тук не е мястото да си мерим сериалите.

Сега за Мамник-а, за когото е темата.
И аз имах леки проблеми със звука, но не е нещо, което да ме откаже да гледам.
В “кюпа“ на харесващите Почекаин и Митака съм. Много се смях с “птеродактила“, и не само.
За орнитолога беше предвидимо, да, но ми стана мъчно за него, малка дъщеричка имаше....Cry
Не схванах Несторов защо беше с белег и той, и къде се вписва в цялата схема, правилно предположихте/ме, че е имал вземане даване с Анита заради медикаменти, ама само това ли да е било?
И накрая - Лазар. Моля челите книгата да кажат той всъщност възкръснал мъртвец ли е?
Че ако е така, ту мач ще ми дойде хорърското......не, че няма да догледам де.

# 461
  • България
Нищо му няма на звука. Напротив! Гледаме сериала на система 2.1 и се чува отлично! Дори и без нея, на вградените говорители на телевизора, нямаме никакъв проблем.
Звукът през интернет е покъртителен. Изпускат се ключови реплики.
Не ми е нужна специална система за някаква си мижава продукцийка.
Божанчето яко рецитира.

# 462
Мери, за Лазар - да.
Плътеник.

# 463
На моменти не им разбирам на някои герои какво говорят. Свикнала съм това да е минус на бг киното. Било е и по-лошо, но сюжетът ме задържа. Иначе нямам проблем със звука. Всички и всичко ми харесва, интересно е. Днес  имаше забавни лафове и моменти. Чакаме с нетърпение 3ти епизод.

# 464
Български, руски, скандинавски, турски - всякакви сериали, и си имат аудитория, всички.
Естествено, че е така. За всеки влак си има пътници. Ставаше въпрос да не обобщаваме и да не говорим от името на всички българи. Защото фразата "българите гледаме" е точно това. Докато твоят израз ("всякакви сериали си имат аудитория") е много по-коректен.

Общи условия

Активация на акаунт